testin varsa yapsana kuzumBen beklemedeyim bakalım nasip insAllah güzel haberler veririz ❣
Yok testim almadım hemen yapmayı da düşünmüyorum alsam datestin varsa yapsana kuzum
evde yoksa bekle tabi kuzucumm :)Yok testim almadım hemen yapmayı da düşünmüyorum alsam da
Şu yukarda sağda ifadeleri gösteren gülen yüz varya hemen yanındakine tıklayarak resim yükleyebilirsin canimAynen kuzum ben geçen ay soğan kürü yaptım 15gün 3 gün erken geldi adetim şuanda ovulasyon testi yapıyorum bide soğankürü bide folik asit :) adettim bir hafta oldu dün ve bugun pik yakaladım bugun değerlendircem inşallah çabalamalarımız hayırlı sonuçlar alırız allahın izniyleben buraya fotofraf nasıl atıcam kuzum
Şimdi baktim da kahverengi leke gördüm maalesefevde yoksa bekle tabi kuzucumm :)
Kız dur devamı gelmez belki hemen ümitsiz olmaŞimdi baktim da kahverengi leke gördüm maalesef
Gelir ya sanmıyorum karnım ağrıyorKız dur devamı gelmez belki hemen ümitsiz olma
ne cektik bu reglden yaGelir ya sanmıyorum karnım ağrıyor
Evet kullaniyorm cnm sen kullaniyomusn birde ne kadarlik evlisnönümüzdeki ay olcak inşallah canım. Ovulasyon testi kullanıyo musun
Adet oldun mu canımKız dur devamı gelmez belki hemen ümitsiz olma
8 aylık evliyim canım ben hiç kullanmadım ama ilk kez bu ay kullancamEvet kullaniyorm cnm sen kullaniyomusn birde ne kadarlik evlisn
Ben oldum maalesef kuzumAdet oldun mu canım
Belirtilerim göğüslerim ve kasıklarım çok ağrıyor adet belirtileriyle aynı yani ek olarak sarı akıntım oldu canım o kadar
Ne güzel kalbin var çok üzgün olduğunu biliyorum ama bizleride duvanda eksik bırakmıyor desdek oluyorsun allahım seni bekletmesin tez zamanda gönlünü sevinç le karnını ikizlerle doldursun inşallah güzel kardeşim
Merhaba arkadaşlar. Malûm negatif çıkan test sonucu arkasına reglde oldum. Fakat bu ay hem çok gecikme yaşadım hemde çok ağrılı bir dönemdi. Ve genç kızlık döneminden sonra ilk kez pedimde yoğun kan pıhtıları vardı. Acaba kist oluşumu falan olabilir mi ya d vücudun kendisini gebeliğe hazırlaması bilemiyorum. Bu şekilde bir deneyimi olan var mı?
yaaa benim icin ne güzel şeyler düşünüyorsunuz cok teşekkür ederim canımm.. Biz burda birbirimize her seferinde umut oluyoruz. Hep destekciyiz. Ben ne kadar üzgün olsam bi hamilelik haberini alınca birinin moralim yerine geliyor. Rabbim bize isteyen herkese nasip etsin inşallah
yaaa benim icin ne güzel şeyler düşünüyorsunuz cok teşekkür ederim canımm.. Biz burda birbirimize her seferinde umut oluyoruz. Hep destekciyiz. Ben ne kadar üzgün olsam bi hamilelik haberini alınca birinin moralim yerine geliyor. Rabbim bize isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canım benimCanım silik milik degil baya bir çizgi var ortada inş bebiş vardır bakalim kanda da şöyle güzel bir değer görelim inshaAllah
Kimsenin canını sıkmaya gerek yokki bir de öyle sevincli bi haber varken olmaz yani. Burda dertleştiğimiz zamanlarda oluyor. Ben burdaki herkesi tanıdıgıma cok sevindimm. Tek olmadıgımı gördüm. Daha cok ümit oldu benim icinCanım benim vallahi içimden geldi de yazdım demekki senin kalbinin güzelliği buradan bizlere kadar geçmişki düşüncemde yanlız değilimaynen dediğin gibi birbirimize hemcinslerimiz olarak destek veriyoruz çok güzel birşey bence hemde sevaptır kimbilir bilmeden kimlerin gönlünü yaptın sen Allah bilir Rabbim ecrini de mukafatinida versin sana ve senin gibi bütün bacılarıma inşallah ..
Kiz vallaha öyle deme sen neler var bir tane topikte bir kadın hamile kalmis hepimiz kutladık bir kadın vardı oda iyi niyetle kutladı ama kendisinin ol.adi yada negatif test cıktı diye morel bozdu orda dedimki hepimiz inşallah olur daha oo hemen erkenden böyle şöyle diye yazıyoruz yok hiç geçmiyor hamile olan kadına nerdeyse nazar değdirecek vallaha bazen dikkat etmek lazım böylelerinden inatla morel bozdu yani
Kimsenin canını sıkmaya gerek yokki bir de öyle sevincli bi haber varken olmaz yani. Burda dertleştiğimiz zamanlarda oluyor. Ben burdaki herkesi tanıdıgıma cok sevindimm. Tek olmadıgımı gördüm. Daha cok ümit oldu benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?