Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu yukarda sağda ifadeleri gösteren gülen yüz varya hemen yanındakine tıklayarak resim yükleyebilirsin canim

Belirtilerim göğüslerim ve kasıklarım çok ağrıyor adet belirtileriyle aynı yani ek olarak sarı akıntım oldu canım o kadar

Canım silik milik degil baya bir çizgi var ortada inş bebiş vardır bakalim kanda da şöyle güzel bir değer görelim inshaAllah

Aminnnnnn diyorum hemde tam kalbimden bende aynısını düşündüm Azze Canimm herkese yetişir hiçte bozulmaz kendisi kötü bile olsa burda müjdeli haberlere kendi gibi sevinir vallah daha yeni tnaisiyiruz ama çok tatli bacılarımdan birtanesi Azze Canimm gönlünce olur herşey inşallah

Merhaba canim inşallah dediğin gibidir bende mayıs sonu ve haziran bazı yaşadım bu gerginliği hiç gecikmemiştim yıllardır pko olmama rağmen kan tahlili bile yaptırdım negatifti zaten 10 gun öncede adet oldum daha yeni bitecek.. bende çok geciktim ama baya agrilar filan neler neler adetim geldiğinde de çok agrım vardı bir kere düşük yapmıştım yıllar önce ona çok benziyordu ama 1 gün sürdü düşük yaptigimda daha uzundu vallaha biraz şeyler oldu sanki.. kısacası annemde demişti rahim gebeliğe hazırlıyor olabilir diye nitekim kendisine aynısı olmuş zamanında hiç gecikmezken bir sefer gecikip adet olmuş ikinci ayada hamile kalmış yani inşallah öyledir hepimiz için geçerlidir..

yaaa benim icin ne güzel şeyler düşünüyorsunuz cok teşekkür ederim canımm.. Biz burda birbirimize her seferinde umut oluyoruz. Hep destekciyiz. Ben ne kadar üzgün olsam bi hamilelik haberini alınca birinin moralim yerine geliyor. Rabbim bize isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canım benim vallahi içimden geldi de yazdım demekki senin kalbinin güzelliği buradan bizlere kadar geçmişki düşüncemde yanlız değilim aynen dediğin gibi birbirimize hemcinslerimiz olarak destek veriyoruz çok güzel birşey bence hemde sevaptır kimbilir bilmeden kimlerin gönlünü yaptın sen Allah bilir Rabbim ecrini de mukafatinida versin sana ve senin gibi bütün bacılarıma inşallah ..

Kiz vallaha öyle deme sen neler var bir tane topikte bir kadın hamile kalmis hepimiz kutladık bir kadın vardı oda iyi niyetle kutladı ama kendisinin ol.adi yada negatif test cıktı diye morel bozdu orda dedimki hepimiz inşallah olur daha oo hemen erkenden böyle şöyle diye yazıyoruz yok hiç geçmiyor hamile olan kadına nerdeyse nazar değdirecek vallaha bazen dikkat etmek lazım böylelerinden inatla morel bozdu yani

Kimsenin canını sıkmaya gerek yokki bir de öyle sevincli bi haber varken olmaz yani. Burda dertleştiğimiz zamanlarda oluyor. Ben burdaki herkesi tanıdıgıma cok sevindimm. Tek olmadıgımı gördüm. Daha cok ümit oldu benim icin

Canım benim aynen katılıyorum...bende başlıcam su ovu testlerine taa turkiyeden arkadaşıma sipariş ettim oda bana gönderdi bekliyorum inş ikimizede yarar su testler bende ilkkez kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…