Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayyy öylemi diyosunnnn insalalh kuzummmmm rabbim nasip etsin cümlemizee bu ayda degerlendircem insallah biara bi modum düstp morelim bozuldu ama bu mesaj yine kendime getirdi beni Senin suan gecikme var ozaman diimi insalalh olmazsinn

Canım benim aynen katılıyorum...bende başlıcam su ovu testlerine taa turkiyeden arkadaşıma sipariş ettim oda bana gönderdi bekliyorum inş ikimizede yarar su testler bende ilkkez kullanıcam
İnşallah kuzum sen nerde yaşıyosun

Azze canım ve diğer kürtaj olmuş kadın arkaaşlar herkese merhabalar öncelikle uzun zamandır sayfaya bakamadım inş hamiş olmak isteyen herkes hamiş kalır. 22 haziranda kürtaj oldum ve hala adet olmadım kürtajdan kaç zaman sonra adet oldunuz. İlk gebeliğim normal düşüktü 32 gün döngüm hemen oldum. 2. De kürtaj olduktan sonra henüz olmadım. Dr bana korunmana gerek yok demişti korunmadım ama yumurta takibide yapmadım düzenli bir ilişkide olmadı zaten. Azze cnm sen ne zmana adet olmuştun kürtajdan sonra

kuzum ben bi ay sonra regl oldum. Ama 40 45 güne kadar olmamak normal diyolardı. Hamile olabilir misin acaba

kuzum ben bi ay sonra regl oldum. Ama 40 45 güne kadar olmamak normal diyolardı. Hamile olabilir misin acaba
Zerre hamilelik belirtim yok 2 deneyim olunca vucudum u tanıyorum sanırım. 2 gün önce test yaptım her ihtimale karşı bişey yoktu

Benim de ayni sekilde oldu sebebi kimyasal gebelikti testim negatifti ve sonradan cok silik cizgi olusmustu cok agrili gecirdim ve cok kanamam vardi

Benim de 3 temmuz regl gunum ve tum belirtilerinin aynisini ben de yasiyorum guzel haberleri beraber aliriz insallah

İnş canım önümüzdeki ay hayırlı bebek haberin olur rahim kendini hazırlamış olabilir benim 5 ay sonra ilk defa erken olmuştu denemeye başlayınca ozaman şimdi gecikmem var canım dün olmam gerekiyordu garında olmazsa tamam diyecem inş

Kızlar ben bıraktım artk yoruldum gerçekten.. akışına bıraktım herşeyden o kadar yoruldum ki bu durum da beni tamamen etkiliyor sanırsam.. akışına bıraktım moralim hala düzelmedi hayırlısı olsun hepimizin hakkında rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin

Kuzum aslında hep akısına bırakmak lazım kendimizi cok etkilicek kadar strese girmememiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…