Ozaman önümüzdeki ay hamile kalma ihtimali yüksek benimde her ay düzenliydi aralık ayında 24 günde oldum o ay kalmıştım inş seninde öyle olur canım bazen ağrısız oluyor regli gecen ay bende ağrısız oldum ve geldiğini bile anlamadım bu ayda belki 29 gün ceker bilemiyorum ama inş çekmez hayırlısı canım
İnşallah kuzum sen nerde yaşıyosunCanım benim aynen katılıyorum...bende başlıcam su ovu testlerine taa turkiyeden arkadaşıma sipariş ettim oda bana gönderdi bekliyorum inş ikimizede yarar su testler bende ilkkez kullanıcam
Ben şuanlik katardayım canim eşim den dolayı iş gereği..İnşallah kuzum sen nerde yaşıyosun
kuzum ben bi ay sonra regl oldum. Ama 40 45 güne kadar olmamak normal diyolardı. Hamile olabilir misin acabaAzze canım ve diğer kürtaj olmuş kadın arkaaşlar herkese merhabalar öncelikle uzun zamandır sayfaya bakamadım inş hamiş olmak isteyen herkes hamiş kalır. 22 haziranda kürtaj oldum ve hala adet olmadım kürtajdan kaç zaman sonra adet oldunuz. İlk gebeliğim normal düşüktü 32 gün döngüm hemen oldum. 2. De kürtaj olduktan sonra henüz olmadım. Dr bana korunmana gerek yok demişti korunmadım ama yumurta takibide yapmadım düzenli bir ilişkide olmadı zaten. Azze cnm sen ne zmana adet olmuştun kürtajdan sonra
Allah yardımcınız olsun kuzucum :)Ben şuanlik katardayım canim eşim den dolayı iş gereği..
Zerre hamilelik belirtim yok 2 deneyim olunca vucudum u tanıyorum sanırım. 2 gün önce test yaptım her ihtimale karşı bişey yoktukuzum ben bi ay sonra regl oldum. Ama 40 45 güne kadar olmamak normal diyolardı. Hamile olabilir misin acaba
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız temmuzda doktora hiç gözüktün mü hormonlarına falan baktırdın mıBen oldum maalesef kuzumbu ay ovulasyonla denicem bide
Anladım kuzumm. Dediğim gibi. Benim bi ayda geldi. Kiminin 40 45 günü buluyorZerre hamilelik belirtim yok 2 deneyim olunca vucudum u tanıyorum sanırım. 2 gün önce test yaptım her ihtimale karşı bişey yoktu
Hayır canım.. sanırım olmazsa daha fazla gözükebilirimHayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız temmuzda doktora hiç gözüktün mü hormonlarına falan baktırdın mı
Aynen zamanı daha var demek ki nasıp artıkne cektik bu reglden ya
öyle kuzumm. Bu yüzden cok umutlanmak istemiyorum regl beklerken zaten belirtimde yoktu ama yinede insan umut ediyo yaAynen zamanı daha var demek ki nasıp artık
Aşılamanın 11. Günü kan testim 0.307 çıktı. Reglime 5 gün vardı. Bugün adet günüm ama henüz olmadım
Benim de ayni sekilde oldu sebebi kimyasal gebelikti testim negatifti ve sonradan cok silik cizgi olusmustu cok agrili gecirdim ve cok kanamam vardiMerhaba arkadaşlar. Malûm negatif çıkan test sonucu arkasına reglde oldum. Fakat bu ay hem çok gecikme yaşadım hemde çok ağrılı bir dönemdi. Ve genç kızlık döneminden sonra ilk kez pedimde yoğun kan pıhtıları vardı. Acaba kist oluşumu falan olabilir mi ya d vücudun kendisini gebeliğe hazırlaması bilemiyorum. Bu şekilde bir deneyimi olan var mı?
Benim de 3 temmuz regl gunum ve tum belirtilerinin aynisini ben de yasiyorum guzel haberleri beraber aliriz insallahKizlar regl 3temmuz.... yumurtalamadan beri karnimda agri var bitmek bilmeyen bi kramp sonrada belime gecti...uykulu halsiz hallerimde var...dun aksamdan midemde azıcık bulaniyorİnsAllah psilojik değildir ama göğüsde bi değişiklik yok..regle daha 5gun var... İnsAllah erken regl olmam sari akintimda var...birde bende ishal oluyor kabz değil ishal reglde olurmuş umudumu biraz kırdı o aslında...ama yine yine hee sabah uyaninca kendimi hamile gibi hiss ediyorummm Allah her kese sağlıklı evlat nasip etsin hayirlisiyla
İnş canım önümüzdeki ay hayırlı bebek haberin olur rahim kendini hazırlamış olabilir benim 5 ay sonra ilk defa erken olmuştu denemeye başlayınca ozaman şimdi gecikmem var canım dün olmam gerekiyordu garında olmazsa tamam diyecem inşAyyy öylemi diyosunnnninsalalh kuzummmmm rabbim nasip etsin cümlemizee bu ayda degerlendircem insallah biara bi modum düstp morelim bozuldu ama bu mesaj yine kendime getirdi beni ❤ Senin suan gecikme var ozaman diimi insalalh olmazsinn
YAa inşAlllah canimBenim de 3 temmuz regl gunum ve tum belirtilerinin aynisini ben de yasiyorum guzel haberleri beraber aliriz insallah
Kuzum aslında hep akısına bırakmak lazım kendimizi cok etkilicek kadar strese girmememiz lazımKızlar ben bıraktım artk yoruldum gerçekten.. akışına bıraktım herşeyden o kadar yoruldum ki bu durum da beni tamamen etkiliyor sanırsam.. akışına bıraktım moralim hala düzelmedi hayırlısı olsun hepimizin hakkında rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin
Kullam cnm cok iyi hamilelik sansini arttiryor8 aylık evliyim canım ben hiç kullanmadım ama ilk kez bu ay kullancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?