Merhaba aspir işe yaradı mı acabaBen instagramda bi siteden hamılelık seti almıstım içerisinde, elma sirkesi, aspir yağı, keten tohumu yağı, hayıt suyu vardı.. Şişe bitene kadar kullandım.. Hatta 2.şişeyi de sipariş vermiştim onun da yarısı duruyo.. Benim kullandığımı seyreltıp içiyorsun bir bardak suyu iki yemek kasıgı koyup içiyosun
Sağol kuzum ama olmuyor fogofrafı buraya sürükle diyor ben telefondan giriyorum nasıl yapcamŞu yukarda sağda ifadeleri gösteren gülen yüz varya hemen yanındakine tıklayarak resim yükleyebilirsin canim
Aynen öyle canım ya çok umitlenmek istemiyordum bu sefer ama bı kaç gün basım ağrıdi uykum geliyor du dedim bu sefer kesin hamileyim 2 gün de geçti diye neyse nasıp artık herşeyin bir zamanı var yapicak bir şey yoköyle kuzumm. Bu yüzden cok umutlanmak istemiyorum regl beklerken zaten belirtimde yoktu ama yinede insan umut ediyo ya
MaalesefAdet oldun mu canım
Gözük kuzum en azından aklında kalmasın ben gittim kist var dedi bi doktor başka doktora gittim o ne kisti hiç birşey yok dedi inşallah bugün cinsiyetini öğrenebilirim dua edin lütfenHayır canım.. sanırım olmazsa daha fazla gözükebilirim
Kimyasal gebelik hiç duymamıştımBenim de ayni sekilde oldu sebebi kimyasal gebelikti testim negatifti ve sonradan cok silik cizgi olusmustu cok agrili gecirdim ve cok kanamam vardi
Ne kadar ümitlenmek istemesekte bi belirti olsa acaba mı diyoruz :)Aynen öyle canım ya çok umitlenmek istemiyordum bu sefer ama bı kaç gün basım ağrıdi uykum geliyor du dedim bu sefer kesin hamileyim 2 gün de geçti diye neyse nasıp artık herşeyin bir zamanı var yapicak bir şey yok
ayyy bizede söyle cinsiyetiGözük kuzum en azından aklında kalmasın ben gittim kist var dedi bi doktor başka doktora gittim o ne kisti hiç birşey yok dedi inşallah bugün cinsiyetini öğrenebilirim dua edin lütfen
kaybedenler klubune hosgeldinYeni bat 26/07/2020 kırmızı kartı yedik sabahın köründü gözünde tütümüş
Aynen yaaaa maalesefNe kadar ümitlenmek istemesekte bi belirti olsa acaba mı diyoruz :)
Öğrenirsem mutlaka söylicem canımayyy bizede söyle cinsiyeti
Üstüne birdaha tıkla sürükle dedikten sonra veya tıkla diyor ya oraya birdaha bas ordan senin fotolara girceksin zaten seçip yüklicenSağol kuzum ama olmuyor fogofrafı buraya sürükle diyor ben telefondan giriyorum nasıl yapcam
Üstüne basıncada bişi çıkmıyor olmuyo bendeÜstüne birdaha tıkla sürükle dedikten sonra veya tıkla diyor ya oraya birdaha bas ordan senin fotolara girceksin zaten seçip yüklicen
Uygulamadan giriyorsanız resim yükleyemezsiniz. İnternet sayfasından deneyin. Ordan yükleniyor.Üstüne basıncada bişi çıkmıyor olmuyo bende
Hoşbulmadım kuzu ya bu kaybetme olayını inş temmuzda kazanan bizler oluruz canım tüm isteyenler kazansın tabi ama bu ay hiç belirtiye inanmayacagım not alırım ama kesin gözü ile bakmayacagım bu arada yumurtlamadan 16 gün sonra oldum normalmi acabakaybedenler klubune hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?