Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar pembe akıntım gelmeye başladı sabah kadar sökülür kesin gene olmadı bu ay sanırım agrımda yok şuan

Merhaba aspir işe yaradı mı acaba

öyle kuzumm. Bu yüzden cok umutlanmak istemiyorum regl beklerken zaten belirtimde yoktu ama yinede insan umut ediyo ya
Aynen öyle canım ya çok umitlenmek istemiyordum bu sefer ama bı kaç gün basım ağrıdi uykum geliyor du dedim bu sefer kesin hamileyim 2 gün de geçti diye neyse nasıp artık herşeyin bir zamanı var yapicak bir şey yok

Hayır canım.. sanırım olmazsa daha fazla gözükebilirim
Gözük kuzum en azından aklında kalmasın ben gittim kist var dedi bi doktor başka doktora gittim o ne kisti hiç birşey yok dedi inşallah bugün cinsiyetini öğrenebilirim dua edin lütfen

Benim de ayni sekilde oldu sebebi kimyasal gebelikti testim negatifti ve sonradan cok silik cizgi olusmustu cok agrili gecirdim ve cok kanamam vardi
Kimyasal gebelik hiç duymamıştım daha neler öğreneceğim bakalım. Bugün 3. Günüm ağrılarım hafiflese de sol tarafimda hala biraz var. Hakkımızda hayırlısı.

Ne kadar ümitlenmek istemesekte bi belirti olsa acaba mı diyoruz :)

Gözük kuzum en azından aklında kalmasın ben gittim kist var dedi bi doktor başka doktora gittim o ne kisti hiç birşey yok dedi inşallah bugün cinsiyetini öğrenebilirim dua edin lütfen
ayyy bizede söyle cinsiyeti

Yeni bat 26/07/2020 kırmızı kartı yedik sabahın köründü gözünde tütümüş

kaybedenler klubune hosgeldin
Hoşbulmadım kuzu ya bu kaybetme olayını inş temmuzda kazanan bizler oluruz canım tüm isteyenler kazansın tabi ama bu ay hiç belirtiye inanmayacagım not alırım ama kesin gözü ile bakmayacagım bu arada yumurtlamadan 16 gün sonra oldum normalmi acaba

Bat tarihini görünce içim çiz etti kızlar ya bir hafta önce 7 ci ayda olanları görünce zaman geçmez deyip üzlmüştüm başıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…