Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzumm inanmamak lazım inşallah temmuz bizim ayımız olsun. Bilmiyorm bebegm ya

Aynen kuzumm inanmamak lazım inşallah temmuz bizim ayımız olsun. Bilmiyorm bebegm ya
İnşallah canım benim ovu takibi yapıyoruz gerisi eşler sonra kafa rahat rabbime bırakıyoruz kuzum

Kızlar bi bakarmısınız 27 ve 28 pik oldu yani pik mi sizce ve 3 gündür beyaz akıntım var ben dün değerlendirdim bugunde yaptım sanki yumurtlama devam ediyor gibi

Kızlar bi bakarmısınız 27 ve 28 pik oldu yani pik mi sizce ve 3 gündür beyaz akıntım var ben dün değerlendirdim bugunde yaptım sanki yumurtlama devam ediyor gibi Eki Görüntüle 2655809
Rica ederim pik olmuş görünüyor. Akıntı ovulasyon dönemi olduğu için geliyordur. Büyük ihtimalle birkaç güne azalır

Arkadaslar merhaba başlıkta açtım ama görülmedi galiba yumurtlama döneminde kanama yasayan var mi aranizda dün yumurtlama günümdü bugün kanli akinti oldu

Çok teşekkür ederim gececegim iletişime canım
Canım dolandırıcı mıdır nedir belli olmayan kişilerle lütfen iletişime falan geçme. Üyeliği sabah açmış ve kendi reklamından başka birşey yapmamış. Her yazana güvenmeyin canınız yanmasın kimse babasının hayrına kimseye yardımcı olmaz bu devirde.

İlk kez ovu testi yapıyorum inşallah hayırlı sonuç alırız bide soğankürü yapıyordum bugün yapmadım etkilerse diye
İnşallah güzel sonuçlar gelir ben de kullanıyorum bu 2. ay benim de. Sürekli araştırma araştırma okuya okuya öğreniyor insan. Mecbur kalınca ne yapalım ben de çaksır suyu kullanıyorum. Yumurtlamayı görünce bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…