Aynen kuzumm inanmamak lazım inşallah temmuz bizim ayımız olsun. Bilmiyorm bebegm yaHoşbulmadım kuzu ya bu kaybetme olayını inş temmuzda kazanan bizler oluruz canım tüm isteyenler kazansın tabi ama bu ay hiç belirtiye inanmayacagım not alırım ama kesin gözü ile bakmayacagım bu arada yumurtlamadan 16 gün sonra oldum normalmi acaba
İnşallah canım benimAynen kuzumm inanmamak lazım inşallah temmuz bizim ayımız olsun. Bilmiyorm bebegm ya
Bende uygulamadan giriyordum bi bakayım çok sağolun :)Uygulamadan giriyorsanız resim yükleyemezsiniz. İnternet sayfasından deneyin. Ordan yükleniyor.
Evet oldu çokkk teşekkür ederim :)Uygulamadan giriyorsanız resim yükleyemezsiniz. İnternet sayfasından deneyin. Ordan yükleniyor.
Rica ederimKızlar bi bakarmısınız 27 ve 28 pik oldu yani pik mi sizce ve 3 gündür beyaz akıntım var ben dün değerlendirdim bugunde yaptım sanki yumurtlama devam ediyor gibi Eki Görüntüle 2655809
İlk kez ovu testi yapıyorum inşallah hayırlı sonuç alırız bide soğankürü yapıyordum bugün yapmadım etkilerse diyeRica ederimpik olmuş görünüyor. Akıntı ovulasyon dönemi olduğu için geliyordur. Büyük ihtimalle birkaç güne azalır
Sağlıcakla gelsin prensesssKızımız oluyor
Teşekkür ederim canım bakacagimSeda altın canım ☺
Çok sevindim canım minik prensesiniz saglıkla doğsun insallahKızımız oluyor
İnşallah canım benimÇok sevindim canım minik prensesiniz saglıkla doğsun insallah
Teşekkür ederimSağlıcakla gelsin prensesss
Canım dolandırıcı mıdır nedir belli olmayan kişilerle lütfen iletişime falan geçme. Üyeliği sabah açmış ve kendi reklamından başka birşey yapmamış. Her yazana güvenmeyin canınız yanmasın kimse babasının hayrına kimseye yardımcı olmaz bu devirde.Çok teşekkür ederim gececegim iletişime canım
İnşallah güzel sonuçlar gelirİlk kez ovu testi yapıyorum inşallah hayırlı sonuç alırız bide soğankürü yapıyordum bugün yapmadım etkilerse diye
Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah tebrik ederimKızımız oluyor
Canım 2 Li taramaya mı gidiyorsunÖğrenirsem mutlaka söylicem canım
Allah tekrar sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ne güzelKızımız oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?