Kaçıncı haftadasın şu an canım ben de cumartesi gidicem 2 Li taramaya 11+6 oluyorum söyler mi acabaKızımız oluyor
Teşekkür ederimSağlıkla sıhhatle gelsin inşallah tebrik ederim
Yok canım söylemedi banaKaçıncı haftadasın şu an canım ben de cumartesi gidicem 2 Li taramaya 11+6 oluyorum söyler mi acaba
Yok canım ben cinsiyet öğrenmeye gittim 16 haftalık olduk bizCanım 2 Li taramaya mı gidiyorsun
Geçikmeli şekilde bugün geldi maalesef canım. Bat 26.07 bu da son olsun inşallah.
Anladım canım bazıları ikilide az çok belli oluyor diye yüzde verip söylüyormuş da ondan sordumYok canım söylemedi bana
Dikkat etmedim canım iletişime gecmedim ben kim yeni açmış kim eski bunları nasıl görüyoruz bilmiyorum biraz teknoloji cahiliyim burayı henüz çözemedim dikkat ederim teşekkürlerCanım dolandırıcı mıdır nedir belli olmayan kişilerle lütfen iletişime falan geçme. Üyeliği sabah açmış ve kendi reklamından başka birşey yapmamış. Her yazana güvenmeyin canınız yanmasın kimse babasının hayrına kimseye yardımcı olmaz bu devirde.
sen ovulasyon testi kullanmısmıydın canımGeçikmeli şekilde bugün geldi maalesef canım. Bat 26.07 bu da son olsun inşallah.
Ya kuzum benim kıyamamBen demırbasıuım buraların
Ben de hayatımda ilk defa geçen ay 22. Günde oldum canım döngüm de kısaldı normalde 30du bu ay da 24 günde oldum iki yıldır korunmuyorum, normal yani böyle şeyler.Bide ayin 27 sinde yani dün iyice söküldüm , ama simdi azaldi yani gecen ayda az olmustum bu ayda agzimin tadi hala yok ama adet günü test negatif cikmisti ya zaten yoktur , ben 3 senedir öyle korunmuyorum bir gün bile aksamazdi ama bu 5 aydir yumurtlama günlerini degerlendiriyoruz ya 5 aydir erken oluyorum hele bu ay 24. gün oldum ilk defa
Ben kullanmadım, uygulama günlerine dikkat ettim sadece kuzumsen ovulasyon testi kullanmısmıydın canım
bende bu ay kullancam artık birde öyle denim dedim olmuyo böyleBen kullanmadım, uygulama günlerine dikkat ettim sadece kuzum
Neden korunuyorsunuz canım ara mı verdiniz denemelereKızlar bu ay korunmaya karar verince psikolojik olarak o kdar rahatladım ki
yazık kendimize ne kadar çok stres yapıyoruz bu ay da olmayacak mı Acaba yumurtlama oldu mu değerlendirebildim mi, belirtilerim neler derken ne kadar geriliyormuşum üzülüyormuşum aslında.
Bu ay rahmimde perde var kuzum onu aldırıcam inşallah histereskopiyle.Neden korunuyorsunuz canım ara mı verdiniz denemelere
Hayırlısı olsun canım hakkında, uzadı mı döngün ?Azze kuzum benim lekelenmem başladı bu ayda olmadı olmuyor adet döngümde degisti temmuzda ne zaman olurum hic bilmiyorum 30 temmuz yaz sen canım tahmini
İnnovita öneririmbende bu ay kullancam artık birde öyle denim dedim olmuyo böyle
Sagol canım hayırlısı artıkHayırlısı olsun canım hakkında, uzadı mı döngün ?
birgebeningünlüğü sayfasından sipariş verdim kuzum inşallah pik gününü bulunca bari olurr umarım o günü denk getiremedigimizdwn olmuyodurİnnovita öneririmAzze çok net gösteriyor canım, şu pik günü tek ilişkiyle çok hamile kalan var inşallah sana da öyle olur
stresten mi döngülerimiz değişiyo acaba yaAzze kuzum benim lekelenmem başladı bu ayda olmadı olmuyor adet döngümde degisti temmuzda ne zaman olurum hic bilmiyorum 30 temmuz yaz sen canım tahmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?