Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
birgebeningünlüğü sayfasından sipariş verdim kuzum inşallah pik gününü bulunca bari olurr umarım o günü denk getiremedigimizdwn olmuyodur önce Rabbime duam tabiki o nasip etcekki olcak.
Sen bir kere hamile kaldın kuzum bence şuan denk gelmediği için olmuyor zaten İnanıyorum birkaç aya olacak

Rahim filminde mi görüldü o kuzu? Belirtisi oluyor mu
Evet canım hiç belirti yok, hatta hiç beklemiyordum rahim filminde çıkınca şok oldum, haberim bile yoktu böyle bir anomali olduğundan. İnsan başına gelince her şeyi öğreniyor.
seni üzmek istemiyorum ama en son hamileydin sanırım kürtaj oldun galiba dış gebelik miydi çok geçmiş olsun kuzum

Evet canım 17 gün oldu ilk adetimi bekliyorum,dış gebelik değildi gelişimi durdu 6. haftada, önceki gebeliğimde de aynısı olmuştu Azze ile Şubat ayında tanışmıştık ilk kürtaj sonrası. Ard arda bunu yaşamak çok yıpratıcı ama bu da benim sınavımmış çabalamaya devam.edeceğim doktorum çok emin konuşuyor ve umarım haklı çıkar...Sağlıklı bebeği bulana kadar uğraşacağız elden başka birşey gelmiyor

Ah çok zordur canım Allah yardımcın olsun sebep olarak bir şey söylüyor mu doktor

Ah çok zordur canım Allah yardımcın olsun sebep olarak bir şey söylüyor mu doktor
Çok zor canım ama burda kimsenin içini karartmak istemem,güzel şeyler konuştuğumuz günler de gelecek inşallah Allah büyük Ilk kayıp sonrası hep sagliklisini diledim, nasip değilmiş ki böyle oldu. Bizim sonuçlarda ciddi birsey çıkmadı, 2 onemsiz gende mutasyon var igne ve hap deneyeceğiz artık, gerek yok deseler de ben istiyorum. Bebeğin genetik sonucu daha çıkmadı onu da bekliyoruz

Aynen canım inşallah çare olur sana, çok haklısın Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin evlatla da evlatsızlık da imtihan etmesin. Bir yakınımda da oldu böyle onlarda hiç genetik yapılmadı ama üçüncü gebelikte iğne kullanıyor kan sulandırıcı şuan sağlıklı ilerliyor gebeliği

Yaaaaaa gerçekten mi inşallah benim de öyle olur Kimse kayıp yaşamasın hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşallah

Kuzum kaybetmek cok acı. İnsan hamile kaldıgına bile sevinemiyor. Ama yine olcak saglıklı sekilde inşallah

Merhaba! Arkadaşlar gruba yeni üye oldum Ocak ayından beri siteyi takip ediyorum şimdi çok şükür Allah’a beş haftalık hamileyim Ocak atımdan beri istiyorum diğer büyün aylar belirtilerin 99.99 yaşadım anan hepsi psikolojikmiş benim adet döngüm 28 gümde bir olur gebelik istediğimden beri sasırdı kimi zaman 33 günde bir oldu bu ay tamamen bırakmıştım hiç üzerine düşmedim gene olduğumu öğrendim isteyen herkese Allah nasip etsin

Merhaba hoşgeldin bacim cok tebrik ederim Allah sag Salim kucagina aymayida nasib etsin insallah Rabbim esirgesin.. nezamandan beri denedin canim? Yada nasil bir degisiklik yaptin son ay da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…