- 10 Nisan 2016
- 8.863
- 12.950
- 248
- 37
Evet gelen giden yok ama malesef testlerde negatif ovulasyon bile negatif
Adete 5 gün önce ovulasyon o kadar koyuydu ki tamam oldu dedi. Ama sonra silikleşti acaba tekrar mı yumurtladım eğer öyleyse onun üzerinden anca 5 gün geçti bekle Allah bekleBelli olmaz belki daha erkendir hayirlisi canim
Amin canım tşk ederim valla diğer aylar o kadar düştüm ki üzerine bu ay tamamen bırakmıştım sadece bi ebe bana hastalığın bitince ikinci gün başla o hafta iki günde bir değerlendir dedi ama ben çok dikkat etmedim yaptım ama hemen kalktım yıkandım o hafta üç defa oldu ama bırakmıştım da artık takmıyordum adet yine gecikti sandım o gün adet olacakmısom gibi altılarım vardı başka hiç belirtim olmadıMerhaba hoşgeldin bacimcok tebrik ederim Allah sag Salim kucagina aymayida nasib etsin insallah Rabbim esirgesin.. nezamandan beri denedin canim? Yada nasil bir degisiklik yaptin son ay da
ahh ulaaannnEvet gelen giden yok ama malesef testlerde negatif ovulasyon bile negatif
Bu ay geç yumurtladım muhtemelen o yüzden regl gecikiyor. Bekliyoruzahh ulaaannn
Canim o 5 gün onceki pikin uzerine 14 gün falan eklemen lazm reglin anca gelir benim öyle olduAdete 5 gün önce ovulasyon o kadar koyuydu ki tamam oldu dedi. Ama sonra silikleşti acaba tekrar mı yumurtladım eğer öyleyse onun üzerinden anca 5 gün geçti bekle Allah bekle
ovulasyonla takibini yapmadın mı canımBu ay geç yumurtladım muhtemelen o yüzden regl gecikiyor. Bekliyoruz
Yaptım 18. Günümde (17 Haziran ) pik oldu sonra bir daha 25. Günümde tam pik olmadı ama 3 gün koyu oldu sonra yine silikleşti.ovulasyonla takibini yapmadın mı canım
kuzum internette bazı sitelerde baya uygun ben instagramdan aldım 50 tlkizlar ovulasyon testini nekadara aliyorsunuz
Gittigidiyordan alıyorum 52 liraya 30 ovulasyon 2 gebelik 1 erken gebelik labaquick markakizlar ovulasyon testini nekadara aliyorsunuz
gebelik testi varmi icndedekuzum internette bazı sitelerde baya uygun ben instagramdan aldım 50 tl
cook iyimis canim eltim 40tanesini 80tlye almisti n11denGittigidiyordan alıyorum 52 liraya 30 ovulasyon 2 gebelik 1 erken gebelik labaquick marka
Hayırlısı ile bu ay olur inşallah canım sonuçlar güzel şükürKızlar merhaba bugün tüp bebek için doktora gittim. Eşimin sonuçlarını kendi sonuçlarını gösterdim muayene oldum. Herşey normal bir sıkıntı yok dedi. Hemen tüp bebek önermedi. Bu ay ovülasyon takibi yapacağız hocayla. Bana letu, çocuk aspirini ve foliyot diye bi vitamin başladı. 5 gün sonra tekrar kontrole gideceğim. Bunları ilk defa kullanacağım hakkında bilgisi olan varmı :)) eğer bu ayda olmazsa ozaman hsg çekilip ardından aşılama yapılacak bakalım neler bekliyor beni :)
Bende gecen ay aldım n11 den 30 ovu testi 10 gebelik testi 59 TL canımcook iyimis canim eltim 40tanesini 80tlye almisti n11den
var 2 tanegebelik testi varmi icndede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?