Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hoşgeldin bacim cok tebrik ederim Allah sag Salim kucagina aymayida nasib etsin insallah Rabbim esirgesin.. nezamandan beri denedin canim? Yada nasil bir degisiklik yaptin son ay da
Amin canım tşk ederim valla diğer aylar o kadar düştüm ki üzerine bu ay tamamen bırakmıştım sadece bi ebe bana hastalığın bitince ikinci gün başla o hafta iki günde bir değerlendir dedi ama ben çok dikkat etmedim yaptım ama hemen kalktım yıkandım o hafta üç defa oldu ama bırakmıştım da artık takmıyordum adet yine gecikti sandım o gün adet olacakmısom gibi altılarım vardı başka hiç belirtim olmadı

eczhnm M -Murphy Slm kızlar ben bugün doktora gittim perde yokmuş bende sadece y şeklindeymiş. Perde olduğunda septum saptandı diyorlarmış galiba. Ameliyata gerek yok dedi. Yapabiliriz ama tehlikeli hamile kalınca rahme dikiş atmayı tercih etsek daha iyi dedi bakalım hayırlısı.

Adete 5 gün önce ovulasyon o kadar koyuydu ki tamam oldu dedi. Ama sonra silikleşti acaba tekrar mı yumurtladım eğer öyleyse onun üzerinden anca 5 gün geçti bekle Allah bekle
Canim o 5 gün onceki pikin uzerine 14 gün falan eklemen lazm reglin anca gelir benim öyle oldu

Geçmiş olsun canım. İnş sorunsuz sağlıkla kucağına alırsın bebişini. Hayırlısı olsun hakkında

Kızlar merhaba bugün tüp bebek için doktora gittim. Eşimin sonuçlarını kendi sonuçlarını gösterdim muayene oldum. Herşey normal bir sıkıntı yok dedi. Hemen tüp bebek önermedi. Bu ay ovülasyon takibi yapacağız hocayla. Bana letu, çocuk aspirini ve foliyot diye bi vitamin başladı. 5 gün sonra tekrar kontrole gideceğim. Bunları ilk defa kullanacağım hakkında bilgisi olan varmı :)) eğer bu ayda olmazsa ozaman hsg çekilip ardından aşılama yapılacak bakalım neler bekliyor beni :)

Hayırlısı ile bu ay olur inşallah canım sonuçlar güzel şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…