Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda olur. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınKızlar merhaba bugün tüp bebek için doktora gittim. Eşimin sonuçlarını kendi sonuçlarını gösterdim muayene oldum. Herşey normal bir sıkıntı yok dedi. Hemen tüp bebek önermedi. Bu ay ovülasyon takibi yapacağız hocayla. Bana letu, çocuk aspirini ve foliyot diye bi vitamin başladı. 5 gün sonra tekrar kontrole gideceğim. Bunları ilk defa kullanacağım hakkında bilgisi olan varmı :)) eğer bu ayda olmazsa ozaman hsg çekilip ardından aşılama yapılacak bakalım neler bekliyor beni :)
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda olur. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Hayırlısı olsun canım inşallah bekletmez artıkKızlar merhaba bugün tüp bebek için doktora gittim. Eşimin sonuçlarını kendi sonuçlarını gösterdim muayene oldum. Herşey normal bir sıkıntı yok dedi. Hemen tüp bebek önermedi. Bu ay ovülasyon takibi yapacağız hocayla. Bana letu, çocuk aspirini ve foliyot diye bi vitamin başladı. 5 gün sonra tekrar kontrole gideceğim. Bunları ilk defa kullanacağım hakkında bilgisi olan varmı :)) eğer bu ayda olmazsa ozaman hsg çekilip ardından aşılama yapılacak bakalım neler bekliyor beni :)
Hayırlısı olsun canım inşallah bekletmez artıkÇocuk aspirini dediğinin dozu kaç mg? Bana 100 mg başladı
Evet abla bendim ☺İnşallah canım sendin sanırım geçen bana soran yaptın mı test
Adetin 1 gün geçsin kuzum bekle şimdi çıkmaya biliyor benim çok silikti varla yok arasıydıEvet abla bendim ☺yok yapmadim bata 1 hafta var cok yapmak istiyorum ama yapmamak icin kendimle savasiyorum resmen
Al benden de o kadarEvet abla bendim ☺yok yapmadim bata 1 hafta var cok yapmak istiyorum ama yapmamak icin kendimle savasiyorum resmen
Üç gün gecikmişti test yapmamıştım. İyi ki yapmamışım. Yeni bat 28 temmuz
Bu süreç beni çok üzmeye başladı. Ama burada benim gibi olanları görünce yalnız olmadığı görüyorum. Allah burada bekleyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah. Çok uzun süre olmadı ama Allah uzun süredir bekleyenlere sabır versin gerçekten çok zormuş beklemek.Üç gün gecikmişti test yapmamıştım. İyi ki yapmamışım. Yeni bat 28 temmuz
Folik asit ve vitamin takviyesiyle 100 mg aspirin başladık, gebelik olunca iğne başlayacağız...bunlari en az birkac ay kullanacagiz korunurken. Insallah tekrar hüsran olmazBanada 100 mg verdi canım sende mi kullanıyorsun bu ilaçları
Merhaba canım bu virüs en az birkaç yıl bu şekilde devam edecekmiş o yüzden eğer yaş gibi ya da yumurta rezervi gibi sorunun yoksa erteleyebilirsin tabi ki... Ama herkesin öyle lüksü yok maalesefKizlar bende yaklasik iki ay once dogum kontrol hapini biraktim ama birzz tedirginim corona yuzunden. Sizde de oyle bi tedirginlik var mi? Bebek cok istiyorum ama hamile kalsam korkarim ya bu virus daha kotuye giderse diye. Bu konu aktif diye buraya yazdim... Benim bat temmuz 8. Ilk bebek olucak nasipse
Folik asit ve vitamin takviyesiyle 100 mg aspirin başladık, gebelik olunca iğne başlayacağız...bunlari en az birkac ay kullanacagiz korunurken. Insallah tekrar hüsran olmaz
İnan her regl oldgumuzda hepimiz cok üzülüyoruz ama yinede güclü kalmaya calısıyoruz yeni ay yeni umutlar.Bu süreç beni çok üzmeye başladı. Ama burada benim gibi olanları görünce yalnız olmadığı görüyorum. Allah burada bekleyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah. Çok uzun süre olmadı ama Allah uzun süredir bekleyenlere sabır versin gerçekten çok zormuş beklemek.
Kan sulandırıcı yerine geçiyor galiba. Bana da bebe aspirini yerine ecopirin verdi.İnş olmaz canım. Bak şimdiden önlemini alıyorlar ne güzel. Bu sefer İnş sağlıkla alacaksın kucağınaneden peki aspirin veriyorlar acaba bi bilgin varmı
Bence rahat ol. Bir cok hamile var kontrollerine giden hicbisey olmuyo. İnan orda burda rahatca gezen tanıdıgım bi iki hamile de var. Hic sakınmıyolar kendilerini. Rabbim inşallah seni cok bekletmeden nasip eder bebeginiKizlar bende yaklasik iki ay once dogum kontrol hapini biraktim ama birzz tedirginim corona yuzunden. Sizde de oyle bi tedirginlik var mi? Bebek cok istiyorum ama hamile kalsam korkarim ya bu virus daha kotuye giderse diye. Bu konu aktif diye buraya yazdim... Benim bat temmuz 8. Ilk bebek olucak nasipse
Insallah hepimizi canimm tesekkur ederimBence rahat ol. Bir cok hamile var kontrollerine giden hicbisey olmuyo. İnan orda burda rahatca gezen tanıdıgım bi iki hamile de var. Hic sakınmıyolar kendilerini. Rabbim inşallah seni cok bekletmeden nasip eder bebegini
Benim yas problemim yok ama ameliyat oldim yumurtaliklarimdan cikolata kisti sebebiyle malesef. Yoksa beklerdimMerhaba canım bu virüs en az birkaç yıl bu şekilde devam edecekmiş o yüzden eğer yaş gibi ya da yumurta rezervi gibi sorunun yoksa erteleyebilirsin tabi ki... Ama herkesin öyle lüksü yok maalesef
Bir zararı yokmuş kanı sulandirsin pıhtılaşma olmasın diye veriyorlar...Tekrarlayan kayıplara hep veriyorlar ben ikincide de kullanmıştım ama gebe kalınca başlamıştım bu sefer önceden başladık inşallah şifamız olur çaresizlik çok kötü...İnş olmaz canım. Bak şimdiden önlemini alıyorlar ne güzel. Bu sefer İnş sağlıkla alacaksın kucağınaneden peki aspirin veriyorlar acaba bi bilgin varmı
Bende de yaş sorunu var bir de 2 kayıp yaşadım bu üzüntüyü ancak yeni bir umutla atabilirimBenim yas problemim yok ama ameliyat oldim yumurtaliklarimdan cikolata kisti sebebiyle malesef. Yoksa beklerdim
Insallah saglikla bebegini kucagina alirsin canimBir zararı yokmuş kanı sulandirsin pıhtılaşma olmasın diye veriyorlar...Tekrarlayan kayıplara hep veriyorlar ben ikincide de kullanmıştım ama gebe kalınca başlamıştım bu sefer önceden başladık inşallah şifamız olur çaresizlik çok kötü...
Bende de yaş sorunu var bir de 2 kayıp yaşadım bu üzüntüyü ancak yeni bir umutla atabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?