Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda olur. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Hayırlısı olsun canım inşallah bekletmez artık Çocuk aspirini dediğinin dozu kaç mg? Bana 100 mg başladı

Üç gün gecikmişti test yapmamıştım. İyi ki yapmamışım. Yeni bat 28 temmuz
Bu süreç beni çok üzmeye başladı. Ama burada benim gibi olanları görünce yalnız olmadığı görüyorum. Allah burada bekleyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah. Çok uzun süre olmadı ama Allah uzun süredir bekleyenlere sabır versin gerçekten çok zormuş beklemek.

Kizlar bende yaklasik iki ay once dogum kontrol hapini biraktim ama birzz tedirginim corona yuzunden. Sizde de oyle bi tedirginlik var mi? Bebek cok istiyorum ama hamile kalsam korkarim ya bu virus daha kotuye giderse diye. Bu konu aktif diye buraya yazdim... Benim bat temmuz 8. Ilk bebek olucak nasipse

Merhaba canım bu virüs en az birkaç yıl bu şekilde devam edecekmiş o yüzden eğer yaş gibi ya da yumurta rezervi gibi sorunun yoksa erteleyebilirsin tabi ki... Ama herkesin öyle lüksü yok maalesef

Folik asit ve vitamin takviyesiyle 100 mg aspirin başladık, gebelik olunca iğne başlayacağız...bunlari en az birkac ay kullanacagiz korunurken. Insallah tekrar hüsran olmaz

İnş olmaz canım. Bak şimdiden önlemini alıyorlar ne güzel. Bu sefer İnş sağlıkla alacaksın kucağına neden peki aspirin veriyorlar acaba bi bilgin varmı

İnan her regl oldgumuzda hepimiz cok üzülüyoruz ama yinede güclü kalmaya calısıyoruz yeni ay yeni umutlar.
Bazen hic inanacım kalmıyo bazen de olcak inanıyorumm diyorum. Tavsiyem aglamak istediginde agla icine atma. Ama sonra yeniden toparlan.

İnş olmaz canım. Bak şimdiden önlemini alıyorlar ne güzel. Bu sefer İnş sağlıkla alacaksın kucağına neden peki aspirin veriyorlar acaba bi bilgin varmı
Kan sulandırıcı yerine geçiyor galiba. Bana da bebe aspirini yerine ecopirin verdi.

Bence rahat ol. Bir cok hamile var kontrollerine giden hicbisey olmuyo. İnan orda burda rahatca gezen tanıdıgım bi iki hamile de var. Hic sakınmıyolar kendilerini. Rabbim inşallah seni cok bekletmeden nasip eder bebegini

Bence rahat ol. Bir cok hamile var kontrollerine giden hicbisey olmuyo. İnan orda burda rahatca gezen tanıdıgım bi iki hamile de var. Hic sakınmıyolar kendilerini. Rabbim inşallah seni cok bekletmeden nasip eder bebegini
Insallah hepimizi canimm tesekkur ederim

Merhaba canım bu virüs en az birkaç yıl bu şekilde devam edecekmiş o yüzden eğer yaş gibi ya da yumurta rezervi gibi sorunun yoksa erteleyebilirsin tabi ki... Ama herkesin öyle lüksü yok maalesef
Benim yas problemim yok ama ameliyat oldim yumurtaliklarimdan cikolata kisti sebebiyle malesef. Yoksa beklerdim

Bir zararı yokmuş kanı sulandirsin pıhtılaşma olmasın diye veriyorlar...Tekrarlayan kayıplara hep veriyorlar ben ikincide de kullanmıştım ama gebe kalınca başlamıştım bu sefer önceden başladık inşallah şifamız olur çaresizlik çok kötü...
Benim yas problemim yok ama ameliyat oldim yumurtaliklarimdan cikolata kisti sebebiyle malesef. Yoksa beklerdim
Bende de yaş sorunu var bir de 2 kayıp yaşadım bu üzüntüyü ancak yeni bir umutla atabilirim

Insallah saglikla bebegini kucagina alirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…