Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa iyi o zaman canım sanırım daha basit bişey, inşallah biran önce hamile kalırsın

Canım hayırlı olsun inşallah tedavin çok güzel geçer ve bebeğini kucağına alırsın, en azından artık elinden geleni yapıyorsun takdir Allahtan

İyiyim bende çok şükür. Biraz hamilelik depresyonuna yakalandım galiba sürekli bi moral bozukluğu içerisindeyimde geçer tabi. Çalışmalar devam mı :)
Yaaa hormonlardan oluyordur üçüncü aydan sonra geçiyor diyorlar az sabret
Bu ay ara verdim canım ben rahimde perde vardı onu aldırcam sonra tam gaz devam

Yaaa hormonlardan oluyordur üçüncü aydan sonra geçiyor diyorlar az sabret
Bu ay ara verdim canım ben rahimde perde vardı onu aldırcam sonra tam gaz devam
Hayırlısı olsun canımm. İnşallah hepiniz en kısa zamanda bebeklerinize kavusursunuz dualarımda unutmuyorum :). Geçen kayınvalidemde konuştuk benim stres yaptıgım zamanları o bile diyor valla stres cok etkiliyor diye. Onunda stresten iki sene olmamış düşün

Kızlar, sizin de tema renkleri kendılıgınden degısıyor mu, sürekli kırmızı oluyor yaa değiştirip değiştirip duruyorum

Canım hayırlı olsun inşallah tedavin çok güzel geçer ve bebeğini kucağına alırsın, en azından artık elinden geleni yapıyorsun takdir Allahtan

Aynen kuzum hayırlısı olsun hakkımızda

Dün çok ağlamak istedim ama eşim kızar ve daha fazla üzülürdü benden o yüzden tuttum. Bu kadar moral bozukluğu yeter bence yeni ay yeni umutlar inşallah pes etmek yok belki de güzel haberlere çok yaklaştık

Kızlar merhaba gece normal kaset gebek testi yaptım bu şekilde çıktı çatlatma iğnemin 10.günü sizce koyulaşır mı geçen ay hayalet çizgi çıkmıştı

Eklentiler

• 348DADA0-3DE4-4993-B275-00CDA19A29A1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…