- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
Aminnnnn inşallah hepimiz tez vakitte alırızInsallah saglikla bebegini kucagina alirsin canim
Aa iyi o zaman canım sanırım daha basit bişey, inşallah biran önce hamile kalırsın
Canım hayırlı olsun inşallah tedavin çok güzel geçer ve bebeğini kucağına alırsın, en azından artık elinden geleni yapıyorsun takdir AllahtanKızlar merhaba bugün tüp bebek için doktora gittim. Eşimin sonuçlarını kendi sonuçlarını gösterdim muayene oldum. Herşey normal bir sıkıntı yok dedi. Hemen tüp bebek önermedi. Bu ay ovülasyon takibi yapacağız hocayla. Bana letu, çocuk aspirini ve foliyot diye bi vitamin başladı. 5 gün sonra tekrar kontrole gideceğim. Bunları ilk defa kullanacağım hakkında bilgisi olan varmı :)) eğer bu ayda olmazsa ozaman hsg çekilip ardından aşılama yapılacak bakalım neler bekliyor beni :)
Canım biz aynı tas aynı hamamKızlarrr selamm nasılsınızz görüşmeyeliii :))
İyiyim bende çok şükür. Biraz hamilelik depresyonuna yakalandım galiba sürekli bi moral bozukluğu içerisindeyimde geçer tabi. Çalışmalar devam mı :)Canım biz aynı tas aynı hamamasıl sen nasılsın
Yaaa hormonlardan oluyordur üçüncü aydan sonra geçiyor diyorlar az sabretİyiyim bende çok şükür. Biraz hamilelik depresyonuna yakalandım galiba sürekli bi moral bozukluğu içerisindeyimde geçer tabi. Çalışmalar devam mı :)
Hayırlısı olsun canımm. İnşallah hepiniz en kısa zamanda bebeklerinize kavusursunuz dualarımda unutmuyorum :). Geçen kayınvalidemde konuştuk benim stres yaptıgım zamanları o bile diyor valla stres cok etkiliyor diye. Onunda stresten iki sene olmamış düşünYaaa hormonlardan oluyordur üçüncü aydan sonra geçiyor diyorlar az sabret
Bu ay ara verdim canım ben rahimde perde vardı onu aldırcam sonra tam gaz devam
Senin de mi bata 1 hafta var sen de mi yapmak istemiyorsunAl benden de o kadar
Bende oyle dusunuyorum abla inanki ☺Adetin 1 gün geçsin kuzum bekle şimdi çıkmaya biliyor benim çok silikti varla yok arasıydı
Hayır, ama kıbrısta yapılıyor.Kizlar birsey dicem burada iranda tup bebek yazanlar var orada donsyon yapiyormu acaba
Canım hayırlı olsun inşallah tedavin çok güzel geçer ve bebeğini kucağına alırsın, en azından artık elinden geleni yapıyorsun takdir Allahtan
Dün çok ağlamak istedim ama eşim kızar ve daha fazla üzülürdü benden o yüzden tuttum. Bu kadar moral bozukluğu yeter bence yeni ay yeni umutlar inşallahİnan her regl oldgumuzda hepimiz cok üzülüyoruz ama yinede güclü kalmaya calısıyoruz yeni ay yeni umutlar.
Bazen hic inanacım kalmıyo bazen de olcak inanıyorumm diyorum. Tavsiyem aglamak istediginde agla icine atma. Ama sonra yeniden toparlan.
Iranda nikah kiyip ogle doleme yapiliyormus o yuzden bacimHayır, ama kıbrısta yapılıyor.
Evet abla bendim ☺yok yapmadim bata 1 hafta var cok yapmak istiyorum ama yapmamak icin kendimle savasiyorum resmen
inşallah vardır kuzum haberlerini bekliyorumBende oyle dusunuyorum abla inanki ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?