Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ben ovulasyona devam ediyorum 3 gün yakaladım 2 kere ilişki yaşadım bugun silikleşmeye başladı inşallah olur bide ben uygulamadan takip ediyordum hep doktora gitmedim zamanlarda ama hiçbiri tutmadı adetimin 11.gününde pik görmeye başladım uygulamada ise daha bugun yumurtalaman başladı diyor belkide bundan olmuyordu

Bende bu ay yapcam inşallah belkide benimde farkediyo uygulamaya göre bakalım

Kızlar sizce regl bitimi hemen mi başlamalıyım ovulasyona 20 tane var elimde

merhaba canim.. hakkinda hayirlisi insallah.., Rabbim istedigine kavusturu seni en kisa zamanda insaAllah

canim bence uygulama kesin degil cunki uygulma sadece 14. gune göre hesap yapiyor ayrica gec yumurtlama diye birsey var uygulama bunu bilemez sonucta.. en guzel ovu testleri oldugunu dusunuyorum evet o testlerdede kafa karisikliklari olabilri ama tedbiri aldiktan sonra bence sonucu iyi olacaktir diye dusunuyorum mesele degerlendirmede aslinda o yuzden bence supheli halde hezaman degerlendirmeye calisilmali diye dusunuyorum hatta mumkunse gun asiri..

Kızlar sizce regl bitimi hemen mi başlamalıyım ovulasyona 20 tane var elimde

bencede hemen basla adet biter bitmez yumurtalyabiirisn kacirmazsin en azindan bende öyle yapicaktim ama hala testler elime ulasmadi yurtdisidna oldugum icin ancak geliyor ben adetim bugun son..buyuk ihtimal kanamalarim olucak herzamanki gibi yada akintilarim leke seklinde pko sayesinde ama ben degerlendirebildigim gunleri bos birakmicam testlerde gelince hemen yapmaya baslicam insallah.. sogan kurunde bugun 7. gunum onada devam ediyorum insallah 15 gunu tamamlicam ve folik asit kullaniyorum simdlik plan bu benimde

Kizlar bizde bebek için 10 aydir ugrasiyorduk. Ve onceki ay mecitefendi marka çakşır suyu ve keciboynuzunu sadece esime icirdim kendimde ovulasyon testi ile takip ettim. Sonuc olmadi.
Gecen ay ise esimle ikimiz her sabah akzer marka caksir suyunu ac karinla ceyrek su bardagi uzerini su ile tamamladik ictik(kadinlarda yumurta gelisimi erkeklerde sperm sayisi arttiriyormus) ,hergun taze havuc suyu aksam yemeginden yarım saat önce sadece esim icti(sperm hizi arttiriciymis) ve yatarken ikimizde bir kasik keciboynuzu petmezi yedik(kan degerlerimi yükselttiğini düşünüyorum ) butun bunlari adet bitiminden ovulasyona kadarki surecte yaptik ve cok sukur ve hamileyim ins. Sizlerde hamile kalirsiniz. Ovulasyon testlerini ise cift çizgiyi yakalayana kadar 2gunde bir degerlendirdim cift cizgiyi gorunce ust üste üç gün degerlendirdim.

tebrik ederim canim Saglikla kucagina da almayi nasib eder Rabbim insaAllah :)

Okadar cok dusunuyom ki ruyam da test yapiyorum pozitif kan testi yapiyorum negatif ve kafayi yiyorum suan bile onun etkisindeyim ve sanirim butun gun onun etkisinde olacam
Ben rüyamda adet olduğumu görmüştüm canım hamile olduğumu öğrendim rüyamda oğlum olduğunu gördüm kızım olacağımı öğrendim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…