- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
Insallah abla allah razi olsn ☺inşallah vardır kuzum haberlerini bekliyorum
Canimm gunaydin nasilsn napiyosun ☺Kızlar merhaba gece normal kaset gebek testi yaptım bu şekilde çıktı çatlatma iğnemin 10.günü sizce koyulaşır mı geçen ay hayalet çizgi çıkmıştı
Okadar cok dusunuyom ki ruyam da test yapiyorum pozitif kan testi yapiyorum negatif ve kafayi yiyorum suan bile onun etkisindeyim ve sanirim butun gun onun etkisinde olacaminşallah vardır kuzum haberlerini bekliyorum
Canım günaydın iyiyim sen nasılsınCanimm gunaydin nasilsn napiyosun ☺
İnşallah canım. İnşallah isteyen herkesin en kısa zamanda olur.Aa iyi o zaman canım sanırım daha basit bişey, inşallah biran önce hamile kalırsın
Bende bu ay yapcam inşallah belkide benimde farkediyo uygulamaya göre bakalımMerhaba kızlar ben ovulasyona devam ediyorum 3 gün yakaladım 2 kere ilişki yaşadım bugun silikleşmeye başladı inşallah olurbide ben uygulamadan takip ediyordum hep doktora gitmedim zamanlarda ama hiçbiri tutmadı adetimin 11.gününde pik görmeye başladım uygulamada ise daha bugun yumurtalaman başladı diyor belkide bundan olmuyordu Eki Görüntüle 2656588
Kızlar sizce regl bitimi hemen mi başlamalıyım ovulasyona 20 tane var elimde
Kızlar merhaba bugün tüp bebek için doktora gittim. Eşimin sonuçlarını kendi sonuçlarını gösterdim muayene oldum. Herşey normal bir sıkıntı yok dedi. Hemen tüp bebek önermedi. Bu ay ovülasyon takibi yapacağız hocayla. Bana letu, çocuk aspirini ve foliyot diye bi vitamin başladı. 5 gün sonra tekrar kontrole gideceğim. Bunları ilk defa kullanacağım hakkında bilgisi olan varmı :)) eğer bu ayda olmazsa ozaman hsg çekilip ardından aşılama yapılacak bakalım neler bekliyor beni :)
Merhaba kızlar ben ovulasyona devam ediyorum 3 gün yakaladım 2 kere ilişki yaşadım bugun silikleşmeye başladı inşallah olurbide ben uygulamadan takip ediyordum hep doktora gitmedim zamanlarda ama hiçbiri tutmadı adetimin 11.gününde pik görmeye başladım uygulamada ise daha bugun yumurtalaman başladı diyor belkide bundan olmuyordu Eki Görüntüle 2656588
Kızlar sizce regl bitimi hemen mi başlamalıyım ovulasyona 20 tane var elimde
tebrik ederim canimKizlar bizde bebek için 10 aydir ugrasiyorduk. Ve onceki ay mecitefendi marka çakşır suyu ve keciboynuzunu sadece esime icirdim kendimde ovulasyon testi ile takip ettim. Sonuc olmadi.
Gecen ay ise esimle ikimiz her sabah akzer marka caksir suyunu ac karinla ceyrek su bardagi uzerini su ile tamamladik ictik(kadinlarda yumurta gelisimi erkeklerde sperm sayisi arttiriyormus) ,hergun taze havuc suyu aksam yemeginden yarım saat önce sadece esim icti(sperm hizi arttiriciymis) ve yatarken ikimizde bir kasik keciboynuzu petmezi yedik(kan degerlerimi yükselttiğini düşünüyorum ) butun bunlari adet bitiminden ovulasyona kadarki surecte yaptik ve cok sukur ve hamileyim ins. Sizlerde hamile kalirsiniz. Ovulasyon testlerini ise cift çizgiyi yakalayana kadar 2gunde bir degerlendirdim cift cizgiyi gorunce ust üste üç gün degerlendirdim.
Ben rüyamda adet olduğumu görmüştüm canım hamile olduğumu öğrendim rüyamda oğlum olduğunu gördüm kızım olacağımı öğrendim meselaOkadar cok dusunuyom ki ruyam da test yapiyorum pozitif kan testi yapiyorum negatif ve kafayi yiyorum suan bile onun etkisindeyim ve sanirim butun gun onun etkisinde olacam
Amin canim teşekkür ederim isteyen herkesin kucagi dolsuntebrik ederim canimSaglikla kucagina da almayi nasib eder Rabbim insaAllah :)
Ben rüyamda adet olduğumu görmüştüm canım hamile olduğumu öğrendim rüyamda oğlum olduğunu gördüm kızım olacağımı öğrendim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?