Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzun doktorumda aynısını dedi midenin bulanması iyi dedi ama tabi ben kendimi çok kötü hissediyorum mal gibi grziyorum ortalardaaa inşallah sağlıkla sende alırsın kucağına kuzum

tamam kuzum öyle yapimmm :) bende artan ovu testlerini yaparım regle yakın koyulasıyp mu diye artık
Ovu yaparken daha rahat oluyor insan, hcg de cıkıp cıkmaz dıye korku sarıyo ama Ovu da oyle olmuyor nasılsa lh ıcın dıyoz

Amin canım inşallah
Sağlıkla al kucağına inşallah canim anlatmıştım heralde sana daha önce de hastanede bir kadınla karşılaştım 4. Gebeliği 1 sağlıklı cocugu vardı 2 erken doğum yapınca dikiş atılmış şimdi aylı günlü doğuracaktı gün almaya gelmişti inşallah sen de sağlıcakla kucağına alacaksin

Ovu yaparken daha rahat oluyor insan, hcg de cıkıp cıkmaz dıye korku sarıyo ama Ovu da oyle olmuyor nasılsa lh ıcın dıyoz ☺

aynen hak veriyorum sana :)) bende ovu teslerini hamilelikten suphelenince de kullanicam bsu bosuna hcg testi yapmam en azindan .. hamileysen mutlaka koyu cikar lh de sanirim dgeilmi hani gebelik olupta silik cikmasi imkansiza yakinmi sence ?

Allah razı olsun canım inşaallah hepimiz kucağımiza sağlıkla alalım

aynen hak veriyorum sana :)) bende ovu teslerini hamilelikten suphelenince de kullanicam bsu bosuna hcg testi yapmam en azindan .. hamileysen mutlaka koyu cikar lh de sanirim dgeilmi hani gebelik olupta silik cikmasi imkansiza yakinmi sence ?
Canım ama burda bir arkadaş atmıştı ovu testi resimlerini hamilelik ilerlediğinde koyu cikiyor demişti hamileliğin başında koyulasmamis 6. Haftada falan çok koyulasmis

Çok örnek var böyle biliyorum ama işte stresim düşünmem bitmiyor inşaallah buraya ben doğum yaptım sağlıklı bir evladım oldu diye yazdığım günlerim olur size

Canım ama burda bir arkadaş atmıştı ovu testi resimlerini hamilelik ilerlediğinde koyu cikiyor demişti hamileliğin başında koyulasmamis 6. Haftada falan çok koyulasmis

hmm anladim canim deneyip görecez bakalim

Ovu yaparken daha rahat oluyor insan, hcg de cıkıp cıkmaz dıye korku sarıyo ama Ovu da oyle olmuyor nasılsa lh ıcın dıyoz ☺
Bakalım artık canım Rabbim nasip etmişse olur etmemişsee yine devamm etcez beklemeye

bakalım kuzum ya aslında pek de umudum yok cünkü genelde iliski oluyo bizde ama yinede en azından denedim derim

Ya nedense ilki tutarken ikincisinin tutması biraz daha zor oluyor. Halbuki tam tersi olması gerekirken sordum neden böyle oluyor diye doktora. Sebepsiz infertilite dedi bana. Ama devam işte diyor. Olana kadar çalışacağız :)

Benimkinin de kaç sene olmamış ama bana ısrar edip duruyor bak sinir oldum şimdi

Kızlar, sizin de tema renkleri kendılıgınden degısıyor mu, sürekli kırmızı oluyor yaa değiştirip değiştirip duruyorum
Benim de şuan kırmızı oldu kuzu

tamam kuzum öyle yapimmm :) bende artan ovu testlerini yaparım regle yakın koyulasıyp mu diye artık
Canım ben de öyle yapıyordum adetlerim 4 senedir çok düzenliydi son iki ay adetten hemen sonra yumurtladım bence hemen başla

Bende bunu merak ediyordum.. Acaba hic mi olmıcaklar kafamda dönüyor.

ama mesala yumurtlama döneminde bi akıntı coklugu oluyor felan insan o döneme girdiğini farkediyor mesala yada adetten hemen sonra olunca adetin de erken mi geliyodu o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…