Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bugün son canım. Pazartesi sipariş etmiştim bugün elime ulastı. Tabi sen yurt dısında oldugun icin daha uzuyo sürec.
eşimde bana boşuna aldım diyo nasıl olsa sürekli değerlendiriyoruz diyo

Benimde bugün son canım. Pazartesi sipariş etmiştim bugün elime ulastı. Tabi sen yurt dısında oldugun icin daha uzuyo sürec.
eşimde bana boşuna aldım diyo nasıl olsa sürekli değerlendiriyoruz diyo

aslinda bende öyle dusundum hep biliyormusun ama sonra dedimki kendime ya kizim herkes yapiyor bunu sende dene bakalim en azindan yumurtlayip yumurtlamadigini ve nezaman oldugunu ögrenirsin dedim .. öyle karar verdim birde ben buna eglence gibi bakiyorum testleri yapmasi iste kayit etmek takip etmek filan isin eglence modundayim acikcasi en guzeli bu bence sende böyle dusun :))

Kızlar sizce regl bitimi hemen mi başlamalıyım ovulasyona 20 tane var elimde
Adetlerin düznliyse, tahmini yumurtlamadan 4 5 gün once basla canm, ben oyle yapıyorum genelde belkı 1 2 gun erken veya gec oluyor..

bende öyle dedim esime tamam ama bi de böyle deneyelim bi zararı yok ya dedim olmazsa yapmayız daha evet en cok o yüzden heycanlıyımmmm

Adetlerin düznliyse, tahmini yumurtlamadan 4 5 gün once basla canm, ben oyle yapıyorum genelde belkı 1 2 gun erken veya gec oluyor..
düzenli canım cünkü adetlerim de 28 günde bi yada 27 günde bi oluyo demekki o sıralarda bi iki gün oynuyo yumurtlama

Ben rüyamda adet olduğumu görmüştüm canım hamile olduğumu öğrendim rüyamda oğlum olduğunu gördüm kızım olacağımı öğrendim mesela
Yaaa ne guzel ozmn insallah bende de tam tersi ciksin teste negatif kanda pozitif ciksin insallah insallah insallah

Merhaba kızlar yazamadım size, kalp atışını duydum ama midem öldürüyor beniii, nasılsınız?
Çok sevindim canım minnak bir kalp Çok zor ama sabret canım bebeginin sağlıklı olduğuna yor mide bulantısını benim oğlumda inanılmaz midem bulaniyordu dusukte midem bulanmiyordu o yüzden benim midem bulansa çok mutlu olurdum heralde ama ilkinde bu kıymet çok anlaşılmıyor yani ben hiç anlamiyordum hamile miyim hasta miyim ben diye agladigim günler olurdu çok zor bir hamilelik yaşamıştım ama şimdi gözümde tütüyor o gunler

Kizlar 18. 19. Günler yumurtluyordum bu ay 16.gun yumurtladim sanki iyi bir şey gibi geldi bana. Şimdi benim eşimin spermlerde sorun var yumurtlamam bugün, sizce bugünü mu degerlendireyim çatlamayı mi? En son iki gün önce ilişki olmuştu

Bence 2 günde bir yap kuzum onu hesaplayarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…