tamam kuzum baslarım o zamanBence hemen başla derim. Nasıl olsa elinde fazladan var
Benimde bugün son canım. Pazartesi sipariş etmiştim bugün elime ulastı. Tabi sen yurt dısında oldugun icin daha uzuyo sürec.bencede hemen basla adet biter bitmez yumurtalyabiirisn kacirmazsin en azindan bende öyle yapicaktim ama hala testler elime ulasmadi yurtdisidna oldugum icin ancak geliyor ben adetim bugun son..buyuk ihtimal kanamalarim olucak herzamanki gibi yada akintilarim leke seklinde pko sayesinde ama ben degerlendirebildigim gunleri bos birakmicam testlerde gelince hemen yapmaya baslicam insallah.. sogan kurunde bugun 7. gunum onada devam ediyorum insallah 15 gunu tamamlicam ve folik asit kullaniyorum simdlik plan bu benimde
Benimde bugün son canım. Pazartesi sipariş etmiştim bugün elime ulastı. Tabi sen yurt dısında oldugun icin daha uzuyo sürec.
eşimde bana boşuna aldım diyo nasıl olsa sürekli değerlendiriyoruz diyo
merhaba canim.. hakkinda hayirlisi insallah.., Rabbim istedigine kavusturu seni en kisa zamanda insaAllah
Adetlerin düznliyse, tahmini yumurtlamadan 4 5 gün once basla canm, ben oyle yapıyorum genelde belkı 1 2 gun erken veya gec oluyor..Kızlar sizce regl bitimi hemen mi başlamalıyım ovulasyona 20 tane var elimde
bende öyle dedim esime tamam ama bi de böyle deneyelim bi zararı yok ya dedim olmazsa yapmayız dahaaslinda bende öyle dusundum hep biliyormusun ama sonra dedimki kendime ya kizim herkes yapiyor bunu sende dene bakalim en azindan yumurtlayip yumurtlamadigini ve nezaman oldugunu ögrenirsin dedim .. öyle karar verdim birde ben buna eglence gibi bakiyorum testleri yapmasi iste kayit etmek takip etmek filan isin eglence modundayim acikcasi en guzeli bu bence sende böyle dusun :))
düzenli canım cünkü adetlerim de 28 günde bi yada 27 günde bi oluyo demekki o sıralarda bi iki gün oynuyo yumurtlamaAdetlerin düznliyse, tahmini yumurtlamadan 4 5 gün once basla canm, ben oyle yapıyorum genelde belkı 1 2 gun erken veya gec oluyor..
bakalım kuzum ya aslında pek de umudum yok cünkü genelde iliski oluyo bizde ama yinede en azından denedim derimHadi hayırlı haberlerle inş :)
Yaaa ne guzel ozmn insallah bende de tam tersi ciksin teste negatif kanda pozitif ciksin insallah insallah insallahBen rüyamda adet olduğumu görmüştüm canım hamile olduğumu öğrendim rüyamda oğlum olduğunu gördüm kızım olacağımı öğrendim mesela
Çok sevindim canım minnak bir kalpMerhaba kızlar yazamadım size, kalp atışını duydum ama midem öldürüyor beniii, nasılsınız?
Ohh ohh masallah rabbim heyecanini bosa cikartmasin insallahCanım günaydın iyiyim sen nasılsıntestler pozitif şimdilik heyecanla bekliyorum
Merhaba kızlar yazamadım size, kalp atışını duydum ama midem öldürüyor beniii, nasılsınız?
Bence 2 günde bir yap kuzum onu hesaplayarakKizlar 18. 19. Günler yumurtluyordum bu ay 16.gun yumurtladim sanki iyi bir şey gibi geldi bana. Şimdi benim eşimin spermlerde sorun var yumurtlamam bugün, sizce bugünü mu degerlendireyim çatlamayı mi? En son iki gün önce ilişki olmuştu
Kızlar nasılsınız ben yarın hastaneye gidicem dikiş atıp atmayacaklari belli olacak dua edin lütfen
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başınane guzel MashaAllah ins saglikla alirsin kucagina :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?