Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bunu merak ediyordum.. Acaba hic mi olmıcaklar kafamda dönüyor.

Yani onlarda tam cevap veremiyorlar. Çünkü herşey normal. Eşimin de herşey normale dönmüş. Ama tutmuyor yok. Ama sana tavsiyem bu ayda (inş gerek kalmaz) olmazsa eğer. Doktor yardımı al. Yumurta takibi yaptır. İlaç takviyesi almanı öneririm. Biraz daha kolaylaştırır işleri diye düşünüyorum. Bu ay bakalım bana ne gibi etkisi olacak bu ilaçların

Rabbim tez vakitte nasip eder inşallah..
Doktora gidip ne demem gerekiyor o zaman. Yumurta takibi yaptırmak istiyorum mu? Hergün gitmem mi gerekiyo o durumda?

Rabbim tez vakitte nasip eder inşallah..
Doktora gidip ne demem gerekiyor o zaman. Yumurta takibi yaptırmak istiyorum mu? Hergün gitmem mi gerekiyo o durumda?

Aslında ben aşılama yada tüp bebek için geldim dedim o kısma hemen geçmek istemedi. 5 gün ilaç kullanacağm salı günü kontrole gideceğim, sonraki süreci bilmiyorum yine haberdar ederim seni. Aslında gidip durumu anlatıp, bir takviye almak istediğini yada açıkca böyle bişeyin sana uygun olup olmadığını sorabilirsin. Özel hastaneye gittiğinde bu konuda daha da yardımcı olduklarını gördüm.

Eşime de demiştim aslında hani doktora gideriz bu ay da olmazsa diye oda acele etme dedi. Sanırım şuan pek o aşamaya geçmek istemiyor. Zaten hiç acelesi yok

Eşime de demiştim aslında hani doktora gideriz bu ay da olmazsa diye oda acele etme dedi. Sanırım şuan pek o aşamaya geçmek istemiyor. Zaten hiç acelesi yok

Ay erkeklerin bu rahatlığı :) birazcıkta bizde olsa keşke

Kızlar sizce regl bitimi hemen mi başlamalıyım ovulasyona 20 tane var elimde
canım eğer akıntından anlıyorsan akıntı gelen gün de başlayabilirsin ama ilk kez kullanıyosun ya döngünü bilmek adına bitince başla bence

aynen hak veriyorum sana :)) bende ovu teslerini hamilelikten suphelenince de kullanicam bsu bosuna hcg testi yapmam en azindan .. hamileysen mutlaka koyu cikar lh de sanirim dgeilmi hani gebelik olupta silik cikmasi imkansiza yakinmi sence ?
Ona pek güvenmemek lazım aslında, hcg artıaına baglı olarak lh artısı da oldugu ıcın koyu cıkıyor, ama kopkoyu cıkıp de regl olan cok kısı var, hcg arttıkkca koyulasıyor diye biliyorum mesela bırınden rica etmıstım 6 haftalıktı ovu yaptı, simsiyahtı nerdeyse ıkıncı cızgı demek lh vuxutta tavan yapmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…