yumurtlama dönemine girince akıntım cogalıyo kuzum en azından bi kaç gün daha geçsin öyle başlarımcanım eğer akıntından anlıyorsan akıntı gelen gün de başlayabilirsin ama ilk kez kullanıyosun ya döngünü bilmek adına bitince başla bence
Aynen canımmm inşallah bu ay olsun ya Nasıl yorucu bi beklemeOlana kadar ❣
Birileri kurcalıyor sanırım renkleriBenimkinin de kaç sene olmamış ama bana ısrar edip duruyor bak sinir oldum şimdi
Benim de şuan kırmızı oldu kuzu
Canım ben de öyle yapıyordum adetlerim 4 senedir çok düzenliydi son iki ay adetten hemen sonra yumurtladım bence hemen başla
Bu ay bızım son denememiz artıkAynen canımmm inşallah bu ay olsun ya Nasıl yorucu bi bekleme
ayy inşallahhh son denemeniz de çok güzel haber alırsınııııızzz canii gönülden diliyorum bunuuuBu ay bızım son denememiz artık ☺ gelecek ay ayrıyız memlekette olcam sonra da tasıncaz eylule kadar pistlerden cekilcem
Nasip artk kuzum, ama pek de ümidim yok 27 ay olmadı sımdı mı olcak modundayım, inşallah buyuk surprız olurayy inşallahhh son denemeniz de çok güzel haber alırsınııııızzz canii gönülden diliyorum bunuuu
Bilemeyiz ki Rabbim belkide nasip etcek.. dua etmek düşüyo bize çokca duaNasip artk kuzum, ama pek de ümidim yok 27 ay olmadı sımdı mı olcak modundayım, inşallah buyuk surprız olur
Yok canım hiç gitmedim annemle babam çok küçükken ayrıldı ikisine de Gitmedim canımMasallah abla hic gitti mi Romanyaya yada Bulgaristana
Himm anladim abla kader abla napican insallah ilerde esinle girsinYok canım hiç gitmedim annemle babam çok küçükken ayrıldı ikisine de Gitmedim canım
İnşallah canımHimm anladim abla kader abla napican insallah ilerde esinle girsin♥
Ben Romanya da erasmus yaptım 10 yıl once ☺❤
Erasmus ne demekBen Romanya da erasmus yaptım 10 yıl once ☺❤
Sen ne zamadir evlisin abla ilk bebis miİnşallah canım
Üniversite ogrencı degısım programıErasmus ne demek
Himm anladim abla ogrendin mi peki hic Romance ☺Üniversite ogrencı degısım programı ☺
2. Sınıfı alba ıulıa da okudum ☺☺☺
Yok canım benim 2 evliliğim eşiminde aynı şekilde ikimizinde oğlu var bu 2 ci çocuğumSen ne zamadir evlisin abla ilk bebis mi
Gramer kursuna gittik ama cok bişey yokHimm anladim abla ogrendin mi peki hic Romance ☺
Bende de doktor yara var dedi heran regl olabilirim fitil de kullandım 15 gün az önce ilişkiye girdik hafif kanlı akıntı vardı ilk defa yaradan sanırım nasıl geçti yaranCnm yara olunca kanama oluyor ama kahverengi değil pembe kırmızı ve her ilişkide olurdu korkulacak birsey de değil bende vardı hayıt kullandım 2 ay bitti gitti mesela. Ama seninki ne acaba senin kullandığın kürlerden olur mu arastırdın mı cnm. Keske doktora gidebilsen anlardın
Var cani ustteki bir tik daha koyuKızlar Üstteki bugün öğlen saat 12.00 de yaptığım alttaki dün gece 00.30daki koyulaşma var mı sizce yoksa aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?