Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım eğer akıntından anlıyorsan akıntı gelen gün de başlayabilirsin ama ilk kez kullanıyosun ya döngünü bilmek adına bitince başla bence
yumurtlama dönemine girince akıntım cogalıyo kuzum en azından bi kaç gün daha geçsin öyle başlarım

Birileri kurcalıyor sanırım renkleri

Bu ay bızım son denememiz artık ☺ gelecek ay ayrıyız memlekette olcam sonra da tasıncaz eylule kadar pistlerden cekilcem
ayy inşallahhh son denemeniz de çok güzel haber alırsınııııızzz canii gönülden diliyorum bunuuu

ayy inşallahhh son denemeniz de çok güzel haber alırsınııııızzz canii gönülden diliyorum bunuuu
Nasip artk kuzum, ama pek de ümidim yok 27 ay olmadı sımdı mı olcak modundayım, inşallah buyuk surprız olur

Ilk gebelik testimi dayanamayarak yaptim, regle 5 gun var... biraz silik de olsa çift cizgiyi gordum... Ama sevinmeye korkuyorum malum catlatma ignesi yaptim, bu gun 9. Gun.. Allah hakkimda hayirlisini versin, sabredecegim bir kac gun daha, kosa kosa dr'a gitmeyecegim.. bakalim yarin cizgi koyulasir mi?? Gunahsiz agziniz ile duanizi eksik etmeyin olur mu

Bende de doktor yara var dedi heran regl olabilirim fitil de kullandım 15 gün az önce ilişkiye girdik hafif kanlı akıntı vardı ilk defa yaradan sanırım nasıl geçti yaran

Kızlar Üstteki bugün öğlen saat 12.00 de yaptığım alttaki dün gece 00.30daki koyulaşma var mı sizce yoksa aynı

Eklentiler

• 49D76B58-EEA1-4045-B933-388F53FAA938.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 41
  • E26AF3F0-B700-4981-84EE-658916D3136E.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…