İğne etkisi olabilir mi acaba yaVar cani ustteki bir tik daha koyu
Ona pek güvenmemek lazım aslında, hcg artıaına baglı olarak lh artısı da oldugu ıcın koyu cıkıyor, ama kopkoyu cıkıp de regl olan cok kısı var, hcg arttıkkca koyulasıyor diye biliyorum mesela bırınden rica etmıstım 6 haftalıktı ovu yaptı, simsiyahtı nerdeyse ıkıncı cızgı demek lh vuxutta tavan yapmıs ☺
Gramer kursuna gittik ama cok bişey yok ☺ unuttum hep, draga mea
Cok fazla turkce ile ortak kelıme var 850 kadar diyorlardı ozaman.. Sen nerdesın romanya da, çok yerini gezdim
Oneşti canim daha dogrusu Verşeşte ikamat ediyordum ama Oneşte bagli koyde buyudum 8 yasima kadar ordaydim sonra istanbula geldim draguța mea ☺Gramer kursuna gittik ama cok bişey yok ☺ unuttum hep, draga mea
Cok fazla turkce ile ortak kelıme var 850 kadar diyorlardı ozaman.. Sen nerdesın romanya da, çok yerini gezdim
Ben cok bi fark goremedim bitanemKızlar Üstteki bugün öğlen saat 12.00 de yaptığım alttaki dün gece 00.30daki koyulaşma var mı sizce yoksa aynı
Üstteki daha koyu gibi geldi bana daKızlar Üstteki bugün öğlen saat 12.00 de yaptığım alttaki dün gece 00.30daki koyulaşma var mı sizce yoksa aynı
Haa şimdi istanbuldasınOneşti canim daha dogrusu Verşeşte ikamat ediyordum ama Oneşte bagli koyde buyudum 8 yasima kadar ordaydim sonra istanbula geldim draguța mea ☺
igne etkisi olsa neden ayni olmasin ben kafani karistirmayim canim ama mantiken soyluyorum bildigimden degil iki gun sonra sana net cevabi verir testİğne etkisi olabilir mi acaba ya
Aynen lh koyu cıkınca hcgyi daha bı umutla yaparsınOoovaybeee anladim canim .. olsun bi denerim yinede suphelenirsem en azindan silik cikarsa gebelik testini harcamam bosuna
Cok gezemedim ama begenmene cok sevindimHaa şimdi istanbuldasın❤ ama cok güzel Bi ülke dracula nın şatosına gittik sıghısoara da.. Oraya bayıldım..
Eki Görüntüle 2656823
Ablalar peceteme kana benzer lekeler gordum sizce yerlesme mi bata 6 gun var yumurtalama gunleri degerlendiremedim yumurtalamdan once oldu
Tmm abla stres yapmam tesekkur ederimcanim cok kucuk nokta seklindeler yerlesme kanamasindan dolayida olabilir elbette.. stress yapma kendine cok asiri bir kanama olmadigi surece endiselenme
Aynen canım sanırım 2gün sonra netleşrr bakalım hayırlısıııigne etkisi olsa neden ayni olmasin ben kafani karistirmayim canim ama mantiken soyluyorum bildigimden degil iki gun sonra sana net cevabi verir test
Yerlesme kanamasi sanirim dollenmeden 6 ile 12 gunleri arasi oluyor diyor canim genelde regli oncesi oluyormus ama ben kizima hamileyken regliden bir kacgun sonra olmustu bir gunluk pet batacak sekilde kirli kahve rengiydi bazilarida boyle nokta seklinde belli ediyormus kendini ins hamilesindir ve bebek yerlesiyordurEki Görüntüle 2656823
Ablalar peceteme kana benzer lekeler gordum sizce yerlesme mi bata 6 gun var yumurtalama gunleri degerlendiremedim yumurtalamdan once oldu
Eki Görüntüle 2656823
kuzum olabilir de regline kaç gün var?
Ayyy insallahhh abla insallahh benim daha bugun oyle bisey oldu demek ki kisiden kisiye degisiyor cok tesekkur ederimYerlesme kanamasi sanirim dollenmeden 6 ile 12 gunleri arasi oluyor diyor canim genelde regli oncesi oluyormus ama ben kizima hamileyken regliden bir kacgun sonra olmustu bir gunluk pet batacak sekilde kirli kahve rengiydi bazilarida boyle nokta seklinde belli ediyormus kendini ins hamilesindir ve bebek yerlesiyordur
Bugule beraber 6 gun var canim yumurtalama gunlerini degerlendiremedik yumurtalamadan once oldu hic umidim yoktu takki bu lekeleri gorene kadarkuzum olabilir de regline kaç gün var?
Belli olmaz rabbim ol dediyse olur kuzum yumurtlama günü felan bahane belkide erken yumurtladınBugule beraber 6 gun var canim yumurtalama gunlerini degerlendiremedik yumurtalamadan once oldu hic umidim yoktu takki bu lekeleri gorene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?