Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr benim bu ovulasyon testleriyle aram hiç iyi değil 26sı pik diye düşünüyorum sonra silinir gibi oldu bugün yine koyulaşmaya başladı.Normalde yumurtlamadan sonra silinirdi yok denecek kadar az bir çizgi olurdu t çizgisi 26sı mı pik değil ikinciye mi yumurtlayacağım bu testler ne diyor bir yorumlar mısınız

Eklentiler

• 521E5692-134F-4D3F-9499-63BE45A9F155.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 65

Ooo vaybeee anladim canim .. olsun bi denerim yinede suphelenirsem en azindan silik cikarsa gebelik testini harcamam bosuna

Gramer kursuna gittik ama cok bişey yok ☺ unuttum hep, draga mea
Cok fazla turkce ile ortak kelıme var 850 kadar diyorlardı ozaman.. Sen nerdesın romanya da, çok yerini gezdim
Gramer kursuna gittik ama cok bişey yok ☺ unuttum hep, draga mea
Cok fazla turkce ile ortak kelıme var 850 kadar diyorlardı ozaman.. Sen nerdesın romanya da, çok yerini gezdim
Oneşti canim daha dogrusu Verşeşte ikamat ediyordum ama Oneşte bagli koyde buyudum 8 yasima kadar ordaydim sonra istanbula geldim draguța mea ☺

Oneşti canim daha dogrusu Verşeşte ikamat ediyordum ama Oneşte bagli koyde buyudum 8 yasima kadar ordaydim sonra istanbula geldim draguța mea ☺
Haa şimdi istanbuldasın ama cok güzel Bi ülke dracula nın şatosına gittik sıghısoara da.. Oraya bayıldım..

Ablalar peceteme kana benzer lekeler gordum sizce yerlesme mi bata 6 gun var yumurtalama gunleri degerlendiremedim yumurtalamdan once oldu

Eklentiler

• 20200701_210846.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 51
Eki Görüntüle 2656823
Ablalar peceteme kana benzer lekeler gordum sizce yerlesme mi bata 6 gun var yumurtalama gunleri degerlendiremedim yumurtalamdan once oldu

canim cok kucuk nokta seklindeler yerlesme kanamasindan dolayida olabilir elbette.. stress yapma kendine cok asiri bir kanama olmadigi surece endiselenme

Eki Görüntüle 2656823
Yerlesme kanamasi sanirim dollenmeden 6 ile 12 gunleri arasi oluyor diyor canim genelde regli oncesi oluyormus ama ben kizima hamileyken regliden bir kacgun sonra olmustu bir gunluk pet batacak sekilde kirli kahve rengiydi bazilarida boyle nokta seklinde belli ediyormus kendini ins hamilesindir ve bebek yerlesiyordur

Ayyy insallahhh abla insallahh benim daha bugun oyle bisey oldu demek ki kisiden kisiye degisiyor cok tesekkur ederim

Bugule beraber 6 gun var canim yumurtalama gunlerini degerlendiremedik yumurtalamadan once oldu hic umidim yoktu takki bu lekeleri gorene kadar
Belli olmaz rabbim ol dediyse olur kuzum yumurtlama günü felan bahane belkide erken yumurtladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…