Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar ben 17 nisanda bebek gelişimi olmadığı için 10.haftamda kürtaj oldum ve 1 hafta sonra 27 nisanda da rahimde kan pıhtısı oldu diye vakumla çekildi. 3 ay korunma verildi bana bu ayın sonunda bitiyor. Af edersiniz korunmasız ilişki yaşadım bu ay 2 defa son ay nasılsa diye daha adetime 13 gün filan var ama ara ara kasık ağrısı oluşuyor bende ilişki yaşadıktan hemen sonra tuvalete gittim ama tabi olurmu olmaz mı bilemiyorum tecrübesi olan var mıı...??

Bende yeni baslamistim bununla hamile kalan arkadaşım var en azından zayiflatsin bari biraz hakkımızda hayırlısı olsun
Evet cok var keten tohumu yağı hormonları düzenliyor, aspir yagı elma sirkesi tokluk verıp zayıflamaya yardımcı oluyor.. Hersey duzene gırınce de şıp dıye oluyor.. Bana nasip olmadı sadece..

Bende de doktor yara var dedi heran regl olabilirim fitil de kullandım 15 gün az önce ilişkiye girdik hafif kanlı akıntı vardı ilk defa yaradan sanırım nasıl geçti yaran
2 ay hayıt kapsül kullandım geçti canım. Doktora kalsa yakalım ya da donduralım demişti iyiki yaptırmamışım

Benim yumurtlamam 2 gün geç oldu yani ayın 3/4 ü batım..

Napıyosunuzzz kuzulaaarrr
Evde iş güç takılıyorum. Baya boşladım burayı yeni hamileler varmış çok mutlu oldum. Benim beklenen bat 12 temmuz. Ama tabi ki artık günü gününe olmayı beklemiyorum.

Evde iş güç takılıyorum. Baya boşladım burayı yeni hamileler varmış çok mutlu oldum. Benim beklenen bat 12 temmuz. Ama tabi ki artık günü gününe olmayı beklemiyorum.
Evet canım inşallah bizde aralarına katılırız bu ay..
senin baya uzamıstı demi

Ayın 7sinde falan test yaparım ben daha gelmezse

Evetttt geldiiii günüm ama kendisinden haber yok
Dün akşam cam silerken sol kasığım çok ağrıdı bacağıma vurdu. O yüzden sabah test yaptım ve tabiki negatif
Bakalım acaba ne zaman gelecek
ovulasyonla takip ettin mi belki yumurtlama gec olmustur

Kızlar herkese merhaba ben bu ay kürtaj oldum doktor bir adet sonra hamile kalabilirsin dedi temmuzda adet olduktan sonra ovulasyon testi alsam mı sizce çünkü düzen değişiyormuş sanırım ne zaman yumurtlarım bilemeyebilirim.

Bence al kuzumm. Bende şubatta oldum ve gerçekten döngülerim felan şaştı hep. Bu ay ovulasyonla denicem o yüzden. Kürtaj insanda etkilerini bırakıyo maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…