- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
Yok canım takip etmedimovulasyonla takip ettin mi belki yumurtlama gec olmustur
Aynen canım bekle bakalımYok canım takip etmedim
Kırmızı kart yiyene kadar umut hep var canım
2 ayın dolmasına 3 gün kala hastanlandım şaka gibi. Ama olsun vardır bunda bir hayır. Kızımı 12 temmuzda öğrenmiştim. Bu ay olursa çok güzel olur. Evlilik yıl dönümüm ve kızımın doğumu martta bu ay olursa oda martta oluyor.Evet canım inşallah bizde aralarına katılırız bu ay..
senin baya uzamıstı demi
Benimde oğlumun doğumu 8 mart ve 7 temmuzda öğrenmiştim 3 yıl geçti bu ay hamil e olursam benimde öyle olcak2 ayın dolmasına 3 gün kala hastanlandım şaka gibi. Ama olsun vardır bunda bir hayır. Kızımı 12 temmuzda öğrenmiştim. Bu ay olursa çok güzel olur. Evlilik yıl dönümüm ve kızımın doğumu martta bu ay olursa oda martta oluyor.
Iyidir canim bat gununu bekliyorum sen napiyosun naslsinNapıyosunuzzz kuzulaaarrr
Evet ya adetten sonramı başlıyoruz uygulamaya nasıl oluyor biliyor musunBence al kuzumm. Bende şubatta oldum ve gerçekten döngülerim felan şaştı hep. Bu ay ovulasyonla denicem o yüzden. Kürtaj insanda etkilerini bırakıyo maalesef
bende içtim soğan suyu 15 gün yaptım geçen ayki adetime göre 28. günde adet oldum düzene soktu beni soğan suyu sende nasıl bir durum olduYa kızlar ben soğan kürü yaptım bu ay. Adet oldum gibi ama azar azar leke gibi geliyor. 6 gündür gün aşırı böyle. Aksine söktürmesi gerekmiyor mu? Tüm ihtimaller aklıma geliyor tatilde olduğum için de doktora felan gidemedim
kuzum adetten sonra başlamak daha iy diyolar kaçırabilirsin çnkü tarihini.Evet ya adetten sonramı başlıyoruz uygulamaya nasıl oluyor biliyor musun
bende ev işleri işte kuzummmIyidir canim bat gununu bekliyorum sen napiyosun naslsin
bende içtim soğan suyu 15 gün yaptım geçen ayki adetime göre 28. günde adet oldum düzene soktu beni soğan suyu sende nasıl bir durum oldu
Ya kızlar ben soğan kürü yaptım bu ay. Adet oldum gibi ama azar azar leke gibi geliyor. 6 gündür gün aşırı böyle. Aksine söktürmesi gerekmiyor mu? Tüm ihtimaller aklıma geliyor tatilde olduğum için de doktora felan gidemedim
kuzum test yapma imkanın yok muYa kızlar ben soğan kürü yaptım bu ay. Adet oldum gibi ama azar azar leke gibi geliyor. 6 gündür gün aşırı böyle. Aksine söktürmesi gerekmiyor mu? Tüm ihtimaller aklıma geliyor tatilde olduğum için de doktora felan gidemedim
Iyi canim kolay gelsinbende ev işleri işte kuzummm
kuzum test yapma imkanın yok mu
anladım canım hayırlısı olsun inşallah bende bildiğimiz adet kanı gibi geldi pembe değildi inşallah hamişsindirCanım geçen cuma akıntıda bir çizik gördüm 4 gün felan günde 1 defa felan gördüm. O kadar az ki dikkatli olmasam görmezdim. Dün de birazcık daha belirginleşti akıntı arada pembe oluyor. Yerleşme kanaması 3 gün en fazla sürüyor diyorlar. Zaten ben battan 1 gün önce test yapmistim negatifti. Bu adet gibi geldi bana ama sökülmüyor galiba...
Yani 6 gündür ne olduğumu anlamadım... Gidip test alayim mi olmadigimi dusunuyorum gerçi
Ayy aynı zamanlardanız. Ben 2017 mart annesiyim acaba sizde o gruptamıydınız. İnşallah hep beraber bu ay güzel haber alırız.Benimde oğlumun doğumu 8 mart ve 7 temmuzda öğrenmiştim 3 yıl geçti bu ay hamil e olursam benimde öyle olcak
İnş kuzum yaa artık gelmesiiiiiiinnnn kırmızılarımızİnşallah gelmez canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?