Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba, adete 5 gün kala 1.20 beta hcg değerleri yükselir mi?
Benim ki 2 bucuktu yukselmedi duştu canim. Burda başka bir arkadaşın yükselmiş gecmiste ama çok ümit etme olursa çok güzel olur ama ben çok heveslenmistim düşünce çok üzüldüm

Günaydın canlar benim adete 11 gün kaldı inşallah adet olmam kendimide dinlemek istemiyorum hüsran oluyor sonra

Belli olmaz canım belki de vesile olacak bu engeller inanırım böyle aksiliklerin güzel şeylere neden olmasına insallah seninkide öyle olur
Yaa canım benim inşallah ben artık kendimi tedavisiz olmayacağına inandırdım ki hüsrana uğramayayım
Belli olmaz kız, oyle deme ☺ bak senı en iyi ben anlarım ben bile şansa inanıyorum
Hadi bakalım canım ama ben senden umutluyum bu ay kendimden değil
Çok var böyle hikayeler canım ama insan kendi hikayesinin nasıl olacağını bilmiyor ki, o yüzden üzülüyorsun ama elimizden geleni yapacağız dua edeceğiz yeri gelecek üzüleceğiz ama mücadeleye devam

Yaa inşallah tedaviden beklediğin sonucu alırsın canım ilk kez gitmiştin doktora değil mi

Ben de tedavisiz olmayacağına inanıyorum kuzum, ama yine de Allah ol der, olur diyorum...
Bi yandan da tasındıktan sonra, artık doktora rahat rahat gidebileceğim için mutluyum.. Tek temennım tedavi olumlu yanıt versin

kızlar ya şuan soğan kürü yapıyorum ama sizlerin hamile kalabilmek için uyguladığı başka yöntem varmı hani hamilelik için neler gerekli her açıdan işte tabiki önce herşey Allahtan ama ne bileyim çok üzülüyorum

kızlar ya şuan soğan kürü yapıyorum ama sizlerin hamile kalabilmek için uyguladığı başka yöntem varmı tabiki önce herşey Allahtan ama ne bileyim çok üzülüyorum
Bisürü kür var canm ama hepsini aynı anda yapmanı tavsiye etmem, sogan kürünü 15 gün yaptıktan sonra testere dişli aslan pencesı çayı ıcebılırsin..

Hanımlar selamın aleyküm.. Bana hamilelik belirtilerinizi paylaşır mısınız...? Pek bilinmeyen gecikme haricinde olanları.. Mesela ben bir düşük yaptım nisanda o zamanki hamileliğimde adetim in gelmesine 4 gün vardı evde test yaptım negatif çıktı ama aynı adet belirtilerim vardı kasık ağrısı gögüs te hassasiyet sonra adetim 3 gün gecikti test yaptım silik 2.çizgi gördüm hamileydim şimdi adetime 9 gün var çarşamba günü de doktor randevum var ben korunmadım bu sefer kürtajdan sonra 3 ay bu ayın 17.sinde bitiyor diye şuan sadece gögüste dolgunluk var hiç hassasiyet yok farklı belirtileri olanlar oldumu çok istiyorum gebelik

ne işe yarıyormuş canım o adıda değişikmiş :)
Hormonları dengeliyor, saracoglu kadınların bıtkısı diye adlandırıyor bi de rahim kaslarını geliştirip guclendırıyor, düşük tehlikesi olan kadınların kullanması gereken bi bitkiymiş..hamilelikte ilk 3 ay içilebilir bi bitki.. Bi araştır istersen.. Düz yapraklısı da var bunun ama testere dişli olanı al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…