- 7 Haziran 2020
- 107
- 26
- 48
- 30
Benim ki 2 bucuktu yukselmedi duştu canim. Burda başka bir arkadaşın yükselmiş gecmiste ama çok ümit etme olursa çok güzel olur ama ben çok heveslenmistim düşünce çok üzüldümmerhaba, adete 5 gün kala 1.20 beta hcg değerleri yükselir mi?
Yaa canım benim inşallah ben artık kendimi tedavisiz olmayacağına inandırdım ki hüsrana uğramayayımBelli olmaz canım belki de vesile olacak bu engellerinanırım böyle aksiliklerin güzel şeylere neden olmasına insallah seninkide öyle olur
Hadi bakalım canım ama ben senden umutluyum bu ay kendimden değilBelli olmaz kız, oyle deme ☺ bak senı en iyi ben anlarım ben bile şansa inanıyorum
Çok var böyle hikayeler canım ama insan kendi hikayesinin nasıl olacağını bilmiyor ki, o yüzden üzülüyorsunBenim ben o dailki de çok zor oldu şimdi de olmuyor üzülüyorum valla tabi sizin üzüldügünüz kadar değil ama içim bir buruk işte. Bu arada umudumuzu kesmeyelim kizlar kuzenimin ilki tüp bebekti arada hiç hamile kalmamisti 11 yil sonra hamile kaldı toplamda 15 yıllık falan evli hiç korunmadik diyor 15 yıldır yani Allah ne zaman verir bilinmiyor inşallah bize erken verir tabi de
Yaa inşallah tedaviden beklediğin sonucu alırsın canımBiz de tüp bebek icin gittik doktora hemen başlamadı tüp bebeğe bu ay da femara kullanalım dedi icmeye başladım bakalım sonra yumurta kontrolune gidicemne kadar büyümüsler bakacak bat 30 temmuza sarktı inşallah gelmezde minik bebeğime kavuşurum ben de
Ben de tedavisiz olmayacağına inanıyorum kuzum, ama yine de Allah ol der, olur diyorum...Yaa canım benim inşallah ben artık kendimi tedavisiz olmayacağına inandırdım ki hüsrana uğramayayım
Hadi bakalım canım ama ben senden umutluyum bu ay kendimden değil
Çok var böyle hikayeler canım ama insan kendi hikayesinin nasıl olacağını bilmiyor ki, o yüzden üzülüyorsunama elimizden geleni yapacağız dua edeceğiz yeri gelecek üzüleceğiz ama mücadeleye devam
Artık tüp bebek yapalım diye gttim doktor sakin diyo banaYaa inşallah tedaviden beklediğin sonucu alırsın canımilk kez gitmiştin doktora değil mi
2 ay sonra ben de gidicemArtık tüp bebek yapalım diye gttim doktor sakin diyo banabu ayda ilacla deneyelim bakalım dedi insallah güzel sonuclar alırız hepimizden umutluyum bu ay
Bisürü kür var canm ama hepsini aynı anda yapmanı tavsiye etmem, sogan kürünü 15 gün yaptıktan sonra testere dişli aslan pencesı çayı ıcebılırsin..kızlar ya şuan soğan kürü yapıyorum ama sizlerin hamile kalabilmek için uyguladığı başka yöntem varmı tabiki önce herşey Allahtan ama ne bileyim çok üzülüyorum
Pko var mı kuzumkızlar ya şuan soğan kürü yapıyorum ama sizlerin hamile kalabilmek için uyguladığı başka yöntem varmı hani hamilelik için neler gerekli her açıdan işte tabiki önce herşey Allahtan ama ne bileyim çok üzülüyorum
ne işe yarıyormuş canım o adıda değişikmiş :)Bisürü kür var canm ama hepsini aynı anda yapmanı tavsiye etmem, sogan kürünü 15 gün yaptıktan sonra testere dişli aslan pencesı çayı ıcebılırsin..
hayır canım yok doktora gittim yumurtalıkların gayet sağlıklı demişti en son enfeksiyon iltihap vardı gittiğim de geçmiş dediPko var mı kuzum
Anladım kuzum bi sorun yoksa soğan suyu iyi gelir 15 günlük yapıyosun dimi kuxum ne zamandır çocuk istiyırsun :)hayır canım yok doktora gittim yumurtalıkların gayet sağlıklı demişti en son enfeksiyon iltihap vardı gittiğim de geçmiş dedi
Ayy inşallah seneye bu zamanlar buraya "kızlar çocuktan yazamadım uyumadı bütün gece " diye yazmayı nasip etsin2 ay sonra ben de gidicem ❤❤❤ seneye bu zamanlar kucagımzda olur, belli mi olur
Hormonları dengeliyor, saracoglu kadınların bıtkısı diye adlandırıyorne işe yarıyormuş canım o adıda değişikmiş :)
geçen ay 15 gün denedim canım benim adet oldum şimdi bitince yine başladım işte kasım ayından beri deniyoruz 8 ay olmuşAnladım kuzum bi sorun yoksa soğan suyu iyi gelir 15 günlük yapıyosun dimi kuxum ne zamandır çocuk istiyırsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?