Femara gibi ilaçlar kimlere veriliyor, bana hiç öyle birşey demiyor doktorum, yumurta bakalım gibi birsey de demediBiz de tüp bebek icin gittik doktora hemen başlamadı tüp bebeğe bu ay da femara kullanalım dedi icmeye başladım bakalım sonra yumurta kontrolune gidicemne kadar büyümüsler bakacak bat 30 temmuza sarktı inşallah gelmezde minik bebeğime kavuşurum ben de
Femara gibi ilaçlar kimlere veriliyor, bana hiç öyle birşey demiyor doktorum, yumurta bakalım gibi birsey de demedi
Biz de tüp bebek icin gittik doktora hemen başlamadı tüp bebeğe bu ay da femara kullanalım dedi icmeye başladım bakalım sonra yumurta kontrolune gidicemne kadar büyümüsler bakacak bat 30 temmuza sarktı inşallah gelmezde minik bebeğime kavuşurum ben de
Tamamen aynı durumdayızYaaa bu ay ikimizinde aynı desene çok heyecanlandım bak. Haberdar olalım birbirimizden
Normal yolla gebelik olusturmak için destek olsun diye veriliyor canım femara yumurtayı gelistiriyor büyütüyor hani evde ovulasyon takibi yapıyoruz ya bunda yumurtalarımızı doktor takibinde büyütüp 18-23 mm gibiyse büyüklüğü kontrollu şekilde çatlatmasını sağlıyorlar... diyelim 14 unde çatlayack yumurtan 11 13 ve 15 i iliskide bulunun diyor yani bu aşamalari doktor kontrolunde yapmış oluyosun doktorlar evdeki ovulasyon testlerini guvenilir bulmuyordaFemara gibi ilaçlar kimlere veriliyor, bana hiç öyle birşey demiyor doktorum, yumurta bakalım gibi birsey de demedi
İnşallah vardır kac gun gectı adet bıtelıAynen canim bende okudum o yuzden suphelenmiyor degilim
Insallahhhhg olur canımNormal yolla gebelik olusturmak için destek olsun diye veriliyor canım femara yumurtayı gelistiriyor büyütüyor hani evde ovulasyon takibi yapıyoruz ya bunda yumurtalarımızı doktor takibinde büyütüp 18-23 mm gibiyse büyüklüğü kontrollu şekilde çatlatmasını sağlıyorlar... diyelim 14 unde çatlayack yumurtan 11 13 ve 15 i iliskide bulunun diyor yani bu aşamalari doktor kontrolunde yapmış oluyosun doktorlar evdeki ovulasyon testlerini guvenilir bulmuyordafemaryla hamile kalanlar falan çok var ama bana etki etcek mi görecez bakalim insallah vesile olur bu sefer
Aminn kuzum aminInsallahhhhg olur canımBen de deneyince 1-2 ay olmazsa böyle deneyeyim
5 6 güne bellı olur o zaman2gun gecti
Bakalim dikkat ediyorum5 6 güne bellı olur o zaman ❤hadı ınsallahhh ❣
Test markasindanda olabilir canim baska marka ile dene bi istersenAy kızlar hala silik ya 14.günüm
Canım hergün farklı marka ile yapıyorum işin tuhaf yanıda o ya. Laboquick yaptım bebe diye bi marka ile yaptım , days comfort erken gebelik testi ile yaptım. 3üde mi yanlış gösteriyor anlamadım ki ya acaba hastanenin sonucu mu yanlıştıTest markasindanda olabilir canim baska marka ile dene bi istersen
Bence acile yada yarn sabah saglık ocağna gidip kan verin gttginiz yerle ilgili skntı olabilirCanım hergün farklı marka ile yapıyorum işin tuhaf yanıda o ya. Laboquick yaptım bebe diye bi marka ile yaptım , days comfort erken gebelik testi ile yaptım. 3üde mi yanlış gösteriyor anlamadım ki ya acaba hastanenin sonucu mu yanlıştı
Ozaman hastanenin laboratuvarinda sorun var kuzum yoksa 3/ test neden yanlis versinCanım hergün farklı marka ile yapıyorum işin tuhaf yanıda o ya. Laboquick yaptım bebe diye bi marka ile yaptım , days comfort erken gebelik testi ile yaptım. 3üde mi yanlış gösteriyor anlamadım ki ya acaba hastanenin sonucu mu yanlıştı
Insallah hamissindir canimm biraz sabit etmeye calis zaten regl gunune az kalmis. Regl olmazsan bir daha yaparsinCanım hergün farklı marka ile yapıyorum işin tuhaf yanıda o ya. Laboquick yaptım bebe diye bi marka ile yaptım , days comfort erken gebelik testi ile yaptım. 3üde mi yanlış gösteriyor anlamadım ki ya acaba hastanenin sonucu mu yanlıştı
HoşbuldumEkledim canım hoşgeldin
hayırlısıyla insAllah hamilesindir
Ben de bugün denize gittim içimden diyorum ki hamile değilsen tam gaz denize girmeye devamAzze bu arada ben regl oldum canim biraz erken geldi, yeni bat gunumu picden sonra soylerim, ne zaman gelicek tam kestiremedim simdi regl erken gelince...
Diyorumki eylulde falan hamis kalsak son aylarda tam sicak degil boyle bahar aylarinda karin burunda iyi olur, regl oldugum icin kendime moral verme seklim
Ahah super bende tatile gitmek istiyorumm, regl olmusken biraz sagliksiz seyler de yedim kendime geldimBen de bugün denize gittim içimden diyorum ki hamile değilsen tam gaz denize girmeye devamnapalım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?