- 15 Haziran 2020
- 403
- 133
- 23
- 27
tm cnm AMA var galiba 3 test yaptim ucundede t silik cktiBosver cnm sen onları yaa
Kanını damlatmıssın canına yazık.. Varsa çıkar zaten.. Ypama bida öyle bişe
Normal idrarla yaptim Hafif golge cikiyo yaparken sonra cizginin yeri daha belirginlesiyoYani biraz urkutücü geldi canım ya bence yapma sende birazcık daha sabredip kan vermeye gidersin.. tam testinede bakamdm kandan dolayı 2. Cizgin ciktı mi peki
Kan versene haydi koş koşşşşştm cnm AMA var galiba 3 test yaptim ucundede t silik ckti
Ben çizgi göremedim kuzu ama fotoğraftan anlaşılamayabiliyorSon mesajlarimda testlerime bakarmisin cnm konu acmistim ona gore gidim
Diğerlerini sadece idrarla mı yaptın? İnşallahh vardır cnmtm cnm AMA var galiba 3 test yaptim ucundede t silik ckti
Canım baktım testlerine ama ben göremedim çizgiyi bence biraz daha bekle, bir çocuğun var sanırım onda ne zaman çıkmıştı?Normal idrarla yaptim Hafif golge cikiyo yaparken sonra cizginin yeri daha belirginlesiyo
Günaydın canımGünaydın kızlarrrnasılsınız? ❤
Sen bilirsin canım ama adetinin geçmesini beklesen daha iyi olmaz mı zaten birkaç güne belli olacak, ben de sadece bir kere acele edip gittim ve negatif sonucu görünce aşırı üzülmüştüm, belki evde bekleyip adet olsam o kadar üzülmezdim. O yüzden şuan çift çizgiyi çok belirgin görmedikçe kanda baktırmam.Bir aylikti ustune gormustum onda bas donmem be midem cok yaniyo tansiyonum dusuyo galiba ondada boyle olmustu adet gunum bugun ama hic bi belirtim yok adet olcam diyemiyrm kizlar acile gidcem karar verdim
teşekkür ederim desteğin için ama dün gece çok canım yandıSoğan küründendir, korkma bi zararı olmaz, tam günü gününe yap erken bırakma. Bi ara bende sorunlar vardı 10 ay fln çektim ağrıları, doktora göre bişey yoktu, okadar iltihap her kadında olur demişti, ama o soğan kürünü yaptığım ay kurtuldum o ızdıraptan. Şükür diyorum. Kesinlikle devam et adetine yakın o akıntı çoğalacak ama bak bidahaki ayı çok rahat geçireceksin.
Resım yok kıEvet gordunmu
Canım vajinal mantar falan mı oluyor ne enfeksiyonu yaşıyorsunteşekkür ederim desteğin için ama dün gece çok canım yandınedendir bilmiyorum eşimle birliktelikten sonra vajinamda bir yanma çocukta istiyoruz ya uzandım bekkliyordum dayanamadım gidip hemen yıkadım çok yandı kaşındı delircek gibi oldum çok mutsuzum çok ağladım akşam moralim çok bozuldu ben hep bunlarımı yaşayacağım ya
Son mesajlarimda varResım yok kı
ya ben ağustosta evlendim geçen yıl kasım ayında çamaşırıma yeşilimsi sarımsı çok yoğun bir akıntı gelmesiyle doktora gittim vajinamın yanmasından oturamıyordum sonra doktor enfeksiyon ve yoğun iltihap var dedi 6 ay boyunca sürekli gittim doktra en son da geçmiş demişti bidaha gitmedim birde corona olayı girince zaten gidesim gelmedi ilişkiden sonra eşimle bir yanma bir kaşıntı delircek gibi oluyorum hiç mutlu olamıyorum sebebini bilmiyorum doktorda enfeskiyon varken çocuk olmaz demişti korkuyorumda en son geçti deyince çok mutlu olmuştum ama şimdi yinemi başa döndüm diye çok üzülüyorum soğan kürü uyguladım geçen ay şimdi yine başladımCanım vajinal mantar falan mı oluyor ne enfeksiyonu yaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?