Testlerle kafani karıştırma bence, doktor ne diyorsa o şekilde yapın onlar uzmaniYarından itibaren gün aşırı regl olana kadar değerlendiricem zaten. İyice kafamı karıştırıyor bu:)
Testlerle kafani karıştırma bence, doktor ne diyorsa o şekilde yapın onlar uzmani
Sagol canim bende dusunuyordum bugunde degerlendireyimmi diyeAz kalmış canım yarıb piki görürsün ama bugunu de degerlendirin
yap canim varsa cikar zaten canim sen testi hangi tarihte yaptirdin bat ve yumurtlamani biliyorsun degilmi balBugunde olmazsan yarin sabah yapsam mi diye dusunuyorum abla
Rica ederimSagol canim bende dusunuyordum bugunde degerlendireyimmi diye
Merak ediyorum bende ya görüşen eden yok mu acabaAzze nerelerdesinnnnn
Merak ediyorum bende ya görüşen eden yok mu acaba
Aynen onu haber veriyor köye gitcez falan diye meraklandım insallah iyidirEn son pazartesi girmiş birde. Ya uzaklaşmak için mi girmiyor acaba dedim ama Ozaman da söylerdi
Rica ederimesinin hareket sorunu yoksa bugünü yarını ve diger günü degerlendirin canım
Aynen bebis icin 3 gun dayansınyok canim cok sukurde 18 saat calisan biri olarak yorguluk da hareket sorunu oluyor ama bebe icin katlanak artikin
Aynen bebis icin 3 gun dayansın
Benim gecen ay iki gun surdu kimsi 4 gun bile suruyormus canimPik 2 gün sürer mi ? Geçen ay bir gün olmuştu ertesi gün hemen silinmişti bu ay iki gündür pik anlamadım
Yok yapmadım hiç belirtim yok geçen aylarda her belirtiyi yaşadım bu ay yokTest yapmadın dimi tutuyosun kendini
Aferin bakarsın hic belirti olmadan gelir bebisYok yapmadım hiç belirtim yok geçen aylarda her belirtiyi yaşadım bu ay yok
Aynen onu haber veriyor köye gitcez falan diye meraklandım insallah iyidir
Artık bebiş için çalışma yapmıyoruz kuzum ya nezaman olursa dedik sen napıyorsunAferin bakarsın hic belirti olmadan gelir bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?