Ben beklemedeyim canım gecen ay gec yumurtlama oldugu icin bu ay regl tarhim 30 temmuza kaydıArtık bebiş için çalışma yapmıyoruz kuzum ya nezaman olursa dedik sen napıyorsun
Hayırlısı kuzumBen beklemedeyim canım gecen ay gec yumurtlama oldugu icin bu ay regl tarhim 30 temmuza kaydı
Kan testini battan bir gun once yaptirdim 6 temmuz pazartesiyap canim varsa cikar zaten canim sen testi hangi tarihte yaptirdin bat ve yumurtlamani biliyorsun degilmi bal
Tam 12 gun yaptirmissin aslinda cikmasi lazimdi canim normalde acaba tekrarmi yumurtladin nadirde olsa ikikez yumurtlaniyor sonra regli uzuyor ya hani ins hamileliktir ve gec dollenmeden supriz olarak bebek olur ama sen her ihtimale karsi sabah test yap evde vardir ins yoksada havalara strese yoracagiz artik bazen sekebilir benimde iki gun sekti bu ayKan testini battan bir gun once yaptirdim 6 temmuz pazartesi
Bat tarihim 07 temmuz sali, yumurtlama tarihim de 23-24 haziran akintimi takip ettim en yogun gunlerim o gunlerdi
Sabah esimi yollarim bakim insallah cikar insallah bebisten bu gecikme sabah hic bisey yiyeniyorum abla midem bulaniyor almiyor midem bide midem cok yaniyor bisey yesem yemesem, akintim da oluyor sari akinti, goguslerimde battan 2 3 gun once agrim olmaya basladi neye yorumliyim bilemedim vallah abla artik hayirlisi cok dusunmekte istemiyorum bat gunu cok kotuydum adet olacaksam oliyim diye dua ediyordum resmen abla cokk cokk kotuydumTam 12 gun yaptirmissin aslinda cikmasi lazimdi canim normalde acaba tekrarmi yumurtladin nadirde olsa ikikez yumurtlaniyor sonra regli uzuyor ya hani ins hamileliktir ve gec dollenmeden supriz olarak bebek olur ama sen her ihtimale karsi sabah test yap evde vardir ins yoksada havalara strese yoracagiz artik bazen sekebilir benimde iki gun sekti bu ay
Daha var kuzum yapmaya devam et. Ve ger gün aynı saatte yapmaya özen göster
Bu kız beni öldürecek ya deliOlsun canım ya... tartştysanz şiddetli sekilde barışabilirsinzdaha etkili olabilir hatta
Canim neden bu kadar kendini strese sokuyorsun eger hamileysen bu bile bebege zarar yoksada hamile kalmana engel bende ilk hamileligimde cok agladim onune gelen bebek nerde kisir ciktiniz nasil gencsiniz evliliginiz tehlikede falan diye konusuyorlardi hatta esimin ailesinden di bunu diyen gunlerce agladim esime sordum ayrilirmiyiz diye ya bendeyse sorun benden ayrilirmisin diye o derdi mutsuzluk baslamisti icimisde evliligimize dair 3 seneye yakin boyle ve artik pes ettim aklimda yokken geldi o ay ve ben inanmadim biri benle kafa buluyor dedim aglama gulme hepsi karisti birbirine esim isi birakkip geldi dr goturdu gozumle gorecem diye yasin kac bilmiyorum ben 28 yasindaydim hamile kaldigimda saglik sorununuz yoksa olur be kuzum zamani vardir reglinde oynar rahim hamilelige hazirlaniyordur eger yoksa oyle derlerSabah esimi yollarim bakim insallah cikar insallah bebisten bu gecikme sabah hic bisey yiyeniyorum abla midem bulaniyor almiyor midem bide midem cok yaniyor bisey yesem yemesem, akintim da oluyor sari akinti, goguslerimde battan 2 3 gun once agrim olmaya basladi neye yorumliyim bilemedim vallah abla artik hayirlisi cok dusunmekte istemiyorum bat gunu cok kotuydum adet olacaksam oliyim diye dua ediyordum resmen abla cokk cokk kotuydum
Hayırlı olsun bebeğimmmKizlaaaaaarrrrrr sanirim icimde buyuyen bir minik vaar
Cok tesekkur ederimmm umarim saglikli bi sekilde buyur:)ayyyyy maşallah subhanallah yaaaaa hayırlısı olsun inşallah sağlıkla büyüsünnnn
Son adet tarihimin baslangici 5 hazirandi buna gore 2 3 temmuz gibi olmam gerekiyodu. OlmadimMasallah allah tamamina erdirsin bat ne zamandi yumurtlamadan kac gun sonra ogrendin canim
Son adet tarihimin baslangici 5 hazirandi buna gore 2 3 temmuz gibi olmam gerekiyodu. Olmadim program 5 gun gec yazdi o gun evde test vardi onu yaptim. Ikinci cizgi hafif silik hafif belirgn cikti hemen hastaneye gidip test yaptm beta hcg 138 cikti :)Masallah allah tamamina erdirsin bat ne zamandi yumurtlamadan kac gun sonra ogrendin canim
Sokucam tabikiiiii :)Kocaman tebrikleeeeeeeerrr❤
Bana da dua et nolurbi de sonucu umutlanma diyen arkadslarının gözünün içine sok
merhabalar hakkınızda hayırlısı inşallah Allah gönlünüze göre versinMerhabalar 1seneye yakın gebelik planlayıp 3 kere kimyasal gebelik yaşayan biri geldiYorulduğumu hissediyorum ben artık bir oğlum var 2.bebikoyu istiyoruz ama biraz çok bekledik hayırlısı artık ovu testi kullanıyorum ovu günleri ve çatlama günlerini değerlendiriyorum ama bu ay ovu öncesinide denemeyi planlıyorum
Çok teşekkür ederim isteyen herkes için dileğimiz inşallahmerhabalar hakkınızda hayırlısı inşallah Allah gönlünüze göre versin
Daha çok beklememissin canım benim oğlum 5 yaşında belki 1 yıl korunduk 4 yıldır ouyor tam ümidimi kesip kendimi alistirmistim benim 1 çocuklu olmaya hamile kaldım düşük oldu Nisan'da her şey başa satmaktan beter oldu önce bu kadar şiddetli bir arzum yoktu şimdi çok istiyorum ama yok olmuyorMerhabalar 1seneye yakın gebelik planlayıp 3 kere kimyasal gebelik yaşayan biri geldiYorulduğumu hissediyorum ben artık bir oğlum var 2.bebikoyu istiyoruz ama biraz çok bekledik hayırlısı artık ovu testi kullanıyorum ovu günleri ve çatlama günlerini değerlendiriyorum ama bu ay ovu öncesinide denemeyi planlıyorum
Son adet tarihimin baslangici 5 hazirandi buna gore 2 3 temmuz gibi olmam gerekiyodu. Olmadim
Son adet tarihimin baslangici 5 hazirandi buna gore 2 3 temmuz gibi olmam gerekiyodu. Olmadim program 5 gun gec yazdi o gun evde test vardi onu yaptim. Ikinci cizgi hafif silik hafif belirgn cikti hemen hastaneye gidip test yaptm beta hcg 138 cikti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?