Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık bebiş için çalışma yapmıyoruz kuzum ya nezaman olursa dedik sen napıyorsun
Ben beklemedeyim canım gecen ay gec yumurtlama oldugu icin bu ay regl tarhim 30 temmuza kaydı

yap canim varsa cikar zaten canim sen testi hangi tarihte yaptirdin bat ve yumurtlamani biliyorsun degilmi bal
Kan testini battan bir gun once yaptirdim 6 temmuz pazartesi
Bat tarihim 07 temmuz sali, yumurtlama tarihim de 23-24 haziran akintimi takip ettim en yogun gunlerim o gunlerdi

Kan testini battan bir gun once yaptirdim 6 temmuz pazartesi
Bat tarihim 07 temmuz sali, yumurtlama tarihim de 23-24 haziran akintimi takip ettim en yogun gunlerim o gunlerdi
Tam 12 gun yaptirmissin aslinda cikmasi lazimdi canim normalde acaba tekrarmi yumurtladin nadirde olsa ikikez yumurtlaniyor sonra regli uzuyor ya hani ins hamileliktir ve gec dollenmeden supriz olarak bebek olur ama sen her ihtimale karsi sabah test yap evde vardir ins yoksada havalara strese yoracagiz artik bazen sekebilir benimde iki gun sekti bu ay

Sabah esimi yollarim bakim insallah cikar insallah bebisten bu gecikme sabah hic bisey yiyeniyorum abla midem bulaniyor almiyor midem bide midem cok yaniyor bisey yesem yemesem, akintim da oluyor sari akinti, goguslerimde battan 2 3 gun once agrim olmaya basladi neye yorumliyim bilemedim vallah abla artik hayirlisi cok dusunmekte istemiyorum bat gunu cok kotuydum adet olacaksam oliyim diye dua ediyordum resmen abla cokk cokk kotuydum

Canim neden bu kadar kendini strese sokuyorsun eger hamileysen bu bile bebege zarar yoksada hamile kalmana engel bende ilk hamileligimde cok agladim onune gelen bebek nerde kisir ciktiniz nasil gencsiniz evliliginiz tehlikede falan diye konusuyorlardi hatta esimin ailesinden di bunu diyen gunlerce agladim esime sordum ayrilirmiyiz diye ya bendeyse sorun benden ayrilirmisin diye o derdi mutsuzluk baslamisti icimisde evliligimize dair 3 seneye yakin boyle ve artik pes ettim aklimda yokken geldi o ay ve ben inanmadim biri benle kafa buluyor dedim aglama gulme hepsi karisti birbirine esim isi birakkip geldi dr goturdu gozumle gorecem diye yasin kac bilmiyorum ben 28 yasindaydim hamile kaldigimda saglik sorununuz yoksa olur be kuzum zamani vardir reglinde oynar rahim hamilelige hazirlaniyordur eger yoksa oyle derler

bugun bat gunumm kasiklarim da agri var bugnde gozum karardi basm dondu aceba nedenn

Masallah allah tamamina erdirsin bat ne zamandi yumurtlamadan kac gun sonra ogrendin canim
Son adet tarihimin baslangici 5 hazirandi buna gore 2 3 temmuz gibi olmam gerekiyodu. Olmadim
Masallah allah tamamina erdirsin bat ne zamandi yumurtlamadan kac gun sonra ogrendin canim
Son adet tarihimin baslangici 5 hazirandi buna gore 2 3 temmuz gibi olmam gerekiyodu. Olmadim program 5 gun gec yazdi o gun evde test vardi onu yaptim. Ikinci cizgi hafif silik hafif belirgn cikti hemen hastaneye gidip test yaptm beta hcg 138 cikti :)

Merhabalar 1seneye yakın gebelik planlayıp 3 kere kimyasal gebelik yaşayan biri geldi Yorulduğumu hissediyorum ben artık bir oğlum var 2.bebikoyu istiyoruz ama biraz çok bekledik hayırlısı artık ovu testi kullanıyorum ovu günleri ve çatlama günlerini değerlendiriyorum ama bu ay ovu öncesinide denemeyi planlıyorum

merhabalar hakkınızda hayırlısı inşallah Allah gönlünüze göre versin

Daha çok beklememissin canım benim oğlum 5 yaşında belki 1 yıl korunduk 4 yıldır ouyor tam ümidimi kesip kendimi alistirmistim benim 1 çocuklu olmaya hamile kaldım düşük oldu Nisan'da her şey başa satmaktan beter oldu önce bu kadar şiddetli bir arzum yoktu şimdi çok istiyorum ama yok olmuyor

Bugün yumurtlamanın 10. Günüydü kizlar erken gebelik testi yaptım tertemiz bir hiç benim bu ümitten kurtulmam lazım keşke hiç hamile kalıpta o düşüğü yasamasaydim hiç ümidim yokken çok rahat ve mutluydum neredeyse hiç üzülmüyordum ikinciyi yapmiyormusun diyenlere gayet rahat olmuyor ikinci diyordum hiç üzülmeden, madem olmuyor bari o günlere tekrar dönsem

oy ne guzel rabbim saglikli hayirli evlat kolay dogumlar versin canim bizleri unutma duvanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…