Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gececek bu gunler sabirli ol keske deme keskeleri allah sevmez hersey yaradandan canim sabrin sinaniyordur kulum ne kadar tehammul ediyor biraz bekleteyim deniyordur cok sukur bebegimiz olabiliyor cocuk kokusu almadan dunyadan gocup gidenler var vardir bunda bir hayir saglikli hayirli bir kul iyi insan olarak versin rabbim bebelerimizi uzme kendini

İkincisinden sonra şimdi 3. Yü yapmıyor musun derler bir dahakine ben ilk bebeğimi kaybettikten 4 ay önce de doguma 2 hafta kala oğlumu kaybettim şimdiden 3.yap diyenler bile var ben ne yaşamışım gözümden her Allahın günü yaş eksilmiyor içim paramparça bir de insanların isteklerine göre mi hareket edeceğiz

Yok abma stres yapmiyorum zamana biraktim bende sadece adet olamadigim icin kendimi kotu hissediyordum ama bu sabah oldum ve sancim cokk

Bir de pazardan elma alıyormuşuz gibi üzülme yine yaparsın demiyorlar mı Allah sabır versin hepimize.... Sabır ve güç, denemek için cesaret

Kızlaar ben geldiiimmmm. Ya ne kadar merak eden olmuşşş şaşkınımm ne güzel insanlar biriktirmişim canımsınız iyi ki varsınız. Rabbimm hepinize gönlünüzden geçenlerii yaşamayı nasip etsinn. Kızlar internet paketim yoktu. Bi de köye felan gittim kuzenimin düğünü olcak onun eksiklerini hallettik felan yogundum. Bu arada ovulasyon testini yapmaya ugrastım ama bu nasıl bi becerememek ilk 3 tanesini yapamadım ve bi sonuc elde edemedim maalesef dün ve bugün adam akıllı yaptım dün koyuydu ama tam koyı değildi bugün de silikleşti anlamadım. Tam koyulasma olmadan yumurtlama olur mu kızlar? He bide dün yumurtlama akıntım gelmişti

Çok sevindim kuzum iyi olmana cok merak ettik valla ama köy aklima geldi de haber veriyosun diye yine de meraklandim. O koyulasmayı degerlendirdn mi bazı testlern markasyla ilgili sanrm tam koyulasma olmuyor.. bugun siliklestyse yumurtan catlamistr bugunu sakın es gecmeyin muhakkak degerlendirin kuzum insallah bebis yoldadr

Allah ne güzel insanlarla karsılastırmıs beni fotograf attım kuzum baka bilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…