gececek bu gunler sabirli ol keske deme keskeleri allah sevmez hersey yaradandan canim sabrin sinaniyordur kulum ne kadar tehammul ediyor biraz bekleteyim deniyordur cok sukur bebegimiz olabiliyor cocuk kokusu almadan dunyadan gocup gidenler var vardir bunda bir hayir saglikli hayirli bir kul iyi insan olarak versin rabbim bebelerimizi uzme kendiniBugün yumurtlamanın 10. Günüydü kizlar erken gebelik testi yaptım tertemiz bir hiçbenim bu ümitten kurtulmam lazım keşke hiç hamile kalıpta o düşüğü yasamasaydim hiç ümidim yokken çok rahat ve mutluydum neredeyse hiç üzülmüyordum ikinciyi yapmiyormusun diyenlere gayet rahat olmuyor ikinci diyordum hiç üzülmeden, madem olmuyor bari o günlere tekrar dönsem
İkincisinden sonra şimdi 3. Yü yapmıyor musun derler bir dahakine ben ilk bebeğimi kaybettikten 4 ay önce de doguma 2 hafta kala oğlumu kaybettim şimdiden 3.yap diyenler bile var ben ne yaşamışım gözümden her Allahın günü yaş eksilmiyor içim paramparça bir de insanların isteklerine göre mi hareket edeceğizBugün yumurtlamanın 10. Günüydü kizlar erken gebelik testi yaptım tertemiz bir hiçbenim bu ümitten kurtulmam lazım keşke hiç hamile kalıpta o düşüğü yasamasaydim hiç ümidim yokken çok rahat ve mutluydum neredeyse hiç üzülmüyordum ikinciyi yapmiyormusun diyenlere gayet rahat olmuyor ikinci diyordum hiç üzülmeden, madem olmuyor bari o günlere tekrar dönsem
Yok abma stres yapmiyorum zamana biraktim bende sadece adet olamadigim icin kendimi kotu hissediyordum ama bu sabah oldum ve sancim cokkCanim neden bu kadar kendini strese sokuyorsun eger hamileysen bu bile bebege zarar yoksada hamile kalmana engel bende ilk hamileligimde cok agladim onune gelen bebek nerde kisir ciktiniz nasil gencsiniz evliliginiz tehlikede falan diye konusuyorlardi hatta esimin ailesinden di bunu diyen gunlerce agladim esime sordum ayrilirmiyiz diye ya bendeyse sorun benden ayrilirmisin diye o derdi mutsuzluk baslamisti icimisde evliligimize dair 3 seneye yakin boyle ve artik pes ettim aklimda yokken geldi o ay ve ben inanmadim biri benle kafa buluyor dedim aglama gulme hepsi karisti birbirine esim isi birakkip geldi dr goturdu gozumle gorecem diye yasin kac bilmiyorum ben 28 yasindaydim hamile kaldigimda saglik sorununuz yoksa olur be kuzum zamani vardir reglinde oynar rahim hamilelige hazirlaniyordur eger yoksa oyle derler
Bir de pazardan elma alıyormuşuz gibi üzülme yine yaparsın demiyorlar mıİkincisinden sonra şimdi 3. Yü yapmıyor musun derler bir dahakine ben ilk bebeğimi kaybettikten 4 ay önce de doguma 2 hafta kala oğlumu kaybettim şimdiden 3.yap diyenler bile var ben ne yaşamışım gözümden her Allahın günü yaş eksilmiyor içim paramparça bir de insanların isteklerine göre mi hareket edeceğiz
Hayirlisi olsun kuzum regli sonrasi yeni umutlarYok abma stres yapmiyorum zamana biraktim bende sadece adet olamadigim icin kendimi kotu hissediyordum ama bu sabah oldum ve sancim cokk
insallah bebek vardir ve regliyi 9 ay yasaklamistir sana test yaptinmiMerhabalar Bugün bat günüm ama henüz ne gelen var ne giden işin garip tarafı bir ağrı sızıda yok
rabbim şu mübarek cuma hürmetne kucagımızı boş bırakmasın inşallah..Bir de pazardan elma alıyormuşuz gibi üzülme yine yaparsın demiyorlar mıAllah sabır versin hepimize.... Sabır ve güç, denemek için cesaret
Aynen oyle ablaHayirlisi olsun kuzum regli sonrasi yeni umutlar
İnşallah canım inşallah yok yapmadıminsallah bebek vardir ve regliyi 9 ay yasaklamistir sana test yaptinmi
İnşallah bende merak etmeye başladımAzze yok uzun suredir hakiketen ins saglik la ilgili bir sorun yoktur merak ettim
Çok sevindim kuzum iyi olmanaKızlaar ben geldiiimmmm. Ya ne kadar merak eden olmuşşş şaşkınımm ne güzel insanlar biriktirmişim canımsınız iyi ki varsınız. Rabbimm hepinize gönlünüzden geçenlerii yaşamayı nasip etsinn. Kızlar internet paketim yoktu. Bi de köye felan gittim kuzenimin düğünü olcak onun eksiklerini hallettik felan yogundum. Bu arada ovulasyon testini yapmaya ugrastım ama bu nasıl bi becerememek ilk 3 tanesini yapamadım ve bi sonuc elde edemedim maalesef dün ve bugün adam akıllı yaptım dün koyuydu ama tam koyı değildi bugün de silikleşti anlamadım. Tam koyulasma olmadan yumurtlama olur mu kızlar? He bide dün yumurtlama akıntım gelmişti
Ne durumdasn kuzum var mi gelen gidenİnşallah bende merak etmeye başladım
Hakknda hayrlisi olsun canim yeni ay yeni umutlar demekYok abma stres yapmiyorum zamana biraktim bende sadece adet olamadigim icin kendimi kotu hissediyordum ama bu sabah oldum ve sancim cokk
Allah ne güzel insanlarla karsılastırmıs beniÇok sevindim kuzum iyi olmanacok merak ettik valla ama köy aklima geldi de haber veriyosun diye yine de meraklandim. O koyulasmayı degerlendirdn mi bazı testlern markasyla ilgili sanrm tam koyulasma olmuyor.. bugun siliklestyse yumurtan catlamistr bugunu sakın es gecmeyin muhakkak degerlendirin kuzum insallah bebis yoldadr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?