Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam koyulaşma olmamıs ya kafam karıstı ondan. Herkesinki baya koyu oluyodu
Evet koyuluk önemli ama asıl önemli olan yarındası renginin açılıp açılmadığı
Olmasaydı daha da koyulaşırdı.
Senin ki açılmış canım

Markadan markaya degisiyor kuzum o laboquick aldm.bu ay onunki baya koyudu miratechin silikti mesela ama dun ikiside ayni koyulukta bugun de catlamış yumurtan
Kendi kendime kafayı yerdim herhalde düşünmektenn sağol kuzucumm bugece de değerlendirelim o zaman yarın felan değerlendirmeme gerek var mı ?

Evet koyuluk önemli ama asıl önemli olan yarındası renginin açılıp açılmadığı
Olmasaydı daha da koyulaşırdı.
Senin ki açılmış canım
ay Allah razı olsunn niye böyle diye düşündüm bende. Kuzum sence bu aksam da değerlendirsem yeter mi?

Kendi kendime kafayı yerdim herhalde düşünmektenn sağol kuzucumm bugece de değerlendirelim o zaman yarın felan değerlendirmeme gerek var mı ?
Rica ederim kuzum yok yarn daha silik çikar zaten yarndan sonra regl ye kadar gün aşırı degerlendirin doktorlar öyle söylüyor

cumartesi köye gidicem cünkü annem sürekli gel kal diyo anneme diyemiyorum ki anne olmaz yumurtlamadım daha
HahHahha annen tavuk musun sen der ben iste yumurtlama günlerime bakiyorum falan diye konustugumda benimki bana öyle diyor biz böyle seylerle ugrasmazdik diyo

HahHahha annen tavuk musun sen der ben iste yumurtlama günlerime bakiyorum falan diye konustugumda benimki bana öyle diyor biz böyle seylerle ugrasmazdik diyo
ahh ahh keşke bizimde uğraşmadan olsaa :) ne çok isterdim eskiler gibi olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…