- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
Olmuş canım silikleşmeye başlamışEki Görüntüle 2660517
Kızlar bi yorumlayındiğer 3 tanesini yapamadım idrar çok geldi felan. Bu 2 tanesi oldu adam akıllı. Tam koyulasma olmasa da olmusmudur sizce? Regen_ @Storycan @melinda- @Murpyy @eczhnm @fk99 @Hirasarem
Tahmin ettgm gibi testin c cizgisi de silik çıkmış dunu oldu sayıcaz mecbur markası ne bunun kuzumEki Görüntüle 2660517
Kızlar bi yorumlayındiğer 3 tanesini yapamadım idrar çok geldi felan. Bu 2 tanesi oldu adam akıllı. Tam koyulasma olmasa da olmusmudur sizce? Regen_ @Storycan @melinda- @Murpyy @eczhnm @fk99 @Hirasarem
Tam koyulaşma olmamıs ya kafam karıstı ondan. Herkesinki baya koyu oluyoduOlmuş canım silikleşmeye başlamış
Bugünü de değerlendir
surelab canımTahmin ettgm gibi testin c cizgisi de silik çıkmış dunu oldu sayıcaz mecbur markası ne bunun kuzum
Markadan markaya degisiyor kuzum o laboquick aldm.bu ay onunki baya koyudu miratechin silikti meselasurelab canım
Evet koyuluk önemli ama asıl önemli olan yarındası renginin açılıp açılmadığıTam koyulaşma olmamıs ya kafam karıstı ondan. Herkesinki baya koyu oluyodu
Kendi kendime kafayı yerdim herhalde düşünmektenn sağol kuzucumm bugece de değerlendirelim o zamanMarkadan markaya degisiyor kuzum o laboquick aldm.bu ay onunki baya koyudu miratechin silikti meselaama dun ikiside ayni koyulukta bugun de catlamış yumurtan
ay Allah razı olsunn niye böyle diye düşündüm bende. Kuzum sence bu aksam da değerlendirsem yeter mi?Evet koyuluk önemli ama asıl önemli olan yarındası renginin açılıp açılmadığı
Olmasaydı daha da koyulaşırdı.
Senin ki açılmış canım
Rica ederim kuzumKendi kendime kafayı yerdim herhalde düşünmektenn sağol kuzucumm bugece de değerlendirelim o zamanyarın felan değerlendirmeme gerek var mı ?
Bugün ve yarın canımay Allah razı olsunn niye böyle diye düşündüm bende. Kuzum sence bu aksam da değerlendirsem yeter mi?
cumartesi köye gidicem cünkü annem sürekli gel kal diyo anneme diyemiyorum ki anne olmaz yumurtlamadım dahaRica ederim kuzumyok yarn daha silik çikar zaten yarndan sonra regl ye kadar gün aşırı degerlendirin doktorlar öyle söylüyor
yarın köye gidicem gitmeden yapmam lazım o zamamBugün ve yarın canım
Senden de Allah razı olsun
Sabah spermler daha iyi canım sabah yaparsan süper oluryarın köye gidicem gitmeden yapmam lazım o zamam
Sabah eşim işe gidiyo kuzum. İşten gelince anca 4 buck da geliyoSabah spermler daha iyi canım sabah yaparsan süper olur
HahHahha annen tavuk musun sen dercumartesi köye gidicem cünkü annem sürekli gel kal diyo anneme diyemiyorum ki anne olmaz yumurtlamadım daha
21 yasindayim 1 yillik evliyim 5 aydir beby istiyoruz esim 29 yasindaA Aleyna0825 kuzum kaç yaşındasın nekadarlık evlisin
Olsun yarın da olsa bugün de olsa olsun yeterkiSabah eşim işe gidiyo kuzum. İşten gelince anca 4 buck da geliyo
Amin abla aynen oyle akisina biraktim zaten rabbim ne zaman nasip ederse ozman o guzel haberi veririm insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallahHakknda hayrlisi olsun canim yeni ay yeni umutlar demek
ahh ahh keşke bizimde uğraşmadan olsaa :) ne çok isterdim eskiler gibi olmayıHahHahha annen tavuk musun sen derben iste yumurtlama günlerime bakiyorum falan diye konustugumda benimki bana öyle diyor biz böyle seylerle ugrasmazdik diyo
İnşallah olur elimden geleni yapıp rabbimin takdirine bırakıyorumOlsun yarın da olsa bugün de olsa olsun yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?