seni kız kardeşim gibi görüyorumm. Daha yasın gençç inşallah olurr canını sıkma hiç.21 yasindayim 1 yillik evliyim 5 aydir beby istiyoruz esim 29 yasinda
Aynen bnde yaa ceketini atma olayi var bize yorgan atsalar olmuyorahh ahh keşke bizimde uğraşmadan olsaa :) ne çok isterdim eskiler gibi olmayı
Düşünüyorum acaba ilerde bizim kızlarımız evlendiklerinde nasıl olcak o zaman daha da zor olur evlat sahibi olabilmek. Bu zaman da hem hamilelikler zor geciyo hem hamile kalabilmek cok zor. Rabbimm inşallah arattırmadann nasip etsinnn.Aynen bnde yaa ceketini atma olayi var bize yorgan atsalar olmuyorahh su hazr gdalar bizi bu hale getrdi
Günde en fazla 5 tane brezilya cevizi ye tatlımİnşallah olur elimden geleni yapıp rabbimin takdirine bırakıyorum
Brezilya cevizi hiç duymamıstımm :)Günde en fazla 5 tane brezilya cevizi ye tatlım
Aynen öyle olacak dün esimde diyor giderek azalacak ureme.amaçlarıda bu degil miydi zatenDüşünüyorum acaba ilerde bizim kızlarımız evlendiklerinde nasıl olcak o zaman daha da zor olur evlat sahibi olabilmek. Bu zaman da hem hamilelikler zor geciyo hem hamile kalabilmek cok zor. Rabbimm inşallah arattırmadann nasip etsinnn.
Evet kuzum 14 gün sonrasnda idrarda pozitfi göreceksin insallahKuzular ben şimdi bugünü 1.gün olarak saycam dimi
Eki Görüntüle 2660517
Kızlar bi yorumlayındiğer 3 tanesini yapamadım idrar çok geldi felan. Bu 2 tanesi oldu adam akıllı. Tam koyulasma olmasa da olmusmudur sizce? Regen_ @Storycan @melinda- M -Murphy @eczhnm fk99 @Hirasarem
Bende yeni duydumBrezilya cevizi hiç duymamıstımm :)
Bende yeni duydum
İlk bulduğumda alacağım
aynen öyle kuzum maalesef kiAynen öyle olacak dün esimde diyor giderek azalacak ureme.amaçlarıda bu degil miydi zaten
İnşallah canımm inşallahEvet kuzum 14 gün sonrasnda idrarda pozitfi göreceksin insallah
Evet en fazla 5 tane yeniyormuşBende duydum brezilya cevizi. Bağışıklığın içinde çok iyimiş günde 1 tane yesen bile faydası varmış. Ama fazla yenilmemesi gerekiyormuş
Özür dilerimm ya bidaha olmaz ama asla ❤ bi teklif etcem ama sanmyorm kabul ederNerelerdesin sen ya merak ettik seni. Bir daha haber vermeden bi yere gitme lütfen :))) büyük ihtimal yumurtan çatlamış. Değerlendirmeye devam et kuzu. Eşin işe gitmeden de değerlendirebilirsin. Sabah spermin en verimli saati oluyormuş :))
Özür dilerimm ya bidaha olmaz ama asla ❤ bi teklif etcem ama sanmyorm kabul eder
zaten bu aralar yogun geciyodu kuzum. Şimdi annemlerde de kalabilirim bi kaç gün annem cok ısrar ediyodu. Yumurtlamayı da gördüm ya icim rahat diğer türlü bişe de diyemiyodumYaaaa özürdiliyor birde❤ aslında senin içinde iyi oldu bu yoğunluk düşünmemiş olursun sonra bir bakmışsın
Benim gibi ama ben henüz 4 aylık evliyim21 yasindayim 1 yillik evliyim 5 aydir beby istiyoruz esim 29 yasinda
Kuzum simdi yapicam ovu testimi ama akntım falan gtti ya bence yumrutlama gectı sen naptın var mi kask agrın falanRegen_ canım sen naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?