Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahh ahh keşke bizimde uğraşmadan olsaa :) ne çok isterdim eskiler gibi olmayı
Aynen bnde yaa ceketini atma olayi var bize yorgan atsalar olmuyor ahh su hazr gdalar bizi bu hale getrdi

Aynen bnde yaa ceketini atma olayi var bize yorgan atsalar olmuyor ahh su hazr gdalar bizi bu hale getrdi
Düşünüyorum acaba ilerde bizim kızlarımız evlendiklerinde nasıl olcak o zaman daha da zor olur evlat sahibi olabilmek. Bu zaman da hem hamilelikler zor geciyo hem hamile kalabilmek cok zor. Rabbimm inşallah arattırmadann nasip etsinnn.

Kuzular ben şimdi bugünü 1.gün olarak saycam dimi

Aynen öyle olacak dün esimde diyor giderek azalacak ureme.amaçlarıda bu degil miydi zaten

Nerelerdesin sen ya merak ettik seni. Bir daha haber vermeden bi yere gitme lütfen :))) büyük ihtimal yumurtan çatlamış. Değerlendirmeye devam et kuzu. Eşin işe gitmeden de değerlendirebilirsin. Sabah spermin en verimli saati oluyormuş :))

Bende yeni duydum
İlk bulduğumda alacağım

Bende duydum brezilya cevizi. Bağışıklığın içinde çok iyimiş günde 1 tane yesen bile faydası varmış. Ama fazla yenilmemesi gerekiyormuş

Özür dilerimm ya bidaha olmaz ama asla ❤ bi teklif etcem ama sanmyorm kabul eder

Özür dilerimm ya bidaha olmaz ama asla ❤ bi teklif etcem ama sanmyorm kabul eder

Yaaaa özürdiliyor birde aslında senin içinde iyi oldu bu yoğunluk düşünmemiş olursun sonra bir bakmışsın

Yaaaa özürdiliyor birde ❤ aslında senin içinde iyi oldu bu yoğunluk düşünmemiş olursun sonra bir bakmışsın
zaten bu aralar yogun geciyodu kuzum. Şimdi annemlerde de kalabilirim bi kaç gün annem cok ısrar ediyodu. Yumurtlamayı da gördüm ya icim rahat diğer türlü bişe de diyemiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…