Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendi kendime kafayı yerdim herhalde düşünmektenn sağol kuzucumm bugece de değerlendirelim o zaman yarın felan değerlendirmeme gerek var mı ?
Gecede bir ilişki oluyor ya kuzum 3 saat sonra 2. İlişkiyide öneriyorlar bir dene istersen

ya kızlar ben anlamadım yumurtlama dönemini nasıl anlıyosunuz nasıl oluyo ben test falan yapmadım hiç ovu testi o olmadan anlaşılmıyomu

kızlar herkese selam, yoğun çalışmaya başladom çok bakamıyorum, yeni hamişler varsa şimdiden allah analı babalı büyütsün. Azze canım benm yumurtlama akınıtısndan iki gün sonra koyu iki çizgi oluyo

benim dün olmuştu akıntı bugün çatlamış yumurta

Tesekkur ederim ablam benim ben hem seni Regen_ hem fk99 hem Hirasarem hem de Kdr1643 ablam gibi goruyorum bana olan ilginiz icin cok sagolunnn sizi pek tanimasam da sizi seviyorum ♥
Burda kimse kimseyi tanımıyor canım ama aile gibi olduk çok iyi insanlar var gerçekten Allah razı olsun hepinizden sende benim kardeşim gibisin bende seni çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…