Henüz yok canımNe durumdasn kuzum var mi gelen giden
Gecede bir ilişki oluyor ya kuzum 3 saat sonra 2. İlişkiyide öneriyorlar bir dene istersenKendi kendime kafayı yerdim herhalde düşünmektenn sağol kuzucumm bugece de değerlendirelim o zamanyarın felan değerlendirmeme gerek var mı ?
İnşallah kuzum da geçen ay da 2 gün gecikmiştiHadi insallah gelmesin
Sende mi 21 yasindasinBenim gibi ama ben henüz 4 aylık evliyim
tamam canım benimGecede bir ilişki oluyor ya kuzum 3 saat sonra 2. İlişkiyide öneriyorlar bir dene istersen
akıntıdan anlayabilirsin kuzumya kızlar ben anlamadım yumurtlama dönemini nasıl anlıyosunuz nasıl oluyo ben test falan yapmadım hiç ovu testi o olmadan anlaşılmıyomu
benim dün olmuştu akıntı bugün çatlamış yumurtakızlar herkese selam, yoğun çalışmaya başladom çok bakamıyorum, yeni hamişler varsa şimdiden allah analı babalı büyütsün.Azze canım benm yumurtlama akınıtısndan iki gün sonra koyu iki çizgi oluyo
Akisina biraktim rabbim en iyisini en hayirlisini biliyorseni kız kardeşim gibi görüyorumm. Daha yasın gençç inşallah olurr canını sıkma hiç.
Ilk zmqnda oluyordum bi kac gun sonra kendime gelebiliyordum ama simdi rabbimize biraktim rabbim hayirlisini nasip etsin hepimizeRica ederim canımdaha cok kucuksun umutsuz olmak icin en hayrli vakitte gelecek bebegin hic umutsuz olma
Hosgeldin kuzum benim
Burda kimse kimseyi tanımıyor canım ama aile gibi olduk çok iyi insanlar var gerçekten Allah razı olsun hepinizden sende benim kardeşim gibisin bende seni çok seviyorum
Evet canımSende mi 21 yasindasin
Masallah yeni evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?