Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugn bat gunumdu kirmizlari gordum oysaki bu ay cok.umutliydum cok iyi degerlendirdigimi dusunuyodum 2gunde bir olarak ama.tutmadi ovulasyon testi alsamda boylemj olacak

bakalım bende hep 2 3 günde bir değerlendiriyodum tutmadı bu ay ovulaston testi aldım nolcak

bugn bat gunumdu kirmizlari gordum oysaki bu ay cok.umutliydum cok iyi degerlendirdigimi dusunuyodum 2gunde bir olarak ama.tutmadi ovulasyon testi alsamda boylemj olacak

Umutsuzluğa kapınma hemen canım birde Ovulasyon testi ile dene

büyük ihtimal öyle kuzum dün de değerlendirmiştik zaten bugünde değerlendircez bakalım
Insallah tutar canım Benden de güzel haber var bebeğin genetik sonucu çıktı, sorun bebekteymiş..inşallah tekrarı olmaz hicbirimizin başına bu gelmeden bebişleri kucağa alırız sağ salim

Insallah tutar canım Benden de güzel haber var bebeğin genetik sonucu çıktı, sorun bebekteymiş..inşallah tekrarı olmaz hicbirimizin başına bu gelmeden bebişleri kucağa alırız sağ salim
canımm inan buna sevindim bile yazamıyorum ama en azından başka bi sıkıntı yok. Tez zaman da sağlıklı şekilde hamile kalırız inşallah. Rabbim umutlarımızı yitirmemize izin vermesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…