Ne yazmıştın canım bazen mesajlar üst üstte gelince araya kaynıyorbeni niye kimse gormiyor
Ne yazmıştın canım bazen mesajlar üst üstte gelince araya kaynıyor
evet canım aynen öyle dün benim öyle geldi bugün çatlama olduyumurta akı gibi demişsiniz ya benim bugün öule bişey oldu tuvalete gittiğimde iki kez şeffaf böyle akışkan afedersiniz ama
yok kuzucum surelab bende bugün koyulaşma olur diye bekliyodum baktım silikleştiHosgeldin kuzum benimlaboquick mi canim bunlarin markası, laboquickse tam koyulaşma olması lazımdı
bakalım bende hep 2 3 günde bir değerlendiriyodum tutmadı bu ay ovulaston testi aldım nolcakbugn bat gunumdu kirmizlari gordum oysaki bu ay cok.umutliydum cok iyi degerlendirdigimi dusunuyodum 2gunde bir olarak ama.tutmadi ovulasyon testi alsamda boylemj olacak
n11 gittigidiyor burlarda uugun oluyo cnmkizlar bana uyguna ovulasyon testi satan biyer soylermsnz
Dun pik olmus markadan dolayi canim bugun catlama dunu ins degerlendirmissindir bugun ve yarinuda degerlendir es gecme
Surelabi bilmiyorum canım belki tam koyulasmadan çatlıyordur, ne yaptınız duzenli degerlendiriyor musunuz bu ayyok kuzucum surelab bende bugün koyulaşma olur diye bekliyodum baktım silikleşti
yok kuzum bu ay ovulasyon testiyle deniyorymSeni önceki postlardan hatırlıyorum nasl gidiyor canim tedavi fln görüyor musun
değerlendirdik dün de bakalım bu aksam da değerlendirirz İnşallh gelir bebişşDun pik olmus markadan dolayi canim bugun catlama dunu ins degerlendirmissindir bugun ve yarinuda degerlendir es gecme
büyük ihtimal öyle kuzum dün de değerlendirmiştik zaten bugünde değerlendircez bakalımSurelabi bilmiyorum canım belki tam koyulasmadan çatlıyordur, ne yaptınız duzenli degerlendiriyor musunuz bu ay
Umutsuzluğa kapınma hemen canım birde Ovulasyon testi ile denebugn bat gunumdu kirmizlari gordum oysaki bu ay cok.umutliydum cok iyi degerlendirdigimi dusunuyodum 2gunde bir olarak ama.tutmadi ovulasyon testi alsamda boylemj olacak
Insallah tutar canımbüyük ihtimal öyle kuzum dün de değerlendirmiştik zaten bugünde değerlendircez bakalım
hNgi marka aldin canimbakalım bende hep 2 3 günde bir değerlendiriyodum tutmadı bu ay ovulaston testi aldım nolcak
canımm inan buna sevindim bile yazamıyorum ama en azından başka bi sıkıntı yok. Tez zaman da sağlıklı şekilde hamile kalırız inşallah. Rabbim umutlarımızı yitirmemize izin vermesinnInsallah tutar canımBenden de güzel haber var bebeğin genetik sonucu çıktı, sorun bebekteymiş..inşallah tekrarı olmaz hicbirimizin başına bu gelmeden bebişleri kucağa alırız sağ salim
surelab benim ki ama innovita cok hassas diyolar ona bakabilirsinhNgi marka aldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?