Bukadar çok bulanmazdı hiçYaaa gelmesin dur bakalm miden hep bulanr mi regl oncesi
Hayırlısı canımInsallah gelmez diyelim kuzum ya gelene kadar umut hala var
tesekkur ederm cnamBende hep o markadan kullanıyorum memnunum dediği gibi azzenin genelde o markayı alıyorlar
Erken gelmis yaa kuzum daha düzene oturmadı demek ki döngünBeklenen batdan 4 gün önce kırmızılar geldi. Nasip yokmuş bu ayda olmadı.
Aynen canım. İlk 6 ay zaten olmama ihtimali yüksek oluyor. Sanırım iğneyi bıraktığım için vücut daha alışma sürecindeErken gelmis yaa kuzum daha düzene oturmadı demek ki döngün
En hayırli vakitte Allahım nasip etsin insallah canımAynen canım. İlk 6 ay zaten olmama ihtimali yüksek oluyor. Sanırım iğneyi bıraktığım için vücut daha alışma sürecinde
Tesekkur ederim ablamBurda kimse kimseyi tanımıyor canım ama aile gibi olduk çok iyi insanlar var gerçekten Allah razı olsun hepinizden sende benim kardeşim gibisin bende seni çok seviyorum
Evlenir evlenmez mi bebek istedinizEvet canım
Aynen oyle canimcimNedemek kuzum buradaki herkes birbirine destek oluyor biz kocamaaan bir aile olduk burda
bat ne zamandı kuzummm.Kızlar bugün şimdi test yaptım silik bir çizgi var şimdi hastaneye gidiyorum dua nolur
21 temmuz canımbat ne zamandı kuzummm.
gözün aydın❤
Valla ben hep eczaneden aldım çok güvenli bence eczanedenkizlar kapida odemeli ovulasyon testi alan varmi hic
Sonuç negatif psikolojim bozuldu offfbat ne zamandı kuzummm.
gözün aydın❤
Daha çok varmış ama bata bence adetin gecikirse yenile testiniSonuç negatif psikolojim bozuldu offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?