Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah tutar canım Benden de güzel haber var bebeğin genetik sonucu çıktı, sorun bebekteymiş..inşallah tekrarı olmaz hicbirimizin başına bu gelmeden bebişleri kucağa alırız sağ salim
Cok şukür canım ya Allahım tez vakitte sağlıkla bebegini nasip etsin

labaquick ovulasyon testimi iyi yoksa certain ovulasyon testi mi iyi kizlar hangisini alayim ?

bu testlerin hangisi iyi kizlar bilginiz varmi

Eklentiler

• Screenshot_20200710-180742_Chrome.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20200710-175312_Chrome.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 44
Insallah tutar canım Benden de güzel haber var bebeğin genetik sonucu çıktı, sorun bebekteymiş..inşallah tekrarı olmaz hicbirimizin başına bu gelmeden bebişleri kucağa alırız sağ salim

İnş en yakın zamanda sağlıkla alırsın kucağına

Ovu testlerim nasıl sizce kızlar Regen_ canım sence

Eklentiler

• 20200710_191424.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 47
Ovu testlerim nasıl sizce kizlar

Eklentiler

• 20200710_191424.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 48
Merhabaa kızlar yeni bir ayda tekrar sizinleyim ya 2 aydır bebek dusunuyoruz ve 2 aydir adetim 12-13 güne uzuyor. Bu ay başta 6 gün minik minik geldi 7.gün söküldü yumurtlamayi yakalamak zorlasiyor ovulasyon testi de hiç yapmadim ya. Her neyse Azze Azze Bacım galiba yeni bat 26 sana mi soyluyorduk bilmiyorum ana hayirlisi. Tatilde oldugumuz icin beklentim yok bu ay yumurtlamayi tutturamayabilirim esimden ayri da olacagim.

Kızlarr 30-31 günde bir adet olan varsa ve ovulasyon test takibi yaptiysaniz genelde hangi gunlerde yumurtlama cikiyor???

rabbim ol der ve olurr tek iliski dahi yeter kuzumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…