Cok şukür canım ya Allahım tez vakitte sağlıkla bebegini nasip etsinInsallah tutar canımBenden de güzel haber var bebeğin genetik sonucu çıktı, sorun bebekteymiş..inşallah tekrarı olmaz hicbirimizin başına bu gelmeden bebişleri kucağa alırız sağ salim
uygun bisey bakiyorum canimsurelab benim ki ama innovita cok hassas diyolar ona bakabilirsin
Insallah tutar canımBenden de güzel haber var bebeğin genetik sonucu çıktı, sorun bebekteymiş..inşallah tekrarı olmaz hicbirimizin başına bu gelmeden bebişleri kucağa alırız sağ salim
Aminnnnnn inşallah hepimize nasip ederCok şukür canım ya Allahım tez vakitte sağlıkla bebegini nasip etsin
laboquick genelde herkes bunu kullanıyo kuzumbu testlerin hangisi iyi kizlar bilginiz varmi
yaa hasas degilmis bu oyle dedi birisi ama kararsiz kaldm iyi degil deyncelaboquick genelde herkes bunu kullanıyo kuzum
yaa hasas degilmis bu oyle dedi birisi ama kararsiz kaldm iyi degil deynce
rabbim ol der ve olurr tek iliski dahi yeter kuzumm...Merhabaa kızlar yeni bir ayda tekrar sizinleyimya 2 aydır bebek dusunuyoruz ve 2 aydir adetim 12-13 güne uzuyor. Bu ay başta 6 gün minik minik geldi 7.gün söküldü yumurtlamayi yakalamak zorlasiyor ovulasyon testi de hiç yapmadim ya. Her neyse Azze Azze Bacım galiba yeni bat 26 sana mi soyluyorduk bilmiyorum ana hayirlisi. Tatilde oldugumuz icin beklentim yok bu ay yumurtlamayi tutturamayabilirim esimden ayri da olacagim.
Canim 2 gün sonra falan yumurtlama olur gibime geliyor yeni yeni koyulasmaya başlamıs daha varOvu testlerim nasıl sizce kızlarRegen_ canım sence
Aynen 2 gün sonra 14.gun zaten bakalım sagol canım sen napiyosunCanim 2 gün sonra falan yumurtlama olur gibime geliyor yeni yeni koyulasmaya başlamıs daha var
Ben de ilac kullandım yumurta icin 5 gün.. simdi beklemedeyim canm sonra doktora gidicem kontrole bakıcak durumaAynen 2 gün sonra 14.gun zaten bakalım sagol canım sen napiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?