Aynen ama sabırsız benDaha çok varmış ama bata bence adetin gecikirse yenile testini
İlk pikten sayılıyor canımkizlar pikten sonra mi siliklestigi ginden sonra mi 14 gun sayılıyor mesela 2 gun yumurtlama surduyse o 2gunu de baz alarak mi sayacaz adete kadar
Üstteki pike yakın gibi duruyo kuzu benim de böyle çıkmıötı. Adetin kaçıncı günü ve hangi marka test
İnstagram minnakkurabiyelerr sayfasına bi bak kuzumkizlar bana uyguna ovulasyon testi satan biyer soylermsnz
kuzum daha cok var amaSonuç negatif psikolojim bozuldu offf
kızlar bana silikleştiği günden itibaren sayılıyo dedi kuzumkizlar pikten sonra mi siliklestigi ginden sonra mi 14 gun sayılıyor mesela 2 gun yumurtlama surduyse o 2gunu de baz alarak mi sayacaz adete kadar
surelab markası canım dün 14.gündüÜstteki pike yakın gibi duruyo kuzu benim de böyle çıkmıötı. Adetin kaçıncı günü ve hangi marka test
bi yap bakalım❤
Eğer bugün de olmazsam sabaha yapacambi yap bakalım❤
o günü de değrlendirdim dünü de canım bugüm değerlendiremicem köye gidicem cünkü artık nasippp❤O gün pik olmuş gibi kuzum değerlendirdin mi o günü bundan sonraları da değerlendir inşallah bu ay olacak azzemmm
yaa öyle mi çatlamadn değil yaniBen ilk pik gördüğüm günden itibaren saymıştım kuzum
evet canımAzze ovu testi yapiyo musun kuzum
Siliklesince say canim ben yumurtlamadan saydim 18 gun oldu regli iki gun pikti gecen ay catlamadan say daha iyikizlar pikten sonra mi siliklestigi ginden sonra mi 14 gun sayılıyor mesela 2 gun yumurtlama surduyse o 2gunu de baz alarak mi sayacaz adete kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?