Hiç bilmiyorum canım takip etmedim bu ay dün bat günüydüYumurtlamanın üstünden kaç gün geçti kuzum
Zor anlaşılıyor kuzum kimi hissetmiyor bile bence ovu testi al adet bitiminde 3gün sonra bşla hergün aynı saatte yap kuzum aynı renkte çift çizgi görünce değerlendir silikleşene kadarya kızlar ben anlamadım yumurtlama dönemini nasıl anlıyosunuz nasıl oluyo ben test falan yapmadım hiç ovu testi o olmadan anlaşılmıyomu
Ben 30 günde 1 oluyorum bu ay ovu testimde 12.gün gösterdi bende pko var aynı zamanda tutmuyor kuzumKızlarr 30-31 günde bir adet olan varsa ve ovulasyon test takibi yaptiysaniz genelde hangi gunlerde yumurtlama cikiyor???
Günaydın kuzum ne yaptın var mı bi gelişme test yaptın mıGünaydın kızlarrrr
Bence iilk 3 ü yapmıs olsaydın koyu ıdı.. Çatlama olmus sankı.. Degerlendırdıysen no problem
3 günü değerlendirdimBence iilk 3 ü yapmıs olsaydın koyu ıdı.. Çatlama olmus sankı.. Degerlendırdıysen no problem❤
Harikaaa3 günü değerlendirdim
yok kuzum yani normalde bugünü gösteriyodu takvimHarikaaa ❤ takvımle aynı mı oldu cnm
Yapmadım canım yarın sabah yapıcamGünaydın kuzum ne yaptın var mı bi gelişme test yaptın mı
İnşallah olur kuzum3 günü değerlendirdim
21 batsa cok erken 10 gün var üzme kendini ya adet günu yada gecikme olmadan çıkmazSonuç negatif psikolojim bozuldu offf
Test yapmaya Bı kac gun daha devam et, ne olur ne olmazyok kuzum yani normalde bugünü gösteriyodu takvim
Bu albi markasna iyi demiyorlar sonuca cok inanma istersen canım
Bi sürü marka sıkıntılı yaaBu albi markasna iyi demiyorlar sonuca cok inanma istersen canım
Regl gunune kadar denemeye devam etKızlar ben ovülasyon vs demicem bugünü de değerlendircem sonra ver elini bat bekleme
Aynen hangsne guvenlr bilemiyorum ama ozellikle bnda baya poztf cıkıp yanltma cok oldu forumda hep denk geldm.. ben artımed kullanyorum silik bile cıkmiyor tertemz negatfi gordüm hepBi sürü marka sıkıntılı yaanapıcaz böyle
O zaman ondan almak gerekAynen hangsne guvenlr bilemiyorum ama ozellikle bnda baya poztf cıkıp yanltma cok oldu forumda hep denk geldm.. ben artımed kullanyorum silik bile cıkmiyor tertemz negatfi gordüm hep
Ama çatlama olduktan sonraki 1 hafta da önemli onu da gün aşırı değerlendirmemizi söylemişti bize doktor.yok kuzum yani normalde bugünü gösteriyodu takvim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?