Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen hangsne guvenlr bilemiyorum ama ozellikle bnda baya poztf cıkıp yanltma cok oldu forumda hep denk geldm.. ben artımed kullanyorum silik bile cıkmiyor tertemz negatfi gordüm hep
Evet canım doğru ben de hep laboquik kullanıyordum kuruma çizgisi oluyor onda artı Med de olmadı cidden

Kizlar merhaba az once baska bir topikte konu actim size de sorayim erken gebelkk ve normal gebelik testi yaptim negatif cikti icini acinca hayalet bi cizgi gordum gibi ovulasyon testim de boyle bat 15 temmuz bi bakar misiniz

Eklentiler

• IMG_20200711_140640.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20200711_140619.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 37
Ama çatlama olduktan sonraki 1 hafta da önemli onu da gün aşırı değerlendirmemizi söylemişti bize doktor.
kuzum nasip artık. Köye gidicem değerlendiremicem yani. Eğer olmazsa önümüzde ki ay öyle denemeye calısıırz madem

kuzum nasip artık. Köye gidicem değerlendiremicem yani. Eğer olmazsa önümüzde ki ay öyle denemeye calısıırz madem
Anladım canım zaten olacaksa her türlü olur.

canım hoşgeldinn..
Amin inşallah Rabbim ne evlatsızlıkla nede evlatla imtihan etmesin her ikisi de cok zor..
Hoş bulduk.
Amin canım
Bu arada benden 2 senedir bekliyorum. pko hastasıyım. Hiç hamile kalamadim. Umudum yavaş yavaş tükeniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…