Evet canım doğru ben de hep laboquik kullanıyordum kuruma çizgisi oluyor onda artı Med de olmadı ciddenAynen hangsne guvenlr bilemiyorum ama ozellikle bnda baya poztf cıkıp yanltma cok oldu forumda hep denk geldm.. ben artımed kullanyorum silik bile cıkmiyor tertemz negatfi gordüm hep
Kız daha çok gelsene bırakma bizi nasıl gidiyor hamilelikSelam kızlaaar nasılsınız keyifleriniz yerindedir inşallah?
inşallah canım Rabbim hepimize nasip etsinnİnşallah olur kuzum
yapamıcam maaleseff köye gidiyorum orda kalcam bi kaç günTest yapmaya Bı kac gun daha devam et, ne olur ne olmaz
kuzum nasip artık. Köye gidicem değerlendiremicem yani. Eğer olmazsa önümüzde ki ay öyle denemeye calısıırz mademAma çatlama olduktan sonraki 1 hafta da önemli onu da gün aşırı değerlendirmemizi söylemişti bize doktor.
Oncomed bende de silik çikartti alinmayacaklari yazalımO zaman ondan almak gerek
Bende çizgi cıkanlar bebetime Labaquık ve oncomed..
canım hoşgeldinn..Merhaba kızlar. Bende katılmak istedim. Rabbim bebek isteyenlere hayırlı evlatlar versin, hamile olana kucağına almayı nasip etsin,
O zaman güvenilir olanlar artımed ve miratech erken gebelik testiEvet canım doğru ben de hep laboquik kullanıyordum kuruma çizgisi oluyor onda artı Med de olmadı cidden
Eşin de gelecek ama deil miyapamıcam maaleseff köye gidiyorum orda kalcam bi kaç gün
Anladım canım zaten olacaksa her türlü olur.kuzum nasip artık. Köye gidicem değerlendiremicem yani. Eğer olmazsa önümüzde ki ay öyle denemeye calısıırz madem
Hoş bulduk.canım hoşgeldinn..
Amin inşallah Rabbim ne evlatsızlıkla nede evlatla imtihan etmesin her ikisi de cok zor..
gelcek ama yarın döncek oEşin de gelecek ama deil mi
Benden 3 adet markaOncomed bende de silik çikartti alinmayacaklari yazalım
Rabbim eğer bu ay nasip ettiyse tek iliskiyle dahi olır ama etmediyse herşey nafile.Anladım canım zaten olacaksa her türlü olur.
Ben de 2 yıldır hiçççHoş bulduk.
Amin canım
Bu arada benden 2 senedir bekliyorum. pko hastasıyım. Hiç hamile kalamadim. Umudum yavaş yavaş tükeniyor.
Canım benimHoş bulduk.
Amin canım
Bu arada benden 2 senedir bekliyorum. pko hastasıyım. Hiç hamile kalamadim. Umudum yavaş yavaş tükeniyor.
Peki sizin bı rahatsızlığınız varmıydıBen de 2 yıldır hiççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?