Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim doktora gittin mi doktor takibi yaptırıyolar ya.
Evet gittim. Adetlerim de düzensiz. Doktor ilaç verdi. 2 aydır düzenli oluyorum. Adetime 10 gün var. İlacın bitmesine de 4 gün. Aslında bişey sormak istiyorum. İlişkiden sonra benden kan şeklinde sıvı geldi. Acaba hamilelik olabilir mi? Akşam test yapacağım. Olsa çıkar mı? Yoksa hiç umutlanmayip beklesem mi.

Hiçbişey görünmüyor cnm devlette gittiğim doktorlar normal olur diyor, eşimde de ben de de görünmüyor.. Agustos ayından sonra ıyı Bı doktora gıdıp tup bebek tedavisi ıstıcem
Rahim filmi falan baktılar mı?

Merhaba kızlar. Bende katılmak istedim. Rabbim bebek isteyenlere hayırlı evlatlar versin, hamile olana kucağına almayı nasip etsin,
Hoşgeldin canım Allah tez vakitte yavrularımızı kucağimza almayi nasip etsin insallah

Daha cok var test yapıp moralini hic bozma canım insallah bebisten dolayidr o sıvı

adetine çok varmış bence şuan çıkmaz bişey kuzum

Şuan Duphaston kullanıyorum. Yumurtalıkları çalışıyor.
Ben de bu ay ınofolıc kullandım, pko yok ama aczacı Bı arkadas surecı hızlandırır dedı, o da yumurta kalitesini artırıcı folık asıtmiş.. Degerlendırmeyı yaptım ama az Bı umudum var ıste.. İnşallah tedavıyle olur.. Olmazsa hıc dıye de cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…