ben yapamam yaGitmeden bi saat önce çek kenara
Hiçbişey görünmüyor cnm devlette gittiğim doktorlar normal olur diyor, eşimde de ben de de görünmüyor.. Agustos ayından sonra ıyı Bı doktora gıdıp tup bebek tedavisi ıstıcemPeki sizin bı rahatsızlığınız varmıydı
Deli misinben yapamam yaeşimde diyo da bende saçmalama diyorum. Utanırım yani
Evet gittim. Adetlerim de düzensiz. Doktor ilaç verdi. 2 aydır düzenli oluyorum. Adetime 10 gün var. İlacın bitmesine de 4 gün. Aslında bişey sormak istiyorum. İlişkiden sonra benden kan şeklinde sıvı geldi. Acaba hamilelik olabilir mi? Akşam test yapacağım. Olsa çıkar mı? Yoksa hiç umutlanmayip beklesem mi.Canım benimdoktora gittin mi doktor takibi yaptırıyolar ya.
Rahim filmi falan baktılar mı?Hiçbişey görünmüyor cnm devlette gittiğim doktorlar normal olur diyor, eşimde de ben de de görünmüyor.. Agustos ayından sonra ıyı Bı doktora gıdıp tup bebek tedavisi ıstıcem
Evet 7 ay once cektırdım.. Acık cıktı tupler de sperm degerlerı de cok ıyıRahim filmi falan baktılar mı?
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar. Bende katılmak istedim. Rabbim bebek isteyenlere hayırlı evlatlar versin, hamile olana kucağına almayı nasip etsin,
Allah hayırlı evlatlar nasip etsinEvet 7 ay once cektırdım.. Acık cıktı tupler de sperm degerlerı de cok ıyı
Amin canım inşallahHoşgeldin canımAllah tez vakitte yavrularımızı kucağimza almayi nasip etsin insallah
Ne ılacı kullanıyorsun cnmAllah hayırlı evlatlar nasip etsinbende ilaçtan sonra hamile kalamazsam cektirecegim.
Şuan Duphaston kullanıyorum. Yumurtalıkları çalışıyor.Ne ılacı kullanıyorsun cnm
Daha cok var test yapıp moralini hic bozma canım insallah bebisten dolayidr o sıvıEvet gittim. Adetlerim de düzensiz. Doktor ilaç verdi. 2 aydır düzenli oluyorum. Adetime 10 gün var. İlacın bitmesine de 4 gün. Aslında bişey sormak istiyorum. İlişkiden sonra benden kan şeklinde sıvı geldi. Acaba hamilelik olabilir mi? Akşam test yapacağım. Olsa çıkar mı? Yoksa hiç umutlanmayip beklesem mi.
hhaha ne bilim yaDeli misindaha güzel olur, çok heycanlııı ❤
İnşallah dua edelim birbirimize.Daha cok var test yapıp moralini hic bozma canım insallah bebisten dolayidr o sıvı
adetine çok varmış bence şuan çıkmaz bişey kuzumEvet gittim. Adetlerim de düzensiz. Doktor ilaç verdi. 2 aydır düzenli oluyorum. Adetime 10 gün var. İlacın bitmesine de 4 gün. Aslında bişey sormak istiyorum. İlişkiden sonra benden kan şeklinde sıvı geldi. Acaba hamilelik olabilir mi? Akşam test yapacağım. Olsa çıkar mı? Yoksa hiç umutlanmayip beklesem mi.
canımm inşallah sağlıklı gebelikler nasip olsumnBende ağustos ayından sonra gebelik düşünüyorum inşallah 2 kayıptan sonra genetik test yaptırdım sonucu çıksın diye bekliyorum
Ben de bu ay ınofolıc kullandım, pko yok ama aczacı Bı arkadas surecı hızlandırır dedı, o da yumurta kalitesini artırıcı folık asıtmiş.. Degerlendırmeyı yaptım ama az Bı umudum var ıste.. İnşallah tedavıyle olur.. Olmazsa hıc dıye de cok korkuyorumŞuan Duphaston kullanıyorum. Yumurtalıkları çalışıyor.
Olur olur hem biraz adrenalin yasamıs olursun belkim bebis gelecekben yapamam yaeşimde diyo da bende saçmalama diyorum. Utanırım yani
Dayanamayıp yapacağım galibaadetine çok varmış bence şuan çıkmaz bişey kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?