Sonra hep böyle yapalım diceksinhhaha ne bilim ya
Olur canım inşallah. Rabbim olmayacak şeyin hayalini kurdurmazmis.Ben de bu ay ınofolıc kullandım, pko yok ama aczacı Bı arkadas surecı hızlandırır dedı, o da yumurta kalitesini artırıcı folık asıtmiş.. Degerlendırmeyı yaptım ama az Bı umudum var ıste.. İnşallah tedavıyle olur.. Olmazsa hıc dıye de cok korkuyorum
Insallah canım birbirimize olan dualarımız kabul olurİnşallah dua edelim birbirimize.
İnşallah canısı. Sen ne kadar süredir bekliyorsun.Insallah canım birbirimize olan dualarımız kabul olur
Bdv ye cinsellik konularına girsin bi baksın de mi millet nerelerde yapıyoOlur olur hem biraz adrenalin yasamıs olursun belkim bebis geleceksakın cekinme kuzum yaparsnz
İnşallah bebeğim allahım tum isteyenlere nasip etsin, gercekten bu kadar isteyip kavusamamak cok zorOlur canım inşallah. Rabbim olmayacak şeyin hayalini kurdurmazmis.
Seni çok iyi anlıyorum. Rabbim kimseye eksikliğini göstermesinİnşallah bebeğim allahım tum isteyenlere nasip etsin, gercekten bu kadar isteyip kavusamamak cok zor
17 aydr bekliyoruz bizde canım hic hamile kalmadım esimde varikosel var hiz sorunu oldugu icin olmadı bizim bu ay da olmazsa doktorum artık tüp bebege baslayacakİnşallah canısı. Sen ne kadar süredir bekliyorsun.
Olsun bacısı olsun da tüp bebek olsun. Yeterli rabbim sağlıkla o duyguyu yaşatsın.17 aydr bekliyoruz bizde canım hic hamile kalmadım esimde varikosel var hiz sorunu oldugu icin olmadı bizim bu ay da olmazsa doktorum artık tüp bebege baslayacak
Amin insallah daha fazla bekletmesin bizleriOlsun bacısı olsun da tüp bebek olsun. Yeterli rabbim sağlıkla o duyguyu yaşatsın.
Amin amin inşallahAmin insallah daha fazla bekletmesin bizleri
Ovulasyona baktnmı yumurtlaman ne zaman oldu biliyosan ona gore erken mi anlarızAmin amin inşallaherken olduğunu biliyorum ama acaba bı test yapsam mi
Ovulasyon yapmadım. Takvim uygulamasına göre dün bugün yumurtlama. Dün ilişkiden sonra kan şeklinde sıvı geldiği için korkuyorum. Yapmasam miOvulasyona baktnmı yumurtlaman ne zaman oldu biliyosan ona gore erken mi anlarız
Her ay bekliyorum ama malesef henüz kalmadim 1.5 yillik evliyim yas 27
Yok yapma canım.daha dün gelse bile 4 güne ancak anne rahmine gelir döllenmis yumurta testte görünmesi imkansz canım.azcık daha sabretOvulasyon yapmadım. Takvim uygulamasına göre dün bugün yumurtlama. Dün ilişkiden sonra kan şeklinde sıvı geldiği için korkuyorum. Yapmasam mi
10 unda pik olmuş bugün sabah da pik ikindi çatlama olmuş sanki tabi alımına dikkat ettin değil mi ?Kizlar bi yorumlayin Eki Görüntüle 2660964 Eki Görüntüle 2660965
Sabah pek dikkat etmedim aslinda son bir saat dikkat ettim ama az onceki 3 saatlik sikisma ve sivi alimina dikkat ettim10 unda pik olmuş bugün sabah da pik ikindi çatlama olmuş sanki tabi alımına dikkat ettin değil mi ?
Ben çatlamayı göremeden testim bitmişti zatenyaa öyle mi çatlamadn değil yani
Siliklesme olmus yumurta catlamış bugunu degerlendir mutlakaSabah pek dikkat etmedim aslinda son bir saat dikkat ettim ama az onceki 3 saatlik sikisma ve sivi alimina dikkat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?