11 inde çatlamış canım değerlendirdin mi?Kizlar bi yorumlayin Eki Görüntüle 2660964 Eki Görüntüle 2660965
Normal halini atarmısın?kızlar selam, gebelik testinde hayalet çizgi mi görüyorum bilemedim bi bakar mısınız ? biraz efektle koyulaştırdım. yumurtlama tahmini ayın 3üydü. biliyorum erken ama umut fakirin ekmeğisat 23 temmuz bat 19 yada 20 temmuz
sat 23 haziran yanlış yazmışım laboquick markakızlar selam, gebelik testinde hayalet çizgi mi görüyorum bilemedim bi bakar mısınız ? biraz efektle koyulaştırdım. yumurtlama tahmini ayın 3üydü. biliyorum erken ama umut fakirin ekmeğisat 23 temmuz bat 19 yada 20 temmuz
normal halini kaydetmemişim efektli halleri kalmş direk görselin üzerneNormal halini atarmısın?
Benim de 2 kayıpBende ağustos ayından sonra gebelik düşünüyorum inşallah 2 kayıptan sonra genetik test yaptırdım sonucu çıksın diye bekliyorum
Cok sagol canim benim dun ve bugun gogus uclari diklesti aciyor yumurtlamadan herhal hic olmazdi boyle hadi ins hayirlisi bu aySiliklesme olmus yumurta catlamış bugunu degerlendir mutlaka
Seni hatırlıyorum sanırım konuşmuştuk daha önce 1 kaybım var demiştin yeni mi oldu 2. Kaybın. Rabbim kimseye yaşatmasın. Ovulasyon vardı elimde geçen gebeliğimde ovu. kullanmıştım çok faydalı bi icatBenim de 2 kayıpSonuçlarım çıktı ağustostan sonra düşünüyorum ben de, takipteyim seni o zaman ovualsyon testi kullanacak mısın bence kullan, laboquick aldım ben onunla deneyeceğiz
Canim benim biraz erken olmus ama anliyorum seni markasi nedir testinkızlar selam, gebelik testinde hayalet çizgi mi görüyorum bilemedim bi bakar mısınız ? biraz efektle koyulaştırdım. yumurtlama tahmini ayın 3üydü. biliyorum erken ama umut fakirin ekmeğisat 23 temmuz bat 19 yada 20 temmuz
laboquick canım ya evet erken biliyorum ama işte ilaç kullanıyorum bu arada ondan temkinli gitmek istedim.Canim benim biraz erken olmus ama anliyorum seni markasi nedir testin
O markayi denemedim hic kendi cizgide yapabir diye sordum iki aydir benim basima geldi bir kac defa yumurtlamanin 12 gunu tam net cikar kuzum var desem cizgi yanlis olur goremedim ama bazi testlerin boyle cikiyor maleseflaboquick canım ya evet erken biliyorum ama işte ilaç kullanıyorum bu arada ondan temkinli gitmek istedim.
Eşinde spermde sorun yoksa 2 günü de değerlendir canımKızlar pik günü değerlendirmek mi iyi yoksa çatlamasından sonra değerlendirmek kafam iyice karıştı
Dr gun asiri diyor yumurtlama donemi ama mantikli olan catlam ile 36 saat onemli sanirim karambole takiliyorum ben ilk 4 gun fullum yaniKızlar pik günü değerlendirmek mi iyi yoksa çatlamasından sonra değerlendirmek kafam iyice karıştı
evet ben daha önce böyle bi gölge gibi bişiler bile hiç görmemiştim her defasınde bembeyaz çıkardı bu iki farklı test bu arada gölge gibi bişiyler çıkınca zor ihtimal baya ama belki dedim :)ayın 15i gibi yapmayı düşünüyorum bir dahaO markayi denemedim hic kendi cizgide yapabir diye sordum iki aydir benim basima geldi bir kac defa yumurtlamanin 12 gunu tam net cikar kuzum var desem cizgi yanlis olur goremedim ama bazi testlerin boyle cikiyor malesef
Regline 5 gun kala miracth diye marka var kaset o cikariyor ama diyerlerini pek bilmiyorum canim surelab al bi denedimevet ben daha önce böyle bi gölge gibi bişiler bile hiç görmemiştim her defasınde bembeyaz çıkardı bu iki farklı test bu arada gölge gibi bişiyler çıkınca zor ihtimal baya ama belki dedim :)ayın 15i gibi yapmayı düşünüyorum bir daha
Canım sorun var mı yok mu bilmiyoruz hastaneye gitmedik hamile kalmıştım 8 ay önce bebeğimin kalbi durduEşinde spermde sorun yoksa 2 günü de değerlendir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?