Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Azze kuzum konuşmuşsunuz okuyamadım hepsini merak ettik seni çok, iyi olmana sevindim
İnnovita marka çok iyi canım oldu mu olmadı mı sıkıntısından kurtarıyor insanı direk net çıkıyor bir dahaki ay onu dene bence, ki inşallah gerek kalmaz da

Yaa çok sevindim çok umutsuzdun ama Allah nasip etti sağlıkla kucağına al inşallah ayrıntıları bekliyoruz

ayyyy çok sevindim canımmm =)

melinda- canım sende sorun yokmuş değil mi şimdi, umarım en yakın zamanda hamile kalırsın her şey çok güzel olacak
Mavim25 hoşgeldin canım kader ortağıyız, ben de hiç hamile kalmadım. İnşallah hayat yüzümüze güler

Ben demistim diyecem canim gecen ay demistim senin bu ay hamile olacagini cok sukur bal tebrik ederim

YaAa ciddmisin canım çokkk sevindim Allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin insallah sakin ol heyecan yapma sakın
Kız nasıl sakin olayım nasıl karamsardim 5 yıldır olmuyordu oldu düştü deli gibi olmuştum 3 aydır doktordan randevu almak için aramıştım pazartesi eşim dna hasar testi yapmaya gidecekti artık tedavisini olsum tüp bebek deneyelim falan diyordum Allah nasip etti çok şükür. Elim ayağım titredi gorunce. İnşallah sağlıklı olur

inşalllah sağlkla al kucağına demek ki hcg kana geçmiş inşallah sağlıkla yükselir değerin

Çok şükür canım Allah sağlıkla devam ettrsin bizlere de dua et bu ay ne uyguladnz çatlatma ignesi demissin ya yumurta gelistrci falan kullandin mi

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin güzel şeyler düşün❤hemen naptın nasıl oldu belirtiler ne bize de söyle ve dua et bizim içindee
Canım yumurtlamanın 7. 8. Günü regli sancısı gibi sancım oldu burda arkadaşlar terleme sancisidir demişti. Sonra geçti o sancı dünden beri hiç iştahım yok ve aşırı midem bulanıyor dün akşam kustum sabah mide bulantısı öğleden sonra şiddetlendi bir de akıntım azaldı bayagi. İmpryl diye bir vitamin kullandık eşim de ben de omepa Q10 kullandik eşim emodex diye bir vitamin kullandı bir de çinko ve e vitamini , çakşır suyu içti, keçi boynuzu özü yedi eşim her gün havuç suyu sıktim içti bir çay bardagi, çay yerine kahvaltıda ısırgan çayı içti, hergun karışık kuruyemiş yedik birer avuç, kabak cekirdegi, arı sütü bal polen karisimi aksu vitalin, bir de perefert hamilelik jeli diye bir jel iki aydır onu kullaniyorum. Ayy valla her şeyi yaisiz Allah'ta karşılığını verdi çok sukur

Offf neler yapmışsınız. Valla helal olsun :) hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Vee darısı başımıza

Offf neler yapmışsınız. Valla helal olsun :) hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Vee darısı başımıza
Canım oğluma da böyle bir sürü vitaminle hamile kalmıştım bizim böyle 5 yıl bir şey yapmadık 5 yıl kalmadım hamile yapınca demek ki kalabiliyorum Allah emeksiz nasip etmiyor bize çok dua çok emek bekliyor bizden çok şükür canım bunların çoğunu tüp bebek topiklerinden öğrendim sonra araştırdım uzunca öyle kullandık kaliteli yumurta ve sperm için kullanıyor insanlar

Maşallah canım kullanmadgnz sey kalmamış ama sonucu güzel olmus çok şükür

stoprak kuzum gözün Aydın okadar sevindim ki senin adına inşallah sağlıkla ilerler yarın bende test yapacam dün bat günümdü dünden beri benimde midem çok kötü inşallah bende senin gibi güzel haberlerle gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…