Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin güzel şeyler düşün❤hemen naptın nasıl oldu belirtiler ne bize de söyle ve dua et bizim içindee
Yapınca benide etiketlermisin kuzum :)Yapmadım canım yarın sabah yapıcam
Yaa çok sevindim çok umutsuzdun ama Allah nasip etti sağlıkla kucağına al inşallahKizlar hamileyim. Şoktayım elim ayağım titriyor. Akşam midem bulandı kustum bütün gün midem bulandı dün erken gebelik yaptım çıkmadı şimdi acile gittim kan verdim 16.23 çıktı yumurtlamnin 11. Günü bugün catlamanin 10. Günü. Nolur dua edin kötü bir şey olmasın
ayyyy çok sevindim canımmm =)Kizlar hamileyim. Şoktayım elim ayağım titriyor. Akşam midem bulandı kustum bütün gün midem bulandı dün erken gebelik yaptım çıkmadı şimdi acile gittim kan verdim 16.23 çıktı yumurtlamnin 11. Günü bugün catlamanin 10. Günü. Nolur dua edin kötü bir şey olmasın
Ben demistim diyecem canim gecen ay demistim senin bu ay hamile olacagini cok sukur bal tebrik ederimKizlar hamileyim. Şoktayım elim ayağım titriyor. Akşam midem bulandı kustum bütün gün midem bulandı dün erken gebelik yaptım çıkmadı şimdi acile gittim kan verdim 16.23 çıktı yumurtlamnin 11. Günü bugün catlamanin 10. Günü. Nolur dua edin kötü bir şey olmasın
Kız nasıl sakin olayım nasıl karamsardim 5 yıldır olmuyordu oldu düştü deli gibi olmuştum 3 aydır doktordan randevu almak için aramıştım pazartesi eşim dna hasar testi yapmaya gidecekti artık tedavisini olsum tüp bebek deneyelim falan diyordum Allah nasip etti çok şükür. Elim ayağım titredi gorunce. İnşallah sağlıklı olurYaAa ciddmisin canım çokkk sevindim Allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin insallahsakin ol heyecan yapma sakın
Evet yaa yemin ederim aklıma geldi Allah razı olsun tanımadığın birine ne kadar içten dua ediyorsun demek ki Allah sana da aratmasın inşallah canımBen demistim diyecem canim gecen ay demistim senin bu ay hamile olacagini cok sukur bal tebrik ederim
Hos Bulduk canım. Senin sıkıntın ne
Mavim25 hoşgeldin canım kader ortağıyız, ben de hiç hamile kalmadım. İnşallah hayat yüzümüze güler ☺
inşalllah sağlkla al kucağınaKizlar hamileyim. Şoktayım elim ayağım titriyor. Akşam midem bulandı kustum bütün gün midem bulandı dün erken gebelik yaptım çıkmadı şimdi acile gittim kan verdim 16.23 çıktı yumurtlamnin 11. Günü bugün catlamanin 10. Günü. Nolur dua edin kötü bir şey olmasın
Çok şükür canım Allah sağlıkla devam ettrsin bizlere de dua etKız nasıl sakin olayım nasıl karamsardim 5 yıldır olmuyordu oldu düştü deli gibi olmuştum 3 aydır doktordan randevu almak için aramıştım pazartesi eşim dna hasar testi yapmaya gidecekti artık tedavisini olsum tüp bebek deneyelim falan diyordum Allah nasip etti çok şükür. Elim ayağım titredi gorunce. İnşallah sağlıklı olur
Canım yumurtlamanın 7. 8. Günü regli sancısı gibi sancım oldu burda arkadaşlar terleme sancisidir demişti. Sonra geçti o sancı dünden beri hiç iştahım yok ve aşırı midem bulanıyor dün akşam kustum sabah mide bulantısı öğleden sonra şiddetlendi bir de akıntım azaldı bayagi. İmpryl diye bir vitamin kullandık eşim de ben de omepa Q10 kullandik eşim emodex diye bir vitamin kullandı bir de çinko ve e vitamini , çakşır suyu içti, keçi boynuzu özü yedi eşim her gün havuç suyu sıktim içti bir çay bardagi, çay yerine kahvaltıda ısırgan çayı içti, hergun karışık kuruyemiş yedik birer avuç, kabak cekirdegi, arı sütü bal polen karisimi aksu vitalin, bir de perefert hamilelik jeli diye bir jel iki aydır onu kullaniyorum. Ayy valla her şeyi yaisiz Allah'ta karşılığını verdi çok sukurRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin güzel şeyler düşün❤hemen naptın nasıl oldu belirtiler ne bize de söyle ve dua et bizim içindee
Tamam canımBu albi markasna iyi demiyorlar sonuca cok inanma istersen canım
Canım yumurtlamanın 7. 8. Günü regli sancısı gibi sancım oldu burda arkadaşlar terleme sancisidir demişti. Sonra geçti o sancı dünden beri hiç iştahım yok ve aşırı midem bulanıyor dün akşam kustum sabah mide bulantısı öğleden sonra şiddetlendi bir de akıntım azaldı bayagi. İmpryl diye bir vitamin kullandık eşim de ben de omepa Q10 kullandik eşim emodex diye bir vitamin kullandı bir de çinko ve e vitamini , çakşır suyu içti, keçi boynuzu özü yedi eşim her gün havuç suyu sıktim içti bir çay bardagi, çay yerine kahvaltıda ısırgan çayı içti, hergun karışık kuruyemiş yedik birer avuç, kabak cekirdegi, arı sütü bal polen karisimi aksu vitalin, bir de perefert hamilelik jeli diye bir jel iki aydır onu kullaniyorum. Ayy valla her şeyi yaisiz Allah'ta karşılığını verdi çok sukur
Canım oğluma da böyle bir sürü vitaminle hamile kalmıştım bizim böyle 5 yıl bir şey yapmadık 5 yıl kalmadım hamile yapınca demek ki kalabiliyorum Allah emeksiz nasip etmiyor bize çok dua çok emek bekliyor bizden çok şükür canım bunların çoğunu tüp bebek topiklerinden öğrendim sonra araştırdım uzunca öyle kullandık kaliteli yumurta ve sperm için kullanıyor insanlarOfff neler yapmışsınız. Valla helal olsun :) hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Vee darısı başımıza
Maşallah canım kullanmadgnz sey kalmamış ama sonucu güzel olmus çok şükürCanım yumurtlamanın 7. 8. Günü regli sancısı gibi sancım oldu burda arkadaşlar terleme sancisidir demişti. Sonra geçti o sancı dünden beri hiç iştahım yok ve aşırı midem bulanıyor dün akşam kustum sabah mide bulantısı öğleden sonra şiddetlendi bir de akıntım azaldı bayagi. İmpryl diye bir vitamin kullandık eşim de ben de omepa Q10 kullandik eşim emodex diye bir vitamin kullandı bir de çinko ve e vitamini , çakşır suyu içti, keçi boynuzu özü yedi eşim her gün havuç suyu sıktim içti bir çay bardagi, çay yerine kahvaltıda ısırgan çayı içti, hergun karışık kuruyemiş yedik birer avuç, kabak cekirdegi, arı sütü bal polen karisimi aksu vitalin, bir de perefert hamilelik jeli diye bir jel iki aydır onu kullaniyorum. Ayy valla her şeyi yaisiz Allah'ta karşılığını verdi çok sukur
Etiketlerim canımYapınca benide etiketlermisin kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?