Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl gunune kadar denemeye devam et
canım bugünü de değerlendirdim. Denemeye başladığımızdan beri 7-9-11 temmuz 3 deneme oldu. 2 güne bir deniyoruz. obareyyyyy =)

Beni de ekler misiniz kızlar =) bat 21 temmuz

Benim akıntım oldu canım sarı renkli ve hala da devam ediyor
Merhaba canım ben 8 gün önce asılma oldum bugun sarı renkli bir akıntım basladı geceleri artan hatta uyutmayan ragl olacakmiş gibi bir kasık ağrım var ... ama gögüslerimde bi hassasiyet sisme yada uyku hali gibi seyler yasamıyorum sen yaşadınmı

Testin kendinde olan cizgi olma ihtimali var canım daha erken biraz daha bekleyip öyle yap

Ben çatlamayı göremeden testim bitmişti zaten o yüzden ben piki gördüğüm günden itibaren saydım ve öyle de tuttu 14. Günde kanda pozitif gördüm sen de göreceksin inşallahhh
Sen kacinci gün evde çıkmıştı kanda yapmıştın çıkmamıştı

Buna guvenme bebeğim hele labquikse hiç güvenme çıkıyor kuruma cizgisi

Kizlar hamileyim. Şoktayım elim ayağım titriyor. Akşam midem bulandı kustum bütün gün midem bulandı dün erken gebelik yaptım çıkmadı şimdi acile gittim kan verdim 16.23 çıktı yumurtlamnin 11. Günü bugün catlamanin 10. Günü. Nolur dua edin kötü bir şey olmasın

Hayırlı olsun iyi düşün herşey iyi olsun

YaAa ciddmisin canım çokkk sevindim Allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin insallah sakin ol heyecan yapma sakın

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin güzel şeyler düşünhemen naptın nasıl oldu belirtiler ne bize de söyle ve dua et bizim içindee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…