Canım oğluma da böyle bir sürü vitaminle hamile kalmıştım bizim böyle 5 yıl bir şey yapmadık 5 yıl kalmadım hamile yapınca demek ki kalabiliyorum Allah emeksiz nasip etmiyor bize çok dua çok emek bekliyor bizden çok şükür canım bunların çoğunu tüp bebek topiklerinden öğrendim sonra araştırdım uzunca öyle kullandık kaliteli yumurta ve sperm için kullanıyor insanlar
Hadi bakalım sıra sende 2021 nisan anneleri grubu bizi bekliuor buradan baya kisi orada olacak insallahstoprak kuzum gözün Aydın okadar sevindim ki senin adına inşallah sağlıkla ilerler yarın bende test yapacam dün bat günümdü dünden beri benimde midem çok kötü inşallah bende senin gibi güzel haberlerle gelirim
Benim Bat 14 temmuz inşallah bir aksilik olup gelmezstoprak kuzum gözün Aydın okadar sevindim ki senin adına inşallah sağlıkla ilerler yarın bende test yapacam dün bat günümdü dünden beri benimde midem çok kötü inşallah bende senin gibi güzel haberlerle gelirim
İnşallah canım inşallah bir ayda fayda etmese de sakın bırakma vitaminleri falan 3 aydır kullanıyoruz bizValla bu ayda bende çok takviye ilaç çatlatma iğnesi vs hepsini kullandık ilk defa bakalım inş bende alırım güzel haber :)
Sen içini ferah tut gelmez inşallahBenim Bat 14 temmuz inşallah bir aksilik olup gelmez
İnşallah kuzum ya 2021 nisan anneleri bizleri bekliyorHadi bakalım sıra sende 2021 nisan anneleri grubu bizi bekliuor buradan baya kisi orada olacak insallah
11. Gün kanda çıkmamıştı 13. Gün idrar testinde hayalet çizgi çıkmıştı kuzum 14. Günde kanda 48 çıkmıştıSen kacinci gün evde çıkmıştı kanda yapmıştın çıkmamıştı
İnşallah canım inşallah bir ayda fayda etmese de sakın bırakma vitaminleri falan 3 aydır kullanıyoruz biz
11. Gün kanda çıkmamıştı 13. Gün idrar testinde hayalet çizgi çıkmıştı kuzum 14. Günde kanda 48 çıkmıştı
Kocamann tebrıkleeerr❤❤❤Kizlar hamileyim. Şoktayım elim ayağım titriyor. Akşam midem bulandı kustum bütün gün midem bulandı dün erken gebelik yaptım çıkmadı şimdi acile gittim kan verdim 16.23 çıktı yumurtlamnin 11. Günü bugün catlamanin 10. Günü. Nolur dua edin kötü bir şey olmasın
İnşallah olmaz. Rabbim hayırlı etsinKocamann tebrıkleeerr❤❤❤
Amin canim rabbim tamamina erdirsin saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insallah kuzumEvet yaa yemin ederim aklıma geldi Allah razı olsun tanımadığın birine ne kadar içten dua ediyorsun demek ki Allah sana da aratmasın inşallah canım
Aaaaaa ayyyyy çokkk sevindimmmStoprak hamileymis kuzum yeni ögrendi
Ben az once Bat sayfasını açtım herkesin nickiyle dua ettim biraz garip oldu ama ettimHamilelerin duası kabul olur derler benim içinde dua eder misiniz yarına size güzel haberlerle geleyimmmmm
Coook teşekkür ederim canım biliyorum dualarında olduğumu Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıcakla kavusalim yavrularimiza
Amin canım teşekkür ederimİnşallah olmaz. Rabbim hayırlı etsin
Belirtin varmiydi canim ovulasyon yapmismiydinÇok teşekkür ederim kizlar tebriklerinize inşallah Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin kimseye aratmasın ben çok aradım sizlere aramadan nasip etsin insallah
yok kuzum hayatta yapamamOlur olur hem biraz adrenalin yasamıs olursun belkim bebis geleceksakın cekinme kuzum yaparsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?