canım doktorların dediğine göre hiçbir sıkıntım yok, acele etme diyorlar ama rahmimde perde var benim. ben ondan olduğunu düşünüyorum histereskopi olacağım o yüzdenHos Bulduk canım. Senin sıkıntın ne
Ovulasyon yaptım canım 14 16 18 i ni degerlendirdik 16 pikti 1 temmuz gün aşırı değerlendirdik eşimde sperm sorunu olduğu icin. Belirti de yumurtlamanın 7. Ve 8. Günü çok sancım oldu hatta bir sürü kabus gordüm sabaha kadar demiştim sen de hamilelik belirtisi demistin. 10. 11. Günler mide bulantısı başladı bir de iştahsızlık zorla yiyorum iki gündür çikolatayı dondurmayı çekirdeği çok severim hiç canım istemiyor onlari. Bir de afedersin dün klozetten kalkarken kasigima çığlık attıracak kadar sancı girdi. Göğüslerim sismedi adet sancimda yok şu an o yüzden çok ihtimal vermiyordum. Ben gözümle göreyim yok olduğunu ümidim kesilsin diye gittim verdim kan yoksa pek belirti yok çok fena midem bulanıyor sadece. Dusukte neredeyse yoktu mide bulantim oğlumda da çok midem bulaniyordu o yüzden belki sağlıklıdır diye biraz ümidim var.Belirtin varmiydi canim ovulasyon yapmismiydin
Maşallah canım Allah çabanın karşılığını vermiş, içerikleri güzel görünüyor, ben de sipariş veriyorum bakalım inşallah bana da faydası olurCanım yumurtlamanın 7. 8. Günü regli sancısı gibi sancım oldu burda arkadaşlar terleme sancisidir demişti. Sonra geçti o sancı dünden beri hiç iştahım yok ve aşırı midem bulanıyor dün akşam kustum sabah mide bulantısı öğleden sonra şiddetlendi bir de akıntım azaldı bayagi. İmpryl diye bir vitamin kullandık eşim de ben de omepa Q10 kullandik eşim emodex diye bir vitamin kullandı bir de çinko ve e vitamini , çakşır suyu içti, keçi boynuzu özü yedi eşim her gün havuç suyu sıktim içti bir çay bardagi, çay yerine kahvaltıda ısırgan çayı içti, hergun karışık kuruyemiş yedik birer avuç, kabak cekirdegi, arı sütü bal polen karisimi aksu vitalin, bir de perefert hamilelik jeli diye bir jel iki aydır onu kullaniyorum. Ayy valla her şeyi yaisiz Allah'ta karşılığını verdi çok sukur
Kullanın valla canım 3 ay sabırla kullanılmalı, adam fenalık geçiriyordu artık tepsiyle hepsi masanın üstünde duruyor ordan hepsini kullaniyorduk. Allah büyüktür canım biz sebepleri gerçekleştirelim verecek olan O. İnşallah fayda eder canım sen incele hepsini kullan bence.Maşallah canım Allah çabanın karşılığını vermiş, içerikleri güzel görünüyor, ben de sipariş veriyorum bakalım inşallah bana da faydası olurbide bunları deniyek
Hadi ins canim hayirlisi aklimda tutacagim bu bilgileri ama hamileyken kabus cok gorursun korkuturlar insani birde nedense gecen ay batlara bakarken senin nick de dedim bu hamile olacak icimden birhis oyle dedi bugunde sana yazmistim belirtin varmi nasil sin diye aklima takildin nedense rabbim utandirmasin ins kolay hamilelik hayirli evladin olsun saglikla tekrar canim bizler icinde duva et adim sevgi saklayacak bir durum yok ismimde gecsin duvanda saglikli evladimiz olur ins cumlemizinOvulasyon yaptım canım 14 16 18 i ni degerlendirdik 16 pikti 1 temmuz gün aşırı değerlendirdik eşimde sperm sorunu olduğu icin. Belirti de yumurtlamanın 7. Ve 8. Günü çok sancım oldu hatta bir sürü kabus gordüm sabaha kadar demiştim sen de hamilelik belirtisi demistin. 10. 11. Günler mide bulantısı başladı bir de iştahsızlık zorla yiyorum iki gündür çikolatayı dondurmayı çekirdeği çok severim hiç canım istemiyor onlari. Bir de afedersin dün klozetten kalkarken kasigima çığlık attıracak kadar sancı girdi. Göğüslerim sismedi adet sancimda yok şu an o yüzden çok ihtimal vermiyordum. Ben gözümle göreyim yok olduğunu ümidim kesilsin diye gittim verdim kan yoksa pek belirti yok çok fena midem bulanıyor sadece. Dusukte neredeyse yoktu mide bulantim oğlumda da çok midem bulaniyordu o yüzden belki sağlıklıdır diye biraz ümidim var.
Allah razı olsun❣ daha önceki gün umutsuz mesajlarınızı okuyup bugun bu müjdenizi almak çok güzel Allah nazarlardan saklasın sağlıkla dünyaya gelsin inşallah yavrunuzBen az once Bat sayfasını açtım herkesin nickiyle dua ettim biraz garip oldu ama ettimsiz de dua edin nolur geçen defaki gibi kötü sonlanmasin
Allah Allah ne güzel bir şey hissettin ve Allah nasip etti 6. hissin çok kuvvetliymis maşallah. Amin canım amin sağlıkla hayırla gelsin hepimize. Ben bilmiyordum senden duydum hamilelerin çok kabus gördüğünü inşallah bu ay sen de görürsün bol kabus aminHadi ins canim hayirlisi aklimda tutacagim bu bilgileri ama hamileyken kabus cok gorursun korkuturlar insani birde nedense gecen ay batlara bakarken senin nick de dedim bu hamile olacak icimden birhis oyle dedi bugunde sana yazmistim belirtin varmi nasil sin diye aklima takildin nedense rabbim utandirmasin ins kolay hamilelik hayirli evladin olsun saglikla tekrar canim bizler icinde duva et adim sevgi saklayacak bir durum yok ismimde gecsin duvanda saglikli evladimiz olur ins cumlemizin
inşallah çiçeğimmöİnşallah en kısa zamanda senden de ben bekliyorum canım ovu testine de başladın yakindir
Çok teşekkür ederim.Evet yaa o kadar umutsuZdum ki artık bugün tüp bebek için merkez bakıyordum inan yaşta olunca ilerde olmaz diye korkuyordum. bir kere düşük yaşadım başına gelince insanın bir korku sarıyor işte çok karışık hem mutlu hem endiseliyimAllah razı olsun❣ daha önceki gün umutsuz mesajlarınızı okuyup bugun bu müjdenizi almak çok güzel Allah nazarlardan saklasın sağlıkla dünyaya gelsin inşallah yavrunuzHiç kötü şeyleri aklınıza bile getirmeyin her şey yolunda ilerler innşallahhhh
Amin Cok tesekkur ederim canim arada hislerimiz tutuyor bende ogrenmis oldumAllah Allah ne güzel bir şey hissettin ve Allah nasip etti 6. hissin çok kuvvetliymis maşallah. Amin canım amin sağlıkla hayırla gelsin hepimize. Ben bilmiyordum senden duydum hamilelerin çok kabus gördüğünü inşallah bu ay sen de görürsün bol kabus aminisminle dua edeceğim canım namazlardan sonra.
Kız beni hatırladın mı?inşallah çiçeğimmö
Ne mutlu ki tüp bebekle maddi manevi daha da yorulmadan aldınız müjdeyiiÇok teşekkür ederim.Evet yaa o kadar umutsuZdum ki artık bugün tüp bebek için merkez bakıyordum inan yaşta olunca ilerde olmaz diye korkuyordum. bir kere düşük yaşadım başına gelince insanın bir korku sarıyor işte çok karışık hem mutlu hem endiseliyim
unutur muyum hiç canımmKız beni hatırladın mı?
Hoşgeldin canim ne zamandır yoktun ? Inş iyisindirMerhabalar Bugün bat günüm ama henüz ne gelen var ne giden işin garip tarafı bir ağrı sızıda yok
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahBen az once Bat sayfasını açtım herkesin nickiyle dua ettim biraz garip oldu ama ettimsiz de dua edin nolur geçen defaki gibi kötü sonlanmasin
Benim sonunda olduunutur muyum hiç canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?