- 10 Nisan 2016
- 8.863
- 12.950
- 248
- 37
Yaaaa okadar tatlisinkiii Canimm Allah yüzünü güldürsun senin herzaman Allah razı olsun sendenBen az once Bat sayfasını açtım herkesin nickiyle dua ettim biraz garip oldu ama ettimsiz de dua edin nolur geçen defaki gibi kötü sonlanmasin
Senide tebrik ederim kardeşim inş kucağına almaksa nasib olurBenim sonunda olduAzze sonunda bebiş yolda sanada hep dua ediyorum aklımdan çıkmadın inşallah bu ay sende gebelik müjdesi alırsın kuzum
Çok teşekkür ederim canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Öyle ümitsizdim ki cidden dibe vurmustum bugün rabbim mükemmel bir hediye gönderip beni kendime getirdi inşallah sağlıkla devam ederstoprak
Yaaaaaaaaaaaaaa coooook ama coooooook sevindimmmmm Rabbim esirgesinnnn.. Insallah kucağında alirsinnn.. bugün sayfaları kaçırmıştım biraz okuyum dedim seni ümitsiz halindeki msjlarda kalbim acıdı resmen sonraki sayfa da hamileyim yazını görünce okadar sevindim kiii yürekten tebrik ediyorum seni...
Yaaaa okadar tatlisinkiii Canimm Allah yüzünü güldürsun senin herzaman Allah razı olsun senden
Çok teşekkür ederim canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Öyle ümitsizdim ki cidden dibe vurmustum bugün rabbim mükemmel bir hediye gönderip beni kendime getirdi inşallah sağlıkla devam eder
geldim kuzucumAzze ayyy canimmm nerelerdeydinnn sen vallaha eksik hissettik kendimizi burda basligin sahibi yokk olmadi vallah
ciddi misin canım ya cok sevindim girmeyeli ne gebelik haberleri gelmiş.. beni dualarından eksik etme kuzumBenim sonunda olduAzze sonunda bebiş yolda sanada hep dua ediyorum aklımdan çıkmadın inşallah bu ay sende gebelik müjdesi alırsın kuzum
Hafif düzeyde pıhtılaşmaya eğilim vardı onu biliyorduk ikincide aspirin kullanmıştım ama bebekte kromozomal bozukluk olduğu icin gelişimi durmuş, bebeğin genetik sonucu 1 ayda çıktı canım, diğer sonuçlar iki haftada çıktımelinda- canım sonuçların da ne çıktı pıhtılaşma mı? Ne kadar sürede çıktı?
Hiç unutur muyum dua et nolur geçen sonucum adet gecikmeden 44.36 çıkmıştı 2 gün geçti dua et 2 katı olsun çok bekledim bu bebeği çok korkuyorum şimdi birşey olacak diyeciddi misin canım ya cok sevindim girmeyeli ne gebelik haberleri gelmiş.. beni dualarından eksik etme kuzum
Canım ben kendimden biliyorum bu kahve rengi akıntı lar ara kanamalar rahimde iltihap olduğundan oluyor bendede oluyordu bu ben bunu ne yazıkkı 1 sene sonra öğrendim ve ilaç tedavisi gördüm tedaviden sonraki ay erken yumurtlardım bende adetten hemen sonra hamile kaldım şuan hamileyim bence ilk önce özel düzgün bir doktora git belki bundan dolayı gebe kalamıyprsundur devletteki doktorlar banada pkolusun diyordu özelde ki doktorum pko yani polikistik over yok sende dedi gayet herşeyi düzgün dedi devlette stajyerler bize bakıyor daha doğru düzgün birşey bilmiyorlar o yüzden bir kere olsun özele gitBende ufak bir guncelleme yapayim..
ben 18. haziran adet oldum benim adetim pko dan dolayi uzun sure 12 gun filan ve yine ayni sebbeten dolayida ara kanamalarim olur yada kahverengi lekenlmeler.. adetim benim her ay 4 veya 5 bazende 7 gun erken gelir.. nitekim öylede oldu 10 temmuz adet olmaya basladim batimdan cok daha erken geldi ara kanama sandim ama degil baya baya adet sökulmesi.. sogan kurude buna sebeb olmus olabilir ama sonucta zaten erken adet oluyorum herseferinde.. hem 1 hafta yada bir kac gun erken gelir hemde 13 gun filan surer bu demek oluyorki ben adet biter bitmez hatta tam bitmeden yumurtluyorum demek oluyor yani ben yanliz zamanda ariyorum ovulasyonu..
ovu testleri elime gec ulastigi icin adet bitiminden baslayamamistim ama yinede adet btiminden 2 gun sonra degerlendirdim 2 gun yani 05.07 ve 06.07 bu iki gunu degerlendirdim .. 8 temmuzdada ovu testlerine basladim anca elime gecmisti cunki o teslerdede negatif oldugu icin degerlendirme olmadi zaten testlere bakarken adet oldum.. acikcasi arada ovu testlerine bakmaya devam edicem cunki adetli iken yumurtlama ihtimalim var ins degildir en azidan son gunu filandir.. sizinle yaptigim testleri paylasim bir degerlendirin benim dusuncem adet bitiminde ovulasyon olmus olma ihtimali ve zaten testlerdede giderek acilma vardi her nekadar hafif oolsa bile..hergun daha bir acildilar sanki..birde siz bakın lütfen gerçekten adetim biterken ovulasyon olmuş olabilir mi ?
Eki Görüntüle 2661134
Bunuda bugün yapmıştım..
Eki Görüntüle 2661135
10 dk olmasina ragmen böyle kaldi sonuc neden böyle oldu bilmiyorum ikisinide ayni anda yaptim biri tuhaf cikinca..
her neyse simdi duusnuyorum adetim 1 temmuzda bittiyse ve ovulasyon hemen bitiminde olustuysa ve catlamada 02 veya 03 temmuz olsa 05.07 ve 06.07 degerlendirme gunlerinde tutmus ihtimali olabilirmi suan regl olmama ragmen ??
Çok teşekkür ederim.Evet yaa o kadar umutsuZdum ki artık bugün tüp bebek için merkez bakıyordum inan yaşta olunca ilerde olmaz diye korkuyordum. bir kere düşük yaşadım başına gelince insanın bir korku sarıyor işte çok karışık hem mutlu hem endiseliyim
Evet canım ben de iyi olarak bakıyorum düşük yaptığımda hiç yok denecek kadar azdı mide bulantim çok şükür şu an Cook bulaniyor. Ben mide bulantısı beta yükselince daha ilerde olur sanıyordum ama başka hormon dengeleri de değişiyor ondan oluyor demek ki, inşallah canım insallahinsallah canim.. mide bulantisi var demissin .. bu bence iyi bir haber ins saglikla devam edecek Allahin izniyle
Ciddi misin dualarım seninle inşallah sağlıkla ilerler tebrik ederim canım benimKizlar hamileyim. Şoktayım elim ayağım titriyor. Akşam midem bulandı kustum bütün gün midem bulandı dün erken gebelik yaptım çıkmadı şimdi acile gittim kan verdim 16.23 çıktı yumurtlamnin 11. Günü bugün catlamanin 10. Günü. Nolur dua edin kötü bir şey olmasın
Yokmuş çok şükür kuzum, Allah tekrarını yaşatmasın hepimize sağlıklı minnaklar nasip etsin inşallah
Evet canım hiç ümidim yoktu iki günde bir değerlendirdik ya bir de diyordum olmaz bu ayda bir de böyle denemiş olalım demiştim. eşim için doktordan randevu, bu pazartesi dna hasar testi yaptırmaya gidecekti sonra da birkaç aylık tedaviden sonra tüp bebek kendim için de iyi bir doktor arıyordum. Gerçekten de tam ümidimi kestigim zamanlarda hamile kaliyorum, oğlumda da adetimi bekliyordum tüp bebek için tahlillerin bir kısmını yaptirmistiktik adetle tedaviye başlayacaktım, düşükte de hamileligimi mi öğrenmeden birkaç hafta önce oğlumun bebeklik kıyafetlerinden ayirdiklarimi topladım anneme verdi anne sen bunları bebeği olan birine ver benim artık olmaz çocuğum demiştim o ay hamile kalmisim. Bu arada ben 9 buçuk yıllık evliyim yaşta 34 ben ümitsiz olmayayım da kim olsun ama Allah kimseyi darda koymaz verecekse tam en dar zamaninda veriyor vermeyecekse de onda da vardır bir hayır deyip vermeyisine de gönlümü razı et diye dua ediyordum. Çok zor bir şey Allah isteyipte olmayanlara bir an önce nasip etsinİşte ben hep bunu diyorum umutsuzdun ve eskisi gibi düşünmüyordun. Tüp bebek arayışına girdin onları düşünürken hamile kaldın. Benim ilk hamileliğimde bende senin gibi düşündüm. Sonra aşılama için randevu aldım ve gidemedim. Hamile olduğunu öğrendim. Ah bi stres yapmasak bi aklımızdan tamamiyle atsak olacakta yapamıyoruz. Korkun olmasın pozitif düşün iyi şeyler düşün evrene güzel mesajlar yolla :)
Evet canım hiç ümidim yoktu iki günde bir değerlendirdik ya bir de diyordum olmaz bu ayda bir de böyle denemiş olalım demiştim. eşim için doktordan randevu, bu pazartesi dna hasar testi yaptırmaya gidecekti sonra da birkaç aylık tedaviden sonra tüp bebek kendim için de iyi bir doktor arıyordum. Gerçekten de tam ümidimi kestigim zamanlarda hamile kaliyorum, oğlumda da adetimi bekliyordum tüp bebek için tahlillerin bir kısmını yaptirmistiktik adetle tedaviye başlayacaktım, düşükte de hamileligimi mi öğrenmeden birkaç hafta önce oğlumun bebeklik kıyafetlerinden ayirdiklarimi topladım anneme verdi anne sen bunları bebeği olan birine ver benim artık olmaz çocuğum demiştim o ay hamile kalmisim. Bu arada ben 9 buçuk yıllık evliyim yaşta 34 ben ümitsiz olmayayım da kim olsun ama Allah kimseyi darda koymaz verecekse tam en dar zamaninda veriyor vermeyecekse de onda da vardır bir hayır deyip vermeyisine de gönlümü razı et diye dua ediyordum. Çok zor bir şey Allah isteyipte olmayanlara bir an önce nasip etsin
Ben senin nickini söyleyerek dua ediyorum her geceHadi ins canim hayirlisi aklimda tutacagim bu bilgileri ama hamileyken kabus cok gorursun korkuturlar insani birde nedense gecen ay batlara bakarken senin nick de dedim bu hamile olacak icimden birhis oyle dedi bugunde sana yazmistim belirtin varmi nasil sin diye aklima takildin nedense rabbim utandirmasin ins kolay hamilelik hayirli evladin olsun saglikla tekrar canim bizler icinde duva et adim sevgi saklayacak bir durum yok ismimde gecsin duvanda saglikli evladimiz olur ins cumlemizin
Öyle mi İyi mi diyorsun yaa ben düşük mü diye endişe ediyordum. Ben de senin için dua ediyorum canımCiddi misin dualarım seninle inşallah sağlıkla ilerler tebrik ederim canım benimcatlamanin 10. gunu 16 cok guzel bir değer❤
Hoşbuldum canım iyiyimmm sen nasılsınHoşgeldin canim ne zamandır yoktun ? Inş iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?