Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy cok sevindimm yaa, daha yeni katildim araniza fazlada giremiyorum ama okuyorum. Hayirlisiyla kucaginadaal insallah Rabbim hayirli ömurler versin
Kizlar aranizda iliski esnasinda jel kullanlar varsa conceive yada prefertle kalan cok olmus. Otekiler sprermatozoidleri yavaslatabiliyormus. Bu ay bendz denicem conceive + burda yazarim gelismeleri. Iyi pazarlar kuzulae

Ben senin nickini söyleyerek dua ediyorum her gece ☺☺
Allah razi olsun canim benzer durumumuz seninle 9 bucuk yillik evliyim bende 34 yasindayim 6 yasinda kizim bir dis gebeligim var ocakta seninde bir kaybin varmis rabbim aratmasin kimselere

Ya resmen beni anlatmissin. Ayni cikmazin icindeyim. 2 aydır 12-13 gün geliyor adet. En sonki adette ilk 5 gün minik cizgiler seklinde geldi kan. Adetim gibi degildi yani sonra 6.gün bayagı yogunlasti bu sefer de. 13 gun surdu adet baslangicimi da acaba yanlis mi tespit ediyorum yogundan itibaren mi saymaliyim diye supheye dustum. Eger minik belirtileri de sayarsam 13 oluyor bu sefer ovulasyon hesaplamasi karisiyor.... anlatabildim mi bilmiyorum simdi güya yarın yumurtlama günüm ama belki de 5 gün sonra yumurtlama gunum bilmiyorum ovu testi yapmiyorum

Allah razi olsun canim benzer durumumuz seninle 9 bucuk yillik evliyim bende 34 yasindayim 6 yasinda kizim bir dis gebeligim var ocakta seninde bir kaybin varmis rabbim aratmasin kimselere
Allah sana anneliği tattırmış çok şükür inşallah gönlüne göre olur her şey. Benim yaşım 30 ilk gebeliğim. Evet şubatta bir düşük oldu hem de kalbini falan duyduktan sonra Allahım inşallah bu seferkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

Kızlar ben de bir sey sormak istiyorum. Afedersiniz ama ilişki sonrası hemen olmasa da bir şekilde lavabo ihtiyacı oluyor. Vajinal temizleme yapıyorum zira boy abdesti alacağım diye. Yarimsaat bekledikten sonra yapiyorum. Ama acaba bu tür temizligi abartmadan mı yapmak lazım bebek icin

Kızlar günaydın, benim yardımınıza ihtiyacım var ben dünden beri yunurtlama yaşadığımı düşnüyorum ateşimi üç gündür ölçüyorum diğer günler 36.2 iydi bugün sabah 37.1 oldu ve aşırı derece batma var karnımda ayrıca akıntım çok yoğun ben normalde akıntı yaşayan bir kadın değilim hem şeffaf akıntı gördüm hem süt kesiği gibi beyaz,ama ovülasyon testi yapıyorum böyle çıkıyor, sizce kesin dediğimiz bir belirti var mı hangisine inanmalıyım ve testlerim ilk yaptığımda normal sonradan bozuluyor sararıyor kırmızı oluyor

Eklentiler

• 3F300151-D813-48A4-A212-D870C5116417.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 39
Amin Cok sukur anneyim canim her zaman duvamda kizimi severken bile rabbim kimseyi evlatsiz koymasin o duyguyu cumle isteyene tatdirsin

Canım o günlerde çatlama olmuşsa tutmamış olma ihtimali fazla ama bilemedim de çatlamadan sonra mantıken en az 14 gün sonra adet olunuyor

Ben de yapıyorum canım ama abartmadan çünkü vajinal yıkama yapmayın diyor uzmanlar bekleyebilirsen bir saat kadar bekle en azından

Canim ates yumurlamadan 2 gun sonra 37 lere vuruyor erken yumurtlamis olma ihtimalin var atesinin dusuk oldugu gunle yumurtlama ve catlama oluyor agri yumurtlama sonrasi da oluyor genelde benim akintim yumurtlama bittikten sonra geliyor genelde daha cok yumurtlama zamani yumurta aki gibi cok az geliyor 4 gun devam eder

Canm bu test baya bozuk... baska marka test alma imkanin var mi artımed yada miratech alabilirsn onlarda boyle sorunlar yaşamadm

Çok tesekku ederim canım ben kullandım prefert bu ikinci ayimdi ama ben çok şey yaptım hangisi fayda etti Allah bilir

Kimyasal oldugunu nasil anliyorsunuz ben gecen ay adetim bir hafta gecti oldum et parcasi gibi cok ufak bir pihti gibi ama sertti sizce oglemi oluyor bu ayda oyle oldu testte silik cikmasi oyuzdenmi

Aa başkasına yazmışsın ama bizim durumumuz da çok benziyor ben de 9 buçuk yıllık evliyim 5 yaşında oğlum var Nisan'da düşük yaşadım ve evlendigimden beri doğru düzgün kesin şekilde korunmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…