Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yarım saat ayaklarımı dikip yattım ve 1-2 saat lavaboya çıkmadım ve elimden geldiğince ertesi gün duş aldım. Faydası oldu mu bilmiyorum ama hep öyle yaptım

Canm bu test baya bozuk... baska marka test alma imkanin var mi artımed yada miratech alabilirsn onlarda boyle sorunlar yaşamadm
Bir ebenin günlüğü satıyormuş o çok övdüğü için aldım gerçekten de bozuk yumurtlama oldu ve ben yakalayamadım bunun yüzünden bence allahım ya , bide aldığım yere yazdım foto yolladım testler bozuk değil diyor adam sırarla

Regen_ dediği gibi arımed çok iyi benim halam 40 küsür yaşında o marka ile takip etti ve hamile kaldı ve miratech de iyi ben artımed bulamadım miratech aldım beklemedeyim şuan

Hayr yani bozuk degilse tek cizgi ortada cikmis renk dagılmıyor sebebi neymisonu açıklasın madem

Regen_ dediği gibi arımed çok iyi benim halam 40 küsür yaşında o marka ile takip etti ve hamile kaldı ve miratech de iyi ben artımed bulamadım miratech aldım beklemedeyim şuan
Ben onu hiç görmedim nerden aldınız acaba, çok mutsuzum belki de olacaktı bu sefer, zaten eşim istemiyor en iyisi vazgeçmek bebek işinden

Canım bu obülasyon ben o dediğin markaların ovülasyonunu hiç görmedim nerden temin edebilirim
Eczaneden aldım hep ozellikle de artimedin ovulasyonundan cok memnun kaldm bu ay labaquick aldm netten ama sanrm o da duzgun gostermiyor tam koyulasma olmadi tekrar siliklesti ama digerlernde hic yasamadm oyle bisi

Hayr yani bozuk degilse tek cizgi ortada cikmis renk dagılmıyor sebebi neymisonu açıklasın madem
Evet bahsettim kuzum adam beni engellemiş n11 den aldım iade etmek istesem üründe gider paramı da yollamaz herkes neden bu kadar kötü her şey parayı alana kadar , herkes çok acımasız ben ne umutlarla aldım övdüler o kadar diye onlar için para benim için hayattı bu testler,

Ne yazk ki insanlar bu kadar paragöz canm.. eczaneye git yaknda varsa artımed bulamasanda miratech kesin bulursun icinde 5 tane oluyor piki gorene kadar yeterli olur zatn ben regl bitiminden 5 gun sonra testi yapmaya basldgmda 3. Yada 4. Testteken görüyorum

Doğru diyorsun canım eczaneden almak mantıklı, tanıdık hem yardımcı olur belki, innovita varmış bide strip test onlar nasıl hiç kullandın mı sen,

Doğru diyorsun canım eczaneden almak mantıklı, tanıdık hem yardımcı olur belki, innovita varmış bide strip test onlar nasıl hiç kullandın mı sen,
Yok kullanmadm ben ama kullananlar memnun ondan canım

Eczanede oluyor kuzum yada internetteki eczanelerden kuzum özel değilse neden istemiyor eşin kuzum kaç yıllık evlisin
Özelimiz yok ki canım, bilmiyorum kapalı bir kutudur eşin sağolsun asla tam olarak açıklamaz hiç bir şeyi, niye istemiyor bilmiyorum2 yıllık evliyiz ben devamlı doktora gidiyorum sanki sorun bende gibi halbuki özel hayatımız yok ki çocuk olsun 2 yıldır test yapmaya bile gitmedi, sadece bugüne endeksli yaşıyor, bana evlenirken kadınlığımı yaşamak için 1 yıl yapmayız sonra düşünürüz dedi ama kadınlığımı da yaşatmıyor devamlı vücüdumu aşağılıyor beni aşağılıyor, dün güzelce giyindim bana diyor ki böyle gezme evde günah,bütün hevesim kaçtı, aile olmak kavramını idrak edemiyor, benim sırf kadınlığımı ispatlamak için doğum yapmak istediğimi söyledi,bana dün çok özgünüm ben allahtan korkan eğitimli bir insanım asla aklıma bu gelmedi ben güzel duyguları yaşamak paylaşmımız olsun istiyorum bizim yavrumuz olsun istiorum onu güzelce öğrendiğim biçimde yetiştirmek iyi insanların artmasını istiyorum şu kötü dünya da,karı koca hayatımız yok yani zaten bu testleri de aldım ki bari bugünlerde yapalım sadece ona da hayır diyor, galiba beni sevmiyor hangi kadının kocası çocuk istemez hiç böyle şey duymadım hayatında bide ailesi bana sen hasta mısın niye olmuyor çocuğunuz dedi bende en son oğlun istemiyor ona sor dedim ne diyim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…