Benim de 5 gun reglim gecikince ve test yapinca silik cikti ama sonradan deger dustu ve kanamam basladi bu sekilde kimyasal gebelik oldugunu anladim kimyasalda cok fazla kanamam olmustu pihtiliydi ve inanilmaz agrim olmustu normalde bu kadar yogun kanamam olmazKimyasal oldugunu nasil anliyorsunuz ben gecen ay adetim bir hafta gecti oldum et parcasi gibi cok ufak bir pihti gibi ama sertti sizce oglemi oluyor bu ayda oyle oldu testte silik cikmasi oyuzdenmi
Valla kuzum su albi markasna guvenemiyorum kuruma cizgiside olabilir... agrım falan var mi regl gelicek hissediyomusun
Yok canım sadece arada bir kasığıma ağrı giriyor okadarValla kuzum su albi markasna guvenemiyorum kuruma cizgiside olabilir... agrım falan var mi regl gelicek hissediyomusun
Sana yazmistim kuzum hatlar karisti sanirim evet cok benzeriz bende korunmadim hicseyle disari atma yontemi yani ayni durumumuz bakalim bizim bebes nezaman gelecek sagliklimi olacak allah buyuktur hayirlisi olsun hakkimizdaAa başkasına yazmışsın ama bizim durumumuz da çok benziyor ben de 9 buçuk yıllık evliyim 5 yaşında oğlum var Nisan'da düşük yaşadım ve evlendigimden beri doğru düzgün kesin şekilde korunmadim
Suan cok sinir oldum bezbol sopasi ile dovmek istedim esini ama neyse sakin kalacam yanlis anlama beni de neden senden bir bebegi olsun istemeyen bir kisi ile bir bebek hayalini tek kuruyorsun sanada kiziyorum bu konuda hakkin var anne olmak isteyin cok dogal birsey ama insanlar degismez canim benim bebek olunca bazen hersey iyi olacak gibi bir hisse kapiliyoruz ama yaniliyorsun daha kotu oluyor gidisat cikilmaza giriyorsun sana acik ve net birsey soyleyimmi iki yillik evlisin maddi sikintin olur planlar olur bebek ertelenir ama hicbirsey yokken istemiyorsa seni sevmiyor ihtiyacini karsilayan kadin olarak onun hayatindasin net ozur dilerim detaylari bilmiyorum yorum yaptim sadece uzuldum sevmek sevilmek kadar guzel birsey yok sadece kendi istegin dogrultusunda yasamak kadar da bencilce birsey hok esin icin dedim hak ettigin neyse dusun oyle yasa canim ufacik ask sevgi icin vazgecme kendindenÖzelimiz yok ki canım, bilmiyorum kapalı bir kutudur eşin sağolsun asla tam olarak açıklamaz hiç bir şeyi, niye istemiyor bilmiyorum2 yıllık evliyiz ben devamlı doktora gidiyorum sanki sorun bende gibi halbuki özel hayatımız yok ki çocuk olsun 2 yıldır test yapmaya bile gitmedi, sadece bugüne endeksli yaşıyor, bana evlenirken kadınlığımı yaşamak için 1 yıl yapmayız sonra düşünürüz dedi ama kadınlığımı da yaşatmıyor devamlı vücüdumu aşağılıyor beni aşağılıyor, dün güzelce giyindim bana diyor ki böyle gezme evde günah,bütün hevesim kaçtı, aile olmak kavramını idrak edemiyor, benim sırf kadınlığımı ispatlamak için doğum yapmak istediğimi söyledi,bana dün çok özgünüm ben allahtan korkan eğitimli bir insanım asla aklıma bu gelmedi ben güzel duyguları yaşamak paylaşmımız olsun istiyorum bizim yavrumuz olsun istiorum onu güzelce öğrendiğim biçimde yetiştirmek iyi insanların artmasını istiyorum şu kötü dünya da,karı koca hayatımız yok yani zaten bu testleri de aldım ki bari bugünlerde yapalım sadece ona da hayır diyor, galiba beni sevmiyor hangi kadının kocası çocuk istemez hiç böyle şey duymadım hayatında bide ailesi bana sen hasta mısın niye olmuyor çocuğunuz dedi bende en son oğlun istemiyor ona sor dedim ne diyim,
Baska marka testin varsa yarn onunla yap canımYok canım sadece arada bir kasığıma ağrı giriyor okadar
Bikaç gün geçsin kuzum olmazsa kan verecemBaska marka testin varsa yarn onunla yap canım
Kuzum ya esin zaten istemiyorsa olmaz ki onunda istemesi lazm isteyerek yapması lazm. Ne demek aşağılıyor ya sen ona güzel görünmek icin hazırlanmışsın evlilikte cinsellik çok önemli yapı taşlarından o noktada yara alırsa iliskiniz evlilik çatrdamaya başlar umarım kendi aranızda halledebilirsinizÖzelimiz yok ki canım, bilmiyorum kapalı bir kutudur eşin sağolsun asla tam olarak açıklamaz hiç bir şeyi, niye istemiyor bilmiyorum2 yıllık evliyiz ben devamlı doktora gidiyorum sanki sorun bende gibi halbuki özel hayatımız yok ki çocuk olsun 2 yıldır test yapmaya bile gitmedi, sadece bugüne endeksli yaşıyor, bana evlenirken kadınlığımı yaşamak için 1 yıl yapmayız sonra düşünürüz dedi ama kadınlığımı da yaşatmıyor devamlı vücüdumu aşağılıyor beni aşağılıyor, dün güzelce giyindim bana diyor ki böyle gezme evde günah,bütün hevesim kaçtı, aile olmak kavramını idrak edemiyor, benim sırf kadınlığımı ispatlamak için doğum yapmak istediğimi söyledi,bana dün çok özgünüm ben allahtan korkan eğitimli bir insanım asla aklıma bu gelmedi ben güzel duyguları yaşamak paylaşmımız olsun istiyorum bizim yavrumuz olsun istiorum onu güzelce öğrendiğim biçimde yetiştirmek iyi insanların artmasını istiyorum şu kötü dünya da,karı koca hayatımız yok yani zaten bu testleri de aldım ki bari bugünlerde yapalım sadece ona da hayır diyor, galiba beni sevmiyor hangi kadının kocası çocuk istemez hiç böyle şey duymadım hayatında bide ailesi bana sen hasta mısın niye olmuyor çocuğunuz dedi bende en son oğlun istemiyor ona sor dedim ne diyim,
Ya resmen beni anlatmissin. Ayni cikmazin icindeyim. 2 aydır 12-13 gün geliyor adet. En sonki adette ilk 5 gün minik cizgiler seklinde geldi kan. Adetim gibi degildi yani sonra 6.gün bayagı yogunlasti bu sefer de. 13 gun surdu adet baslangicimi da acaba yanlis mi tespit ediyorum yogundan itibaren mi saymaliyim diye supheye dustum. Eger minik belirtileri de sayarsam 13 oluyor bu sefer ovulasyon hesaplamasi karisiyor.... anlatabildim mi bilmiyorumsimdi güya yarın yumurtlama günüm ama belki de 5 gün sonra yumurtlama gunum bilmiyorum ovu testi yapmiyorum
Canım o günlerde çatlama olmuşsa tutmamış olma ihtimali fazla ama bilemedim deçatlamadan sonra mantıken en az 14 gün sonra adet olunuyor
Merhaba kizlar benim de bat 19 temmuz. Hayirlisiyla bekliyorum. Ama regl olacakmis gibi belirtim olmaya basladi. Bilemedim simdi. Bu ay ilk deneme.
Insallah canim. Nasip. Erken gebelik testi almayi dusunuyorum. Tam bi hafta var. Yapsam cikar mi kiMerhaba .. hakkinda hayirlisi olsun canim ins bebis vardir :)
Insallah canim. Nasip. Erken gebelik testi almayi dusunuyorum. Tam bi hafta var. Yapsam cikar mi ki
Inşallah canim ama anca eylülde yaparım artık hethalde. Peki canım sen kaç günde bir oluyosun adet bi de pik günün hangi gun ciktibence sende ovulasyon testlerine basla canim.. bence cok faydasi var..
Yok canim. Ovulasyonu bugune kadar hic kullanmadim. Ilk gebeligim degil ama ilkinde ne hissettigimi ne zaman hissettigimi unutmus gibiyim. Elimde normal test var. Onu yaptim. Isikta golge cizgi gibi bi sey cikti. Ama cok net bakinca anlasiliyo.cok cok silik. O da yaniltir tabi.elinde ovulasyon testi varmi istersen varsa önce ona bak ordada koyu cikiyor genelde gebelik varsa tabi kesin degil ama bir ihtimal var
Yok canim. Ovulasyonu bugune kadar hic kullanmadim. Ilk gebeligim degil ama ilkinde ne hissettigimi ne zaman hissettigimi unutmus gibiyim. Elimde normal test var. Onu yaptim. Isikta golge cizgi gibi bi sey cikti. Ama cok net bakinca anlasiliyo.cok cok silik. O da yaniltir tabi.
Bende anlamadım canım bir değişik çıktıniye böyle cikti bu test kaymismi cizgi yani
Inşallah canim ama anca eylülde yaparım artık hethalde. Peki canım sen kaç günde bir oluyosun adet bi de pik günün hangi gun cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?