Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal oldugunu nasil anliyorsunuz ben gecen ay adetim bir hafta gecti oldum et parcasi gibi cok ufak bir pihti gibi ama sertti sizce oglemi oluyor bu ayda oyle oldu testte silik cikmasi oyuzdenmi
Benim de 5 gun reglim gecikince ve test yapinca silik cikti ama sonradan deger dustu ve kanamam basladi bu sekilde kimyasal gebelik oldugunu anladim kimyasalda cok fazla kanamam olmustu pihtiliydi ve inanilmaz agrim olmustu normalde bu kadar yogun kanamam olmaz

Sana yazmistim kuzum hatlar karisti sanirim evet cok benzeriz bende korunmadim hicseyle disari atma yontemi yani ayni durumumuz bakalim bizim bebes nezaman gelecek sagliklimi olacak allah buyuktur hayirlisi olsun hakkimizda

Suan cok sinir oldum bezbol sopasi ile dovmek istedim esini ama neyse sakin kalacam yanlis anlama beni de neden senden bir bebegi olsun istemeyen bir kisi ile bir bebek hayalini tek kuruyorsun sanada kiziyorum bu konuda hakkin var anne olmak isteyin cok dogal birsey ama insanlar degismez canim benim bebek olunca bazen hersey iyi olacak gibi bir hisse kapiliyoruz ama yaniliyorsun daha kotu oluyor gidisat cikilmaza giriyorsun sana acik ve net birsey soyleyimmi iki yillik evlisin maddi sikintin olur planlar olur bebek ertelenir ama hicbirsey yokken istemiyorsa seni sevmiyor ihtiyacini karsilayan kadin olarak onun hayatindasin net ozur dilerim detaylari bilmiyorum yorum yaptim sadece uzuldum sevmek sevilmek kadar guzel birsey yok sadece kendi istegin dogrultusunda yasamak kadar da bencilce birsey hok esin icin dedim hak ettigin neyse dusun oyle yasa canim ufacik ask sevgi icin vazgecme kendinden

Kuzum ya esin zaten istemiyorsa olmaz ki onunda istemesi lazm isteyerek yapması lazm. Ne demek aşağılıyor ya sen ona güzel görünmek icin hazırlanmışsın evlilikte cinsellik çok önemli yapı taşlarından o noktada yara alırsa iliskiniz evlilik çatrdamaya başlar umarım kendi aranızda halledebilirsiniz

bence sende ovulasyon testlerine basla canim.. bence cok faydasi var..

Canım o günlerde çatlama olmuşsa tutmamış olma ihtimali fazla ama bilemedim de çatlamadan sonra mantıken en az 14 gün sonra adet olunuyor

evet ama bence bende farkli durum pkom var sonucta ve adet duzenim normal insandan farkli bende hersey heran olabilir acikcasi .. hayirlisi bakalim testi yapmaya devam ediyorum iste bugun koyulasma basladi acikacasi anlamadim

Merhaba kizlar benim de bat 19 temmuz. Hayirlisiyla bekliyorum. Ama regl olacakmis gibi belirtim olmaya basladi. Bilemedim simdi. Bu ay ilk deneme.

elinde ovulasyon testi varmi istersen varsa önce ona bak ordada koyu cikiyor genelde gebelik varsa tabi kesin degil ama bir ihtimal var
Yok canim. Ovulasyonu bugune kadar hic kullanmadim. Ilk gebeligim degil ama ilkinde ne hissettigimi ne zaman hissettigimi unutmus gibiyim. Elimde normal test var. Onu yaptim. Isikta golge cizgi gibi bi sey cikti. Ama cok net bakinca anlasiliyo.cok cok silik. O da yaniltir tabi.

atsana bir bakim bende .. ama cok iyi bir sekilde cekmelisin resmi karanlikta ve fazla isikta degil .. at belkki bizde göruruz

Inşallah canim ama anca eylülde yaparım artık hethalde. Peki canım sen kaç günde bir oluyosun adet bi de pik günün hangi gun cikti

benim degisiyor hep 24 26 29 30 gunde bir olabiliyor
daha bende ilk kez bu ay baslamistim ama okudun sanirim yazdiklarimi pik olmussada testler elime gec ulasinca göremedim ama siliklestigini gördum catlamis sanki siliklesmis coktan gibi .. baya siliklesit gunden gune bugun yaptim tekrar koyulasma var baksana sasiridm hemde 6 dkda filan cikti yani.. gece yapmistim o baya yok derecesinde birde bugunki herzamanki zamaninda yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…