- 10 Nisan 2016
- 8.863
- 12.950
- 248
- 37
Bende anlamadım canım bir değişik çıktı
Benim telefonum net cekmiyo canim. Aksam esimden cekip kendime atip oyle atabilirim. Oglum tlfumu hasat etti biraz. Hem o sira erken gebeligi de almis getirmis olursa onu da yapmis olurum ikisini bir atarim.atsana bir bakim bende .. ama cok iyi bir sekilde cekmelisin resmi karanlikta ve fazla isikta degil .. at belkki bizde göruruz
Yok canım Ovulasyon hiç kullanmadım bikaç gün daha geçmesini bekliyorumelinde ovulasyon testi filan varmi ordanda baksan bu testte birsey belli degil kafa karistirici
Yok canım Ovulasyon hiç kullanmadım bikaç gün daha geçmesini bekliyorum
Benim telefonum net cekmiyo canim. Aksam esimden cekip kendime atip oyle atabilirim. Oglum tlfumu hasat etti biraz. Hem o sira erken gebeligi de almis getirmis olursa onu da yapmis olurum ikisini bir atarim.
İnşallah kuzum aminnniyi bakalim ins bebis vardir canim ..Allah gönlune göre versin hayirlisini insaallah
Kuzum adet gününe kadar 1 yapıp 1 yapmasan öyle denediniz mi hiçcanim gecmis sayfalarda yazmistim kopyalicam sana aynen detay vermek icin :))
en 18. haziran adet oldum benim adetim pko dan dolayi uzun sure 12 gun filan ve yine ayni sebbeten dolayida ara kanamalarim olur yada kahverengi lekenlmeler.. adetim benim her ay 4 veya 5 bazende 7 gun erken gelir.. nitekim öylede oldu 10 temmuz adet olmaya basladim batimdan cok daha erken geldi ara kanama sandim ama degil baya baya adet sökulmesi.. sogan kurude buna sebeb olmus olabilir ama sonucta zaten erken adet oluyorum herseferinde.. hem 1 hafta yada bir kac gun erken gelir hemde 13 gun filan surer bu demek oluyorki ben adet biter bitmez hatta tam bitmeden yumurtluyorum demek oluyor yani ben yanliz zamanda ariyorum ovulasyonu..
ovu testleri elime gec ulastigi icin adet bitiminden baslayamamistim ama yinede adet btiminden 2 gun sonra degerlendirdim 2 gun yani 05.07 ve 06.07 bu iki gunu degerlendirdim .. 8 temmuzdada ovu testlerine basladim anca elime gecmisti cunki o teslerdede negatif oldugu icin degerlendirme olmadi zaten testlere bakarken adet oldum.. acikcasi arada ovu testlerine bakmaya devam edicem cunki adetli iken yumurtlama ihtimalim var ins degildir en azidan son gunu filandir.. sizinle yaptigim testleri paylasim bir degerlendirin benim dusuncem adet bitiminde ovulasyon olmus olma ihtimali ve zaten testlerdede giderek acilma vardi her nekadar hafif oolsa bile..hergun daha bir acildilar sanki..birde siz bakın lütfen gerçekten adetim biterken ovulasyon olmuş olabilir mi ?
duusnuyorum adetim 1 temmuzda bittiyse ve ovulasyon hemen bitiminde olustuysa ve catlamada 02 veya 03 temmuz olsa 05.07 ve 06.07 degerlendirme gunlerinde tutmus ihtimali olabilirmi suan regl olmama ragmen ??
Durum dun buydu.. gece test yaptim tuvalete gitmek isteyince sivida almamistim yapim dedim testi dahada siliklesme olmustu.. bugun 15 de yptim koyulasma baslami nerdeyse ilk yaptigim test kadar var..
Kuzum adet gününe kadar 1 yapıp 1 yapmasan öyle denediniz mi hiç
Hakkında hayırlısı olsun canım Allah aratmasın inşallahyok hic denemedim canim zaten dogru durust bir deneme de olmadi evliligim boyunca kendiliginden olacagini beklemekten oldu böyle .. ama bu testler cok iyi.. bence ben adetim biterken yumurtluyorum yada pik oluyorum biter bitmezde iliskim olursa sanirim yakalarim insaallah ... bittikten sonrada catlarsa anca zaten arka arkaya degerlendirim o gunleri.. elimde bol test var denicem hergun ilkkez hormonlarimi takp ediyorum zaten yakinda doktorada gidecegim ama önce testlere bakiyorum..
Hakkında hayırlısı olsun canım Allah aratmasın inşallah
Ya çok tatlısın türkiye beyzbol oynanmadığı halde en çok satılan şeymiş haklılar bence de benimde bazen böyle elime terlik alıp dövesim geliyor aklını başına toplasın diye yanlış anlamayın ama güzel bir kızım bunu övmek için demiyorum hee boyum 163 kilom 72 çok kilolu bir insan değilim,öğretmenim hemde herkesin saygı duyduğu bir mesleğim var onunda kendine ait ofisi harika bir işi var grafik tasarımcı yurt dışına çıkıyor yurt içinde gezer aşırı bilgilidir maddi problememizi yok ikimizde çalışıyoruz ve eşim ocak ayında kalp krizi geçirdi 35 yaşında ben o zamandan sonra istemeye başladım zaten, korunmuyordum ama üstüne düşmedim şimdi bir kaç aydır özellikle takviye alıyorum kilo verdim beslenmeme dikkat ediyorum artık tamam hazırım dedim bide kpss ye hazırlanıyorum ben kendim kötü olmayı göze aldım,ben hassas biriyim nazlıyım biraZ ama hep böyleydim hiç değişmedim ona göre ben hamilelik boyunca ona çok zorluk çıkarabilir mişim sırf birilerine özendiğim için kadınlığımı doğurganlığımı ispat etmek için istiyormuşum çocuk, bu sözleri çok incitti beni çok yoğunmuş iş yetiştirmesi lazımmış okey anlıyorum ama beni de ihmal edemez ben çocuk istiyorken asıl benim kadınlık gururum ortada, çok fazla konu var ama ana hatları böyle, bugün geş konuşalım dedim karar ver 28 yaşındayım biyolojik olarak istesem de olmayacak belki en aIndan istemiyorsan söyle bende ona göre hareket edeyim akşam geldiğinde konuştuktan sonra anlatırım inşallah,Suan cok sinir oldum bezbol sopasi ile dovmek istedim esini ama neyse sakin kalacam yanlis anlama beni de neden senden bir bebegi olsun istemeyen bir kisi ile bir bebek hayalini tek kuruyorsun sanada kiziyorum bu konuda hakkin var anne olmak isteyin cok dogal birsey ama insanlar degismez canim benim bebek olunca bazen hersey iyi olacak gibi bir hisse kapiliyoruz ama yaniliyorsun daha kotu oluyor gidisat cikilmaza giriyorsun sana acik ve net birsey soyleyimmi iki yillik evlisin maddi sikintin olur planlar olur bebek ertelenir ama hicbirsey yokken istemiyorsa seni sevmiyor ihtiyacini karsilayan kadin olarak onun hayatindasin net ozur dilerim detaylari bilmiyorum yorum yaptim sadece uzuldum sevmek sevilmek kadar guzel birsey yok sadece kendi istegin dogrultusunda yasamak kadar da bencilce birsey hok esin icin dedim hak ettigin neyse dusun oyle yasa canim ufacik ask sevgi icin vazgecme kendinden
Canım bence de sen eşinle sorunlarını çözene kadar çocuk düşünme. Çünkü bu durumlar ister istemez seni strese sokar. Doğana kadar da doğduktan sonra da bu stres çocuğu etkiler.Özelimiz yok ki canım, bilmiyorum kapalı bir kutudur eşin sağolsun asla tam olarak açıklamaz hiç bir şeyi, niye istemiyor bilmiyorum2 yıllık evliyiz ben devamlı doktora gidiyorum sanki sorun bende gibi halbuki özel hayatımız yok ki çocuk olsun 2 yıldır test yapmaya bile gitmedi, sadece bugüne endeksli yaşıyor, bana evlenirken kadınlığımı yaşamak için 1 yıl yapmayız sonra düşünürüz dedi ama kadınlığımı da yaşatmıyor devamlı vücüdumu aşağılıyor beni aşağılıyor, dün güzelce giyindim bana diyor ki böyle gezme evde günah,bütün hevesim kaçtı, aile olmak kavramını idrak edemiyor, benim sırf kadınlığımı ispatlamak için doğum yapmak istediğimi söyledi,bana dün çok özgünüm ben allahtan korkan eğitimli bir insanım asla aklıma bu gelmedi ben güzel duyguları yaşamak paylaşmımız olsun istiyorum bizim yavrumuz olsun istiorum onu güzelce öğrendiğim biçimde yetiştirmek iyi insanların artmasını istiyorum şu kötü dünya da,karı koca hayatımız yok yani zaten bu testleri de aldım ki bari bugünlerde yapalım sadece ona da hayır diyor, galiba beni sevmiyor hangi kadının kocası çocuk istemez hiç böyle şey duymadım hayatında bide ailesi bana sen hasta mısın niye olmuyor çocuğunuz dedi bende en son oğlun istemiyor ona sor dedim ne diyim,
Evet kuzum ama anlamıyor ne yazık ki, ya gerçekten ben daha napabilirim bilmiyorum, çok güleryüzlü bir insanımdır, o çok sinirli hep alttan alıyorum ,her isteğini koşulsuz yapıyorum sabahları erkenden kalkıp onu işe kahvaltıyla yollıyorum elbiselerini hep ben yıkarım ütülerim her gün çeşit çeşit yemek yaparım aynı yemeği bile yedirmem, hiç kafe kafe gezmem evde oturup onun gelmesini beklerim, o kendine başına tatil gider arkadaşlarlıyla sık sık görüşür bir şey demem, ailesi hiç bir zaman bize maddi manevi destek vermediği halde saygısızlık etmem,her zaman temiz düzgü gezerim ev her zaman temizdir, hiç tembel bir insan değilim, daha napabilirim bilmiyorum, yani çevremde benim gibi olan insanlar genelde bakıyorum 20 yıllık falan evli ancak ama ben daha 2 yıldır tük bu imkanları sağladım ona öğretmenim ben aman kocama birde ütü mü yapıcam demedim kendim istediğim için onu sevdiğim için onu rahat ettirmeye çalıştım hep,öyle ki kendim çalışmama rağmen ona hiç iş yaptırmam yormam onu, sırf zaten onu yormayım diye yumurtlama günlerinde yapalım sadece dedim ama bu ay istemiyor gbi davrandı yumurtlama günüm olabilir dediğim halde gitti,bide üstüne bana sen kadınlığını ispatlamaya çalşııyorsun dediği için artık çok kızgınım ona,neden istemiyor onu bile bilmiyorum o kadar içe dönük ki, ben evlenirken sormuştum bide çocuk isityorum ben bak diye oda tabi bende istiyorum zamanı gelince dedi ama benim hamile kalmamın onun için kaos olacağını düşünüyor beni de buna inandırdı hatta diyorum kesin çok korkunç bir hamilelik geçiricem 100 kilo olucam , benim sevgimi saygımı sarsıyor, aile olma isteiğimi baltalıyor, iki kişiyle de aile olunuyor evet ama elimizde imkan varken neden olmasın neden bu güzel duyguları yaşamayalım bizim yavrumuz olmasın,Kuzum ya esin zaten istemiyorsa olmaz ki onunda istemesi lazm isteyerek yapması lazm. Ne demek aşağılıyor ya sen ona güzel görünmek icin hazırlanmışsın evlilikte cinsellik çok önemli yapı taşlarından o noktada yara alırsa iliskiniz evlilik çatrdamaya başlar umarım kendi aranızda halledebilirsiniz
İnşallah halledebiliriz bugün konuşacağız,Kuzum ya esin zaten istemiyorsa olmaz ki onunda istemesi lazm isteyerek yapması lazm. Ne demek aşağılıyor ya sen ona güzel görünmek icin hazırlanmışsın evlilikte cinsellik çok önemli yapı taşlarından o noktada yara alırsa iliskiniz evlilik çatrdamaya başlar umarım kendi aranızda halledebilirsiniz
Ya çok tatlısın türkiye beyzbol oynanmadığı halde en çok satılan şeymiş haklılar bence de benimde bazen böyle elime terlik alıp dövesim geliyor aklını başına toplasın diye yanlış anlamayın ama güzel bir kızım bunu övmek için demiyorum hee boyum 163 kilom 72 çok kilolu bir insan değilim,öğretmenim hemde herkesin saygı duyduğu bir mesleğim var onunda kendine ait ofisi harika bir işi var grafik tasarımcı yurt dışına çıkıyor yurt içinde gezer aşırı bilgilidir maddi problememizi yok ikimizde çalışıyoruz ve eşim ocak ayında kalp krizi geçirdi 35 yaşında ben o zamandan sonra istemeye başladım zaten, korunmuyordum ama üstüne düşmedim şimdi bir kaç aydır özellikle takviye alıyorum kilo verdim beslenmeme dikkat ediyorum artık tamam hazırım dedim bide kpss ye hazırlanıyorum ben kendim kötü olmayı göze aldım,ben hassas biriyim nazlıyım biraZ ama hep böyleydim hiç değişmedim ona göre ben hamilelik boyunca ona çok zorluk çıkarabilir mişim sırf birilerine özendiğim için kadınlığımı doğurganlığımı ispat etmek için istiyormuşum çocuk, bu sözleri çok incitti beni çok yoğunmuş iş yetiştirmesi lazımmış okey anlıyorum ama beni de ihmal edemez ben çocuk istiyorken asıl benim kadınlık gururum ortada, çok fazla konu var ama ana hatları böyle, bugün geş konuşalım dedim karar ver 28 yaşındayım biyolojik olarak istesem de olmayacak belki en aIndan istemiyorsan söyle bende ona göre hareket edeyim akşam geldiğinde konuştuktan sonra anlatırım inşallah,
[/QQUO cok gecmis olsun benden bir yas buyukmus cok genc yasdada kalp krizleri cogaldi rabbim korusun insallah aranizdaki problemi halledersiniz ama bebek olayini oda en az senin kadar istemeli ilerde sorun oldugunda en azindan seni suclar gibi sen istedinde yaptik derse oda yikici olur cocuk icinde uzucu bir durum ozgurlugune duskun biri sanirim esin fazla evliligemi adapte olamadi korkularimi var kendi sagligi acisinda endiselerimi var bunlari halletmeniz lazim
O kadar dort dortluk davranmissin ki hatta biraz abartıya kaçmışsın yani yaptklarını yapmayan esinden olaganustu karşılık alan bir suru kadın var bunu yapmadgi icin degil esini sevdigi icin o yapılmayanlar göze gelmiyor.. ama sen her istegini önune sermissin kendinden çok ama çok vermissin hep alttan aldgn icin altta kalmaya alıstrmış seni simdide bebek istemedgi icin seninde yine alttan alip onun kararına uymayı bekliyor... simdi anlasamama nedeniniz tamamen bundan dolayı sen onun dayatmasına uymak istemiyorsun ki haklısın bu onun tek basına verebilecegi karar degil ama sana sebeplerini mantklı sekilde açıklarsa sende onun korktugu gibi olmayacagını ona idrak ettirebilmeyi başarırsan bu sorunu çozebilirsiniz diye düşünüyorum.. meslektaşımsın sana istemedgin birseyi dayatmasına izin verme o kadar okuduk kendi özgür kararlarımızi alabiliriz ve bir kadın olarak sadece onun yemegi utusu gibi ihtiyaclarını karşılamakla sorumlu olmadigimizi en iyi biz biliriz ne demek ovulasyon gunune denk getriyorum baska zaman istemiyor onunda sana sorumlulukları var kadın olarak bunu ondan istemeye hakkın var.. eger kendi icinizde çozemezseniz evlilik terapistine gitmeye ikna et henüz 2 yıllık evlisiniz herseyin cok ama cok başindasinz boyle devam ettireyim deme sakın cözüme kavusturun biran evvelEvet kuzum ama anlamıyor ne yazık ki, ya gerçekten ben daha napabilirim bilmiyorum, çok güleryüzlü bir insanımdır, o çok sinirli hep alttan alıyorum ,her isteğini koşulsuz yapıyorum sabahları erkenden kalkıp onu işe kahvaltıyla yollıyorum elbiselerini hep ben yıkarım ütülerim her gün çeşit çeşit yemek yaparım aynı yemeği bile yedirmem, hiç kafe kafe gezmem evde oturup onun gelmesini beklerim, o kendine başına tatil gider arkadaşlarlıyla sık sık görüşür bir şey demem, ailesi hiç bir zaman bize maddi manevi destek vermediği halde saygısızlık etmem,her zaman temiz düzgü gezerim ev her zaman temizdir, hiç tembel bir insan değilim, daha napabilirim bilmiyorum, yani çevremde benim gibi olan insanlar genelde bakıyorum 20 yıllık falan evli ancak ama ben daha 2 yıldır tük bu imkanları sağladım ona öğretmenim ben aman kocama birde ütü mü yapıcam demedim kendim istediğim için onu sevdiğim için onu rahat ettirmeye çalıştım hep,öyle ki kendim çalışmama rağmen ona hiç iş yaptırmam yormam onu, sırf zaten onu yormayım diye yumurtlama günlerinde yapalım sadece dedim ama bu ay istemiyor gbi davrandı yumurtlama günüm olabilir dediğim halde gitti,bide üstüne bana sen kadınlığını ispatlamaya çalşııyorsun dediği için artık çok kızgınım ona,neden istemiyor onu bile bilmiyorum o kadar içe dönük ki, ben evlenirken sormuştum bide çocuk isityorum ben bak diye oda tabi bende istiyorum zamanı gelince dedi ama benim hamile kalmamın onun için kaos olacağını düşünüyor beni de buna inandırdı hatta diyorum kesin çok korkunç bir hamilelik geçiricem 100 kilo olucam , benim sevgimi saygımı sarsıyor, aile olma isteiğimi baltalıyor, iki kişiyle de aile olunuyor evet ama elimizde imkan varken neden olmasın neden bu güzel duyguları yaşamayalım bizim yavrumuz olmasın,
O kadar dort dortluk davranmissin ki hatta biraz abartıya kaçmışsın yani yaptklarını yapmayan esinden olaganustu karşılık alan bir suru kadın var bunu yapmadgi icin degil esini sevdigi icin o yapılmayanlar göze gelmiyor.. ama sen her istegini önune sermissin kendinden çok ama çok vermissin hep alttan aldgn icin altta kalmaya alıstrmış seni simdide bebek istemedgi icin seninde yine alttan alip onun kararına uymayı bekliyor... simdi anlasamama nedeniniz tamamen bundan dolayı sen onun dayatmasına uymak istemiyorsun ki haklısın bu onun tek basına verebilecegi karar degil ama sana sebeplerini mantklı sekilde açıklarsa sende onun korktugu gibi olmayacagını ona idrak ettirebilmeyi başarırsan bu sorunu çozebilirsiniz diye düşünüyorum.. meslektaşımsın sana istemedgin birseyi dayatmasına izin verme o kadar okuduk kendi özgür kararlarımızi alabiliriz ve bir kadın olarak sadece onun yemegi utusu gibi ihtiyaclarını karşılamakla sorumlu olmadigimizi en iyi biz biliriz ne demek ovulasyon gunune denk getriyorum baska zaman istemiyor onunda sana sorumlulukları var kadın olarak bunu ondan istemeye hakkın var.. eger kendi icinizde çozemezseniz evlilik terapistine gitmeye ikna et henüz 2 yıllık evlisiniz herseyin cok ama cok başindasinz boyle devam ettireyim deme sakın cözüme kavusturun biran evvel
Allah bu masıl bir eş kuzum beni yanlış anlama acaba birirleri mi dolduruyor acaba eşini? Ailesiyle aran nasılÖzelimiz yok ki canım, bilmiyorum kapalı bir kutudur eşin sağolsun asla tam olarak açıklamaz hiç bir şeyi, niye istemiyor bilmiyorum2 yıllık evliyiz ben devamlı doktora gidiyorum sanki sorun bende gibi halbuki özel hayatımız yok ki çocuk olsun 2 yıldır test yapmaya bile gitmedi, sadece bugüne endeksli yaşıyor, bana evlenirken kadınlığımı yaşamak için 1 yıl yapmayız sonra düşünürüz dedi ama kadınlığımı da yaşatmıyor devamlı vücüdumu aşağılıyor beni aşağılıyor, dün güzelce giyindim bana diyor ki böyle gezme evde günah,bütün hevesim kaçtı, aile olmak kavramını idrak edemiyor, benim sırf kadınlığımı ispatlamak için doğum yapmak istediğimi söyledi,bana dün çok özgünüm ben allahtan korkan eğitimli bir insanım asla aklıma bu gelmedi ben güzel duyguları yaşamak paylaşmımız olsun istiyorum bizim yavrumuz olsun istiorum onu güzelce öğrendiğim biçimde yetiştirmek iyi insanların artmasını istiyorum şu kötü dünya da,karı koca hayatımız yok yani zaten bu testleri de aldım ki bari bugünlerde yapalım sadece ona da hayır diyor, galiba beni sevmiyor hangi kadının kocası çocuk istemez hiç böyle şey duymadım hayatında bide ailesi bana sen hasta mısın niye olmuyor çocuğunuz dedi bende en son oğlun istemiyor ona sor dedim ne diyim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?