Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
belki daha yeni basliyordur yumurtlaman? ay ben pek anlamiyorum ya daha hiç yapmadim ovu

Ne kadar haklısın doğru ben sevdiğim için kendim isteidğim şeyleri yapıyprum onunda böyle düşünmesi lazım bu konuda en azından, ben özel hayatı geçtim hadi, bebek için en azından,evet okudum kendimi geliştirdim ama kendimizi geliştrimemeiz karşımızdakinin idrakı kadar sadece, kendini haklı gördüğü için sorun oluyor sonunda, zaten ne zaman çocuk istemeye başladım o zaman oldu bu sorunlar bir insan karısından ne den çocuk istemez aklım almıyor gerçekten tüm imkanlarımız da var benim atanmamı bahane ediyor ne alakaysa, ben uğraşalım dedikçe oda kendiliğinden olur çok takıyorsun diyor bana, zaten doktor bana testleri söyledi yap gel bunları yoksa hiç br şeye başlayamayız ne olduğunu bilmiyoruz haklı olarak pko görünümünde var çocuk olur ama uğraştırır seni dedi, bunu söyledim bugün diyor ki sen bana böyle bir şey demedin,yemekten sonra konuşacağız, inşallah anlar beni yoksa dediğin gibi bir yardım almakta fayda var,

Allah bu masıl bir eş kuzum beni yanlış anlama acaba birirleri mi dolduruyor acaba eşini? Ailesiyle aran nasıl
Bilmiyorum kimse doldurmuyor diyor ama nende bazen böyle düşünüyorum ama o kadar ilginç ki eşim kimseyi dinlemez anne babasını bile, sadece görümcemle çok özelini paylaşır ama oda çocuk olmasından yana, sanmam böyle bir şey desin,arkadaşı var bir tane biraz garip birisi devamlı evliliği kötülüyor eşimi pazar günleri bile dışarı çağırıyordu sonra ben tavrımı gösterdim artık yapmıyor ama görüştüklerinde ne oluyor bilemem,hala görüşüyor,çocukları çok seven birisi kızkardeşimin kızlarını çok seviyor kendi yeğenleri var iki tane kız onları da çok seviyor, hatta evlendiğimizde ilk kızımız olsun diyordu ama ne zamanki ben tam olarak çocuk istedim o zaman her şey değişti,bide ona hayret ediyorum beni sevmiyor o zaman bu adam benden çocuk istemediğine göre bir sürü vesvese alıyor neni

Insallah canım sakince konusarak halledersiniz acık acık konus derdini iyice anlat

Normaldi canım hatta her ay hafif bir enfeksiyon gibi olurdu ovulasyon yaptığım için anliyorum bu ay olmadı çok sukur
Benım de 1 hafta var cnm, çok afedersin çişim cok gelmıs gıbı hıssedıyorum, gidiyorum az.. Acaba enfeksiyon mu oldum ki, koku akıntı vs yok

Sıcaklardan da olabılır belkı, ama hamıle olunca boyle mı olur ki merak ettım dogrusu
Hamileligin ilk haflarari deniyor ama en az bir bucuk aylik olmayinca baslamiyor buda reglinin iki hafta gecmesi gerekir canim ben ramazan dan beri zor tutuyor her yarim saatte lavobaya kosuyordum bu ay yok hicbirsey galiba ayaklari usutmekten oluyor sicak diye cibil cibil geziyoruz

Sıcaklardan da olabılır belkı, ama hamıle olunca boyle mı olur ki merak ettım dogrusu
Canım herkesin hamileliği hatta aynı kadının her hamileliği farklı oluyor ama benim adete yakın sürekli hafif bir enfeksiyon oluyordu belki seninde vardır ovu testi için kaba yapınca içinde beyaz parçalar uçuşuyordu. İnşallah bebektir canım adet sancısı gibi sancı oldu mu yumurtlamanın 7 8. Günleri

Anladım bebeğim, o zaman benımkı Baska sebepten, cunku daha 1 hafta gectı yumurtlama uzerinden

Yok canm su an 1.haftası tam, sadece bu idrar sıkısıklıgı oluyor gidiyorum yok bişey

Valla canım hiç beklemedigin bir günde tutuveriyor tutmuş olabilir. Ama sanki burdan da bakıyorum benim de öyle oldu oglumda da öyle yapmıştık iki günde bir olunca daha iyi oluyor sanki. Oğlumda ovu. Testi falan bilmiyordum iki günde bir değerlendiriyorum bence siz de bir de öyle deneyin. İnşallah denemenizde Gerek kalmazda

Hayırlısı be datlum.. kısmetse zaten olur amaan hiç kafami yoramicam vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…