Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence kuzum bi güzelce konuşun ciddi anlamda sor nedenini neden diye sen istiyordun ne değişti de bilmek istiyorum de ben tek başıma çabalıyorum yoruldum de bakalım ne dicek tabi sertce değil sakince kuzum konuyu kapattırırsa var birşey demektir ben böyle şeylere inanırım bi yasin falan okuttur kuzum kendi evinizde bunlar benim fikrim kuzu

Yok canım ben aşırı bel ağrısı çektim ve akıntım dışında başka bir belirtim de olmadı ama hamileligimi öğrendikten bir müddet sonra tabi aşırı uykularım oldu koku hassasiyet i mide bulantısı ekşimesi oldu ama öğrenmeden önce en belirgin özelliğim bel ağrısından duramamam olmustu yumurtlamanın üzerinden 9. Gün geçtikten sonra başlamıştı ve anlam veremeyio buradaki arkadaşlarda sormuştum

Canım tebrikler inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olur

Nasılsın canım ne yapıyorsun uzunnhi ara giremedim buraya gelen giden eksik olmadı
Batı bekliyorum kuzum normalde 10 temmuzdu ama gelmedi geçen ay da 2 gün gecikmişti ama sonra gelmişti işte test yaptım , bat günü aşırı bir bulantım vardı ondan sondaki günler sabah akşam afedersin ama kustum hep bugün bir bulantım falan yok şükür sen napıyorsun nasıl gidiyor hamilelik Hannereyyan

Son düzenleme:
Hannereyyan kafam dağılsın diye evi baştan aşağı temizlemek istiyorum ama biryandan da korkuyorum Evi temizlemeye dalınca kendi çok kaptırıyorum ya bebek varsa diye

Sağlıkla gelsin bebişin inşallah canım .. bizim içinde dua et hamişlerin duası tutarmış

ovulasyon testi yaptım kuzum bn
ANLADIM CANIM BEN HİÇ YAPMADIM ONDAN KASIM 2019 DAN BERİ KORUNMUYORUZ AMA BU SEFER KASIKLARIM ÇOK AĞRIDI BİRDE DEDİĞİNİZ GİBİ UZAYAN ŞEFFAF BİR AKINTI VAR GEÇENDE SARI AKINTI GELMİŞTİ VE İLİŞKİDE AĞRIM OLUYORDU DEDİM ENFEKSİYONMU VAR YİNE ÇOK KORKTUM AMA ŞUAN ONLAR YOK ŞEFFAF GELİYOR VE ÇOK SICAK GELİYOR BANA ALEV ÇIKIYO VÜCUDUMDAN İNŞALLAH BU AY HAMİLE KALIRIM

Günaydın kızlar. Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test doğru sonuç vermeye başlar acaba? Ben ayın 1inde çatlatma iğnesi oldum doktor cumartesiye direk kan testi yapalım dedi ama o zamana kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum.

14 gün sonra doğru sonuç çıkıyor die biliyorum ben

Bende iyiyim canım çok şükür iyi gidiyor mide eksimelerim geçmedi daha ama elhamdülillah rabbim sziede nasip etsin tez zamanda

Hannereyyan kafam dağılsın diye evi baştan aşağı temizlemek istiyorum ama biryandan da korkuyorum Evi temizlemeye dalınca kendi çok kaptırıyorum ya bebek varsa diye
Ben sana bir şey soyleyimmi eğer senin nasibinde bir evlat varsa ve karnindaysa eğer Allah da bu bebeğin doğmasını istiyorsa sen ne yaparsan yap hiç bir şey olmaz ama eğer Allah bu bebeğin doğmasını daha istemiyorsa yapacağın ufacık bir şey varsa da kaybetmeme neden olur sen tevekkül et Rabbime bırak rabbim varsa korusun bebisini yapacagin temizliğini ona göre hareket ederek yap kendini kontrol et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…