Amin inşallah canımBende iyiyim canım çok şükür iyi gidiyor mide eksimelerim geçmedi daha ama elhamdülillah rabbim sziede nasip etsin tez zamanda❤
Tamam canım doğru söylüyorsunBen sana bir şey soyleyimmi eğer senin nasibinde bir evlat varsa ve karnindaysa eğer Allah da bu bebeğin doğmasını istiyorsa sen ne yaparsan yap hiç bir şey olmaz ama eğer Allah bu bebeğin doğmasını daha istemiyorsa yapacağın ufacık bir şey varsa da kaybetmeme neden olur sen tevekkül et Rabbime bırak rabbim varsa korusun bebisini yapacagin temizliğini ona göre hareket ederek yap kendini kontrol et canım
Sanırım hamileydin değilmi değer artışına baktırdınmı? Hamilelikte adet dönmelerinde ağrı olabiliyor. Ama kimyasal gibi durumlarda da adet olacağın için ağrı olabilir. İnşallah sağlıkla ilerlerKizlar yaa adet günüm yarın adet sancısı gibi sancı başladı bugünden aslında olur böyle sancı biliyorum ama korkuyorum da
Kanı ne zaman vermiştin canım istersen tekrar baktır için rahat etsin, adet ağrısı gibi ağrı olabiliyor daha adet günün gecmemisti degil mi?Kizlar yaa adet günüm yarın adet sancısı gibi sancı başladı bugünden aslında olur böyle sancı biliyorum ama korkuyorum da
Strese sokma canım kendini sağlıkla ilerleyecek inşallahKizlar yaa adet günüm yarın adet sancısı gibi sancı başladı bugünden aslında olur böyle sancı biliyorum ama korkuyorum da
Kuzu o sancı bende 5. Haftaya kadar olmuştu nerdeyse. Hiç korkmaKizlar yaa adet günüm yarın adet sancısı gibi sancı başladı bugünden aslında olur böyle sancı biliyorum ama korkuyorum da
Daha baktirmadim canım akşamüstü gidecegim. İnşallah canım yaa insallahSanırım hamileydin değilmi değer artışına baktırdınmı? Hamilelikte adet dönmelerinde ağrı olabiliyor. Ama kimyasal gibi durumlarda da adet olacağın için ağrı olabilir. İnşallah sağlıkla ilerler
Bugün gidip test yaptırsam mi yaptirmasam mi ne bileyim valla hamile kalınca bitmiyor ki kendime diyorum kötüyü çağırma iyi olacak diye ama tam da atamıyorum icimdenKuzu o sancı bende 5. Haftaya kadar olmuştu nerdeyse. Hiç korkma
Kizlar yaa adet günüm yarın adet sancısı gibi sancı başladı bugünden aslında olur böyle sancı biliyorum ama korkuyorum da
Bugunden bakabilrsin 12 13. Gun de betanın etkisi gecmis olur 14 de tam.netlesirGünaydın kızlar. Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test doğru sonuç vermeye başlar acaba? Ben ayın 1inde çatlatma iğnesi oldum doktor cumartesiye direk kan testi yapalım dedi ama o zamana kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum.
Stres yapma bebeğin seninledir ve seni mutlu hissetmek isterDaha baktirmadim canım akşamüstü gidecegim. İnşallah canım yaa insallah
Sakin ol canım normal diyorlar adet sancısı gibi sanclanma agrı yasaniyormusKizlar yaa adet günüm yarın adet sancısı gibi sancı başladı bugünden aslında olur böyle sancı biliyorum ama korkuyorum da
Baktım bugün negatif ama umarım erkendir diye negatiftir. İğne ayın 1inde fakat iğneden 36 saat sonra ilk ilişki oldu yani 3ünde. 10 gün olmuş oluyor.Bugunden bakabilrsin 12 13. Gun de betanın etkisi gecmis olur 14 de tam.netlesir
Daha erken o zmn en azndan betanin etkisi gecmis onu gormus oldun bat ne zamanBaktım bugün negatif ama umarım erkendir diye negatiftir. İğne ayın 1inde fakat iğneden 36 saat sonra ilk ilişki oldu yani 3ünde. 10 gün olmuş oluyor.
Bat takvime göre 18i. İnşallah erken olduğu için çıkmamıştır. Çok yoruldum artık negatifi görmekten. 18i evlenme yıldönümümüz. Umarım hediye gibi olur. İlk 3 ay korunduk sırf doğum tatile denk gelmesin izinler boşa gitmesin diye çok pişmanım şimdi. Öyle isteyince olmuyormuş zaten.Daha erken o zmn en azndan betanin etkisi gecmis onu gormus oldun bat ne zaman
Yaa insallah çok güzel bir yıl dönümü hediyesi olmuş olurBat takvime göre 18i. İnşallah erken olduğu için çıkmamıştır. Çok yoruldum artık negatifi görmekten. 18i evlenme yıldönümümüz. Umarım hediye gibi olur. İlk 3 ay korunduk sırf doğum tatile denk gelmesin izinler boşa gitmesin diye çok pişmanım şimdi. Öyle isteyince olmuyormuş zaten.
Çok teşekkür ederim canim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Olanlara da sağlıcakla hayırla kucağına almayı nasip etsinCanım tebrikler inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olur
İnşallah senin de en kısa zamanda olur canım.Yaa insallah çok güzel bir yıl dönümü hediyesi olmuş olurne yazık ki oyle kolay olmuyormus biz 4 yıl korunduk simdi de olsun diye ugrasiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?