Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım doğru söylüyorsun

Kizlar yaa adet günüm yarın adet sancısı gibi sancı başladı bugünden aslında olur böyle sancı biliyorum ama korkuyorum da
Sanırım hamileydin değilmi değer artışına baktırdınmı? Hamilelikte adet dönmelerinde ağrı olabiliyor. Ama kimyasal gibi durumlarda da adet olacağın için ağrı olabilir. İnşallah sağlıkla ilerler

Kizlar yaa adet günüm yarın adet sancısı gibi sancı başladı bugünden aslında olur böyle sancı biliyorum ama korkuyorum da
Kanı ne zaman vermiştin canım istersen tekrar baktır için rahat etsin, adet ağrısı gibi ağrı olabiliyor daha adet günün gecmemisti degil mi?

Daha baktirmadim canım akşamüstü gidecegim. İnşallah canım yaa insallah

Kuzu o sancı bende 5. Haftaya kadar olmuştu nerdeyse. Hiç korkma
Bugün gidip test yaptırsam mi yaptirmasam mi ne bileyim valla hamile kalınca bitmiyor ki kendime diyorum kötüyü çağırma iyi olacak diye ama tam da atamıyorum icimden

Korkma canım sonuçta bebiş yerleşiyor kendine yer yapıyor tabi ağrıların olur bunlar normal şeyler. İyi olacak herşey kötü düşünme

Bugunden bakabilrsin 12 13. Gun de betanın etkisi gecmis olur 14 de tam.netlesir

Sakin ol canım normal diyorlar adet sancısı gibi sanclanma agrı yasaniyormus

Bugunden bakabilrsin 12 13. Gun de betanın etkisi gecmis olur 14 de tam.netlesir
Baktım bugün negatif ama umarım erkendir diye negatiftir. İğne ayın 1inde fakat iğneden 36 saat sonra ilk ilişki oldu yani 3ünde. 10 gün olmuş oluyor.

Baktım bugün negatif ama umarım erkendir diye negatiftir. İğne ayın 1inde fakat iğneden 36 saat sonra ilk ilişki oldu yani 3ünde. 10 gün olmuş oluyor.
Daha erken o zmn en azndan betanin etkisi gecmis onu gormus oldun bat ne zaman

Daha erken o zmn en azndan betanin etkisi gecmis onu gormus oldun bat ne zaman
Bat takvime göre 18i. İnşallah erken olduğu için çıkmamıştır. Çok yoruldum artık negatifi görmekten. 18i evlenme yıldönümümüz. Umarım hediye gibi olur. İlk 3 ay korunduk sırf doğum tatile denk gelmesin izinler boşa gitmesin diye çok pişmanım şimdi. Öyle isteyince olmuyormuş zaten.

Yaa insallah çok güzel bir yıl dönümü hediyesi olmuş olur ne yazık ki oyle kolay olmuyormus biz 4 yıl korunduk simdi de olsun diye ugrasiyoruz

Yaa insallah çok güzel bir yıl dönümü hediyesi olmuş olur ne yazık ki oyle kolay olmuyormus biz 4 yıl korunduk simdi de olsun diye ugrasiyoruz
İnşallah senin de en kısa zamanda olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…