O kadar haklısın ki biz de 2 yıl korunduk aslında ben istiyordum ama hem kayınvalidem hem annem sakın iki sene olmadan olmasın çocuk dediler hepBat takvime göre 18i. İnşallah erken olduğu için çıkmamıştır. Çok yoruldum artık negatifi görmekten. 18i evlenme yıldönümümüz. Umarım hediye gibi olur. İlk 3 ay korunduk sırf doğum tatile denk gelmesin izinler boşa gitmesin diye çok pişmanım şimdi. Öyle isteyince olmuyormuş zaten.
Amin insallah canımİnşallah senin de en kısa zamanda olur canım.
Kuzum sana yazdım görmedinYaa insallah çok güzel bir yıl dönümü hediyesi olmuş olurne yazık ki oyle kolay olmuyormus biz 4 yıl korunduk simdi de olsun diye ugrasiyoruz
Onlarda hemen olacak gibi düşündüler herhalde. Ama işte malesef hayat bizim planlarımıza göre ilerlemiyor malesefO kadar haklısın ki biz de 2 yıl korunduk aslında ben istiyordum ama hem kayınvalidem hem annem sakın iki sene olmadan olmasın çocuk dediler hep
Yaa birsuru yorum geldi görmemism kuzum doktor kontrolüm yarınKuzum sana yazdım görmedinne zaman gitçeksin doktora
Aynen canım öyle düşündüler, hatta annem diyor ki asla aklıma gelmezdi böyle bir şey olacağı.Onlarda hemen olacak gibi düşündüler herhalde. Ama işte malesef hayat bizim planlarımıza göre ilerlemiyor malesefKeşke istediğimiz zaman olsa ama vardır hayırlı bir zaman. İnşallah en kısa zamanda olur senin de canm.
Oo hadi bakalım inşallah minnoş yumurtalar güzelce büyümüştürYaa birsuru yorum geldi görmemism kuzum doktor kontrolüm yarın
Amin insallah kuzumOo hadi bakalım inşallah minnoş yumurtalar güzelce büyümüştür
İnşallah canımAynen canım öyle düşündüler, hatta annem diyor ki asla aklıma gelmezdi böyle bir şey olacağı.
Allahım artık zorlanıyorum dayanamıyorum en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat gönder bana diye dua ediyorum artık
İnşallah senin de vardır da iki gün sonra çıkar canım ❤
Olmamıs henuz 3 4 güne pik olur gibi döngünun uzunlugu nedirOvu testlerim sizce daha yum olmamismi
Günaydın
Hemen ne duruyorsun asla duramazdımKızlar sizce nezaman kan vermeye gidim?
Sonucun negatif çıkmasından korkuyorumHemen ne duruyorsun asla duramazdım
28 ama olmadı daha ya anlamadım testlerdemi sorun var acaba laboquickOlmamıs henuz 3 4 güne pik olur gibi döngünun uzunlugu nedir
Sonucun negatif çıkmasından korkuyorum
Sen 2 günde bir kan veriyomusunBugün gidip test yaptırsam mi yaptirmasam mi ne bileyim valla hamile kalınca bitmiyor ki kendime diyorum kötüyü çağırma iyi olacak diye ama tam da atamıyorum icimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?