Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar haklısın ki biz de 2 yıl korunduk aslında ben istiyordum ama hem kayınvalidem hem annem sakın iki sene olmadan olmasın çocuk dediler hep

O kadar haklısın ki biz de 2 yıl korunduk aslında ben istiyordum ama hem kayınvalidem hem annem sakın iki sene olmadan olmasın çocuk dediler hep
Onlarda hemen olacak gibi düşündüler herhalde. Ama işte malesef hayat bizim planlarımıza göre ilerlemiyor malesef Keşke istediğimiz zaman olsa ama vardır hayırlı bir zaman. İnşallah en kısa zamanda olur senin de canm.

Aynen canım öyle düşündüler, hatta annem diyor ki asla aklıma gelmezdi böyle bir şey olacağı.
Allahım artık zorlanıyorum dayanamıyorum en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat gönder bana diye dua ediyorum artık
İnşallah senin de vardır da iki gün sonra çıkar canım

Ovu testlerim sizce daha yum olmamismi

Eklentiler

• 20200713_145020.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 41
İnşallah canım

Eklentiler

• 20200713_145020.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 43
kizlar hazir bursaisniz birsey sorucamm.. az önce ovu testi yapmak icin tualete gitigimde unuttum kaba yapmayi ilk birkac damlasi gitti tualete durdurdum ama yarida yani kafa iste.. neyse kabin cok dibinde anca oldu ordan test yaptim sizce testi etkilermi yaa.. ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…