Insallah çıkmayacakSonucun negatif çıkmasından korkuyorum
bence yok cunki yavas yavas ilerliyor iste hormonlarin ayni testi bende ilk kez kullaniyorum ..bende bile yavas yavas cikmaya basladi koyulasma cooook silikti hemde yok gibi28 ama olmadı daha ya anlamadım testlerdemi sorun var acaba laboquick
Yarın sağlık ocağına gideceğim ozamanInsallah çıkmayacakHadi müjdeli haberini bekliyorum ❤
Bence olur ya benim de bazen öyle oluyorkizlar hazir bursaisniz birsey sorucamm.. az önce ovu testi yapmak icin tualete gitigimde unuttum kaba yapmayi ilk birkac damlasi gitti tualete durdurdum ama yarida yanikafa iste.. neyse kabin cok dibinde anca oldu ordan test yaptim sizce testi etkilermi yaa.. ???
Korunuyorum eylulde insallah deneyecegimmelinda- canım sen korunuyormusun ağustosta bırakıcam demiştin demi?
Ay hadi inşallahAmin insallah kuzumbu ay bizim ayımız olsun bizi bekliyor topigimiz
Amin insallah topikten biri var yerimizi tutsun
Ayy hadi insallah yaaOlacağını sanmıyorum olur da bir mucize olursa birkaç belirtim var gibi, uygulama bata 4 gün var gösteriyor.
mide bulantısı, halsizlik, ateş basması, göğüs hassasiyeti
Bunlar da burda dursun, pozitif olursa bu belirtilerim vardı derim bari
Benimki hep aynı gibibence yok cunki yavas yavas ilerliyor iste hormonlarin ayni testi bende ilk kez kullaniyorum ..bende bile yavas yavas cikmaya basladi koyulasma cooook silikti hemde yok gibi
Bugunde gelmezse yarn git kan vermeye kuzumKızlar sizce nezaman kan vermeye gidim?
Bence olur ya benim de bazen öyle oluyor
Olacağını sanmıyorum olur da bir mucize olursa birkaç belirtim var gibi, uygulama bata 4 gün var gösteriyor.
mide bulantısı, halsizlik, ateş basması, göğüs hassasiyeti
Bunlar da burda dursun, pozitif olursa bu belirtilerim vardı derim bari
Tamam canımBugunde gelmezse yarn git kan vermeye kuzum
Ayyyyy hadi inşallah bebiş üşütüyordur
Ayyyy hadi inşallah ya meryem suresini dinliyorum dünden beri internetten sizlerede dua ettim Kuzum sonucunu negatif görünce hep kötü oluyorum oyüzden duruyorum yoksa çoktaaan gitmiştir idrar testi yaptığımda negatifti ozaman da üzüldüm işte ama yarına inşallah gideceğim sizlere güzel haberlerle gelirim busefer inşallahAyyyyy hadi inşallah bebiş üşütüyordurNasıl durabiliyorsun yahu ben çoktan soluğu almıştım hastanede
Bir kere verdim sadece 16 çıktı o kadarSen 2 günde bir kan veriyomusun
Ağrın nasıl oldu canımBir kere verdim sadece 16 çıktı o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?