Amin canım yaa amin ben de kalırım inşallah kızmayın ben de iyi düşünmek istiyorum ama çok korkuyorum
Öyle şiddetli değil ama işte adet sancısınin hafifi diyeyim benim çok şiddetli olur adet sancımAğrın nasıl oldu canım
Benimde aynı kuzum ya hafif ağrım var ama devamlı değil bende korkuyorum adet olacağım diye yarın kan vermeye gideceğimÖyle şiddetli değil ama işte adet sancısınin hafifi diyeyim benim çok şiddetli olur adet sancım
Hadi insallah kuzum güzel sonucla gel
İnşallah canım yaa hayırla sağlıkla devam etsiniyice koyulaşıyor kuzum
evet canım bende öyle oluyorMerhaba kızlar Yumurtlamadan sonra akıntı kesilir mi kızlar öncesinde akıntım çoktu cuma günü yumurtlama oldu değerlendirdik 2 gün şuan kupkuruyum normal mi sizinde öyle mi oluyor
Evwt normal canm catladgnda kesiliyorMerhaba kızlar Yumurtlamadan sonra akıntı kesilir mi kızlar öncesinde akıntım çoktu cuma günü yumurtlama oldu değerlendirdik 2 gün şuan kupkuruyum normal mi sizinde öyle mi oluyor
İnşallah canımmHadi insallah kuzum güzel sonucla gel
Teşekkür ederim canım cvp verdiğin için. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasıp etsinEvwt normal canm catladgnda kesiliyor
Merhaba 16 17Kızlarr 30-31 günde bir adet olan varsa ve ovulasyon test takibi yaptiysaniz genelde hangi gunlerde yumurtlama cikiyor???
Tekrar versene kuzum üstünden 2 gün geçinceBir kere verdim sadece 16 çıktı o kadar
Şimdi verdim canım bakalım kaç çıkacak sen iki gün sonra vermis mıydın kaç cikmistiTekrar versene kuzum üstünden 2 gün geçince
Canım benim de regli olacak gibi sancım var ikide bir lavaboya gidip bakiyorumKızlar adet olucam galiba ağrılarım var
Ben keseyi görene kadar vermiştim canım düzenli artıyo mu diye. Naptın çıktı mı sonuçŞimdi verdim canım bakalım kaç çıkacak sen iki gün sonra vermis mıydın kaç cikmisti
Bende canım aynı durumdayımCanım benim de regli olacak gibi sancım var ikide bir lavaboya gidip bakiyorum
Bizede haber ver kuzumŞimdi verdim canım bakalım kaç çıkacak sen iki gün sonra vermis mıydın kaç cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?